Opublikowano 19 grudnia 20231 r a jaki kontroler dają do Xboxa? Da się grać w te innowacje takim po prostu zwykłym padem ze dwoma gałami?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: a jaki kontroler dają do Xboxa? Da się grać w te innowacje takim po prostu zwykłym padem ze dwoma gałami? No pewnie taki niesamogrający. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Xbox pad ma pewnie tszy gały, jedną się chodzi, drugą się patrzy a trzecią się dotykasz tam gdzie nie wolno w niedzielę.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Ten wyciek tylko pokazuje jak bardzo wy macie przejebane w tej generacji karaluchy xD ani jednej gry dla której warto kupić konsole pierwszy taki przypadek w historii branży!* *xboxów nie liczę bo wyjebane w te komputerki przebrane za konsolę
Opublikowano 19 grudnia 20231 r no niestety mamy prze-sra-ne skoro teraz średniawki robi się 25 lat to już na plejce nic nie wyjdzie
Opublikowano 19 grudnia 20231 r No nie ma gier w tej generacji, kiedyś to było, teraz nie ma i nie będzie. 8 minut temu, Krzysztof93 napisał: Xbox pad ma pewnie tszy gały, jedną się chodzi, drugą się patrzy a trzecią się dotykasz tam gdzie nie wolno w niedzielę. Można tarmosić.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: No nie ma gier w tej generacji, kiedyś to było, teraz nie ma i nie będzie. no i chuj, temat można zamknąć. Bez sensu te kłótnie, ja to już zapomniałem o co poszło
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Swoją drogą te leaki to już jest prawdziwe rakowisko, kiedy ostatni raz wyszła jakaś zapowiedź gry bez rakowych leaków z wersji pre alpha z komputera syna sąsiada jego brata matki? Praca zdalna zabiła branżowe zapowiedzi. 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: no i chuj, temat można zamknąć. Bez sensu te kłótnie, ja to już zapomniałem o co poszło W sumie też nie pamiętam, ale fajnie się gadało xD. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 17 minut temu, Krzysztof93 napisał: a jaki kontroler dają do Xboxa? na paluszki
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 6 godzin temu, Sebas napisał: Mniej gier, wszystkie na jedno kopyto i za większe pieniądze. Coraz gorzej z tymi gierkami. Widziałeś ile kosztowała Godzilla w Japonii, a ile filmy Marvela z US? No niestety jest drogo, trzeba wykarmić zarząd i seniorów.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 55 minut temu, Krzysztof93 napisał: wnioskuję o wyjaśnienie bo na ten moment nie mam pojęcia co jest nie tak w tym poście Padły słowa, że Sony stworzyło 3 najbogatsze w content i najbardziej wymagające manualnie gry na rynku. Zacznijmy: God of War/The Last of Us na Grounded - poziom trudności tych gier wynika z wrogów zadających mniej obrażeń i/lub nas mających mniej życia i zasobów. Najgłuszy rodzaj poziomu trudności. Do zbicia o tyle, że w Dread Mode na Switchu giniesz o jednego strzała i wracasz do saveroomu, a taki Dead Space na najtrudniejszym po śmierci zaczyna grę od początku. Trudna gra jest budowana na trudnych założeniach i najczęściej nie ma poziomu trudności do wyboru. Content przemilczę, bo to aż śmiać się tylko z tych skurwysynów z Santa Monica, że faktyczne zakończenie gry dali w DLC. Jeszcze się frajerzy cieszą, że łaskawie za darmo, a nie 10 USD. Demon's Souls nie jest grą Sony, nie zostało przez Sony zaprojektowane. Nie uchodzi też za szczególnie trudne Soulsy, a w tym roku wyszło chociażby Lies of P które uchodzi z jedną z najtrudniejszych gier z gatunku. Returnal - uczciwie wymagająca gra, z pomysłem. Nazywanie jej jednak szczególnie bogatą w content kiedy konkurencja ma gry dostarczające regularnie aktualizacje i zawartość do swoich gier to śmiech na sali. Rozumiesz? Cała jedna gra która jest autorskim dziełem Sony, a reszta - nawet nie można nazwać jej szczególnie trudnymi, są trudniejsze/barciej karzące i bogatsze w zawartość tytuły. Z resztą, Krysiek aka "SM2 to Uncharted 2 moment dla Insomniac" (odklejeniec) który pewnie o grach dowiedział się na reklamie PS4 z Uncharted w bloku reklamowym przed kolejnym filmem Marvela mówi o 3 z 10 gier i podaje 4 tytuły. Z resztą, nie możesz się spodziewać od najgorszego 1st party na rynku, że będą starali się wyjść poza schemat jak zaruchali licencjami na gry o super bohaterach jedyne płodne studio jakie mieli. JA PIERDOLĘ ręcę opadają
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Padły słowa, że Sony stworzyło 3 najbogatsze w content i najbardziej wymagające manualnie gry na rynku. Zacznijmy: God of War/The Last of Us na Grounded - poziom trudności tych gier wynika z wrogów zadających mniej obrażeń i/lub nas mających mniej życia i zasobów. Najgłuszy rodzaj poziomu trudności. Do zbicia o tyle, że w Dread Mode na Switchu giniesz o jednego strzała i wracasz do saveroomu, a taki Dead Space na najtrudniejszym po śmierci zaczyna grę od początku. Trudna gra jest budowana na trudnych założeniach i najczęściej nie ma poziomu trudności do wyboru. Content przemilczę, bo to aż śmiać się tylko z tych skurwysynów z Santa Monica, że faktyczne zakończenie gry dali w DLC. Jeszcze się frajerzy cieszą, że łaskawie za darmo, a nie 10 USD. Demon's Souls nie jest grą Sony, nie zostało przez Sony zaprojektowane. Nie uchodzi też za szczególnie trudne Soulsy, a w tym roku wyszło chociażby Lies of P które uchodzi z jedną z najtrudniejszych gier z gatunku. Returnal - uczciwie wymagająca gra, z pomysłem. Nazywanie jej jednak szczególnie bogatą w content kiedy konkurencja ma gry dostarczające regularnie aktualizacje i zawartość do swoich gier to śmiech na sali. Rozumiesz? Cała jedna gra która jest autorskim dziełem Sony, a reszta - nawet nie można nazwać jej szczególnie trudnymi, są trudniejsze/barciej karzące i bogatsze w zawartość tytuły. Z resztą, Krysiek aka "SM2 to Uncharted 2 moment dla Insomniac" (odklejeniec) który pewnie o grach dowiedział się na reklamie PS4 z Uncharted w bloku reklamowym przed kolejnym filmem Marvela mówi o 3 z 10 gier i podaje 4 tytuły. JA PIERDOLĘ ręcę opadają Last of Us (aha i nawet ta gra dostanie DLC po kilku latach od premiery) jest z poprzedniej generacji, a teraz idź już do Honolulu skąd przyszedłeś, czy tam z Sea of Thieves. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: 3 z 10 najbardziej wymagających również manualnie gier, z największą ilością unikalnego contentu w tej generacji to wciąż gry Sony 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Last of Us jest z poprzedniej generacji TY KURWA DURNIU TIBIJSKI Dobra, szkoda więcej czasu marnować. Sony wyruchało was bez mydła, gier brak i perspektyw na poprawę również, najbardziej nijakie 1st party na rynku - kwintesencja bylejakości.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: TY KURWA DURNIU TIBIJSKI Z jakiegoś powodu bolą Cię darmowe (dwa najlepsze darmowe DLC generacji) bardziej niż te za 10 USD, że nawet tego zasadność podważasz, to nawet na standardy CW już za mało. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Paolo spec od ragnaroka co poległ na jakimś mobku ze szczeliny No ale balans
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Demon's Souls nie jest grą Sony, nie zostało przez Sony zaprojektowane. Nie uchodzi też za szczególnie trudne Soulsy, a w tym roku wyszło chociażby Lies of P które uchodzi z jedną z najtrudniejszych gier z gatunku. xD "Trudna gra jest budowana na trudnych założeniach i najczęściej nie ma poziomu trudności do wyboru" xD2 Lies of P lol, całkiem chcesz się ośmieszyć?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Is this the hardest Souls ever? 89.89% NO XDDDDDDDDDd Krychu, miałeś może wylew?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Is this the hardest Souls ever? 89.89% NO XDDDDDDDDDd Krychu, miałeś może wylew? Nie, po prostu piszę Ci, że to nie są najtrudniejsze Soulsy i nie musisz nic Mi udowadniać. Nic takiego nie pisałem, że są to najtrudniejsze SOulsy ja jebie typie xD.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r To ja nie wiedziałem, że z was są takie bydlaki soulslaki, że już Demon's Soulsami gardzicie bo za łatwe
Opublikowano 19 grudnia 20231 r To jest wierny remake pierwszych Soulsów, zrobiony doskonale, ale tyle. Niższa trudność gry nie świadczy o tym, że nie jest doskonałą mechanicznie. Jak można porównywać jakieś Lies of P do Demon's Souls. Edytowane 19 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 7 godzin temu, Czoperrr napisał: Marvel's Venom – jesień 2025 roku, Marvel's Wolverine – jesień 2026 roku, Marvel's Spider-Man 3 – jesień 2028 roku, Nowy Ratchet & Clank – jesień 2029 roku, Marvel's X-Men – jesień 2030 roku, Nowe IP w 2031/2032 roku. Insomniac studio do klepania gier o superbohaterach dla dzieci xDDD odcinanie kuponów po pajonku i kolejna cześć furrasów dostępna na pc z biedronki Cały kolejny rok będziecie się bawić z remasterem LGBT 2 A w tym czasie na Xboxie: – jesień 2025 roku, – jesień 2026 roku, Zapowiedź nowego Xboxa – jesień 2028 roku, Nowy Xbox + karton Halo – jesień 2029 roku, Halo – jesień 2030 roku, DLC Resoraki 2031/2032 roku.
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Returnal to nie jest gra Sony, Sony kupiło studio dopiero po premierze tej gierki
Opublikowano 19 grudnia 20231 r Widzę że już boty obsrane, bo kolejne killera na Nadkonsole 5 już za moment wylądują na rynku. A na x-smieciu co? Aplikacja do zwiedzania Choroszczy?
Opublikowano 19 grudnia 20231 r 13 minut temu, Daffy napisał: Returnal to nie jest gra Sony, Sony kupiło studio dopiero po premierze tej gierki O nastepny, zaraz wyjdzie, że samo Sony nie jest ich, bo kupili je kosmici xD. Starfield nie jest Microsoftu, bo development zaczal się 24 lata przed kupnem Bethesdy :):).