Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

Wg wycieku Ratchet Rift Apart się nie spłacił to co się dziwisz xddd

I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo .

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 733,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mi Tools of Destruction sie mocno podobalo. Jedna z moich pierwszych gier na PS3. Wspaniale sie bawilem.

Opublikowano
10 minut temu, XM. napisał:

I bardzo dobrze, niech wreszcie uśmierca tego szczura. Od 20 lat powstają kolejne gry z serii która imo powinna się zatrzymać na trójce. Żeby nie było - og trylogia bardzo dobra, ale te kolejne części to jakieś zbiorowe prowo .

Wypraszam sobie, crash in time i tools of destruction były świetne, potem już dno, a nowa to gra na 7 w piorunującej grafice. Ogólnie seria się cofa, a nawet nie rozwija, mimo wszystko nie chciałbym by umarła bo czarów nie trzeba by wyszła na ludzi

Opublikowano

Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD. Nic więcej. To dalej jest przyjemna, prosta strzelanka. Platformówką to napewno nie.

Problem to jest chyba jako całość gier Sony, dopiero gdy ludzie dostali z rzędu mega bezpieczne sequele Horizon, GoW czy Spidermany to jest kręcenie nosem. Ale no wiadomo, my możemy tu sobie podyskutować.

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ale to pewnie dlatego że nowy Ratchet miał być pokazem mocy ps5 i dysku SSD.

To niezły pokaz SSD działający na HDD.

Opublikowano

To ogółem problem Sony, że ich gierki to pokazówki I mało co więcej.

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

To ogółem problem Sony, że ich gierki to pokazówki I mało co więcej.

No God of War Ragnarok to pokazówka, chyba, że nie grasz na easy, tylko jednym z 4 innych poziomów trudności, badasz inne tryby, liżesz ściany i robisz wyzwania i jednego z 14 unikalnych opcjonalnych bossów. :notsure:

Wtedy to zamograj, ale na 70-100h.

Returnal też samograj, Demon's Souls, no same samograje! 

Opublikowano

ratchet z niskim budżetem nie zarobił na siebie?  :kekw:   niebieskie mapety casuale od fifki i fortnite

pięknie się osrali w niebieskim szambie bez gier i przyszłości :jim:

Opublikowano

Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki. 

Opublikowano
27 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Szczerze? 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony. Abstrahując od tego, że jeszcze ostatnio dostają one mięsiste DLCki. 

O czym Ty pierdolisz?

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O czym Ty pierdolisz?

O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. 

Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem :beka:

Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp. 

Opublikowano

ja się już nauczyłem
PlayStation: TPP, gała do przodu i :PS_triangle:
Xbox: innowacje, innowacje, innowacje

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

O tym, ze te wasze gry Sony samograje to są chyba tylko w waszym umyśle. 

Tylko na tym forum któs potrafi nazwać Returnala, Demon's Souls, Tlou2 na Grounded, czy Ragnaroka samograjem :beka:

Insomniac to może jedyny target takich gier z "łatwą platyną" i mniejszą ilością rzeczy itp. 

Ale ty jesteś kurwa odklejony XDddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście

Chyba kleju zabraknie xD.  

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

O patrzcie Vezyrek co nawet nie gra w gry, chyba może na easy, znafca exów Sony włożył 1500h w Returnala i zabił Gnę na hardzio w GoW w 5 sekund to się zna xDD. Gry Sony to samograje... ja jebie typie idź z tego forum. 

Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

hehe :( i śmieszno i smutno!

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pomyśl ile jeszcze godzin zrobisz w Returnalu i GoW do końca tej generacji bo już nowych gier na PS nie będzie :kekw:

I to NA HARDZIE!