Opublikowano 27 lipca 20222 l no to nieźle i jeszcze ktoś wtedy wejdzie a Ty ruszasz rękami pod kołderką
Opublikowano 27 lipca 20222 l 6 minut temu, Shen napisał: dlatego kupiłeś właśnie druga konsole które oferuje te funkcje tak, dla tych funkcji konkretnie kupiłem XDDDDD jebany głośniczek i triggery od miesięcy wyłączone
Opublikowano 27 lipca 20222 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Kurwa weź nic nie mów. Grasz sobie w kozag zelde w łóżeczku pod kołderką a te japońskie durnie wymyśliły zagadkę gdzie trzeba odczepić te chuycony i nimi kręcić xD nadal lepiej niz na wii, wracał człowiek po robocie zmeczony, chciał pograc, a tu trzeba machac jak pojeb łapami. Probowalem zeldy na tym przejsc, ale nie dalem rady
Opublikowano 27 lipca 20222 l edit: aaa, ty o słiczu, no tam to już w ogóle niezła beczułka, bo poczki to nawet touchscreena nie obsługują
Opublikowano 27 lipca 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: tak, dla tych funkcji konkretnie kupiłem XDDDDD jebany głośniczek i triggery od miesięcy wyłączone Głośniczek w padzie jak w tych zabawkach dla gówniaków xDD
Opublikowano 27 lipca 20222 l mentalny poziom klapów, stąd tacy zajarni tymi ficzerami, przypomina im się jak im za młodu stary do wanny wchodził i dmuchał (ale nie w padzika) nostaliga to wspaniała rzecz
Opublikowano 27 lipca 20222 l 13 minutes ago, Pupcio said: Kurwa weź nic nie mów. Grasz sobie w kozag zelde w łóżeczku pod kołderką a te japońskie durnie wymyśliły zagadkę gdzie trzeba odczepić te chuycony i nimi kręcić xD mam nadzieję, ze na steam decku jest to lepiej rozwiązane Jak przeciętność zakryć kotem. Stray jest przereklamowane i niczym nie zachwyca | Antyweb
Opublikowano 27 lipca 20222 l Klapowi da się sprzedać kawałek plastiku za 250zł żeby miał kolorową konsole a wy się dziwicie że te durnie się dają nabrać na generycznego indyka bo jest tam kot i ma dobry marketing?
Opublikowano 27 lipca 20222 l Co tam nowego u klaperskich? Masturbacja indyczkami na 2h? Podjarka remasterami z XX wieku? Dojadanie resztek po konsolowej rasie panów? Czyli #piekloklapow jak zawsze. Przejebane w tym niebieskim wariatkowie
Opublikowano 27 lipca 20222 l No ten Stray to jest to o czym pisze, +1 do oceny, bo recenzenci robią łaskę za presskity, a jak już się naklamalo w sieci o dominacji Sony to wychodzą brudy. Pamiętajcie, potega PlayStation to kłamstwo, miraż.
Opublikowano 27 lipca 20222 l klapy znowu zrobiły mesjasza ze zwykłego indyki jakich dziesiatki w gamepassie? co za zaskoczenie
Opublikowano 27 lipca 20222 l Godzinę temu, Shen napisał: Boty znowu nie doceniają perełki bo nie ma strzelania? Stare. Znałem. idealnie to o czym mówiłem, realnie żóltko na meta, w XGP ograłoby się od niechcenia, ale na PS trzeba robić mesjasza ze średniaków jak z DaysGone, DriveClub czy Horizonem
Opublikowano 27 lipca 20222 l Akurat Xbox ma całkiem dobrą historię z wybitnymi grami od niezależnych twórców. Ori albo Cuphead przychodzą na myśl.
Opublikowano 27 lipca 20222 l No ale ten Stray to taki trochę The Gunk, tylko napompowany przez sektę
Opublikowano 27 lipca 20222 l https://www.ppe.pl/news/303357/diablo-4-testowany-na-ps5-i-ps4-gra-blizzarda-trafila-na-serwery-sony.html Jak ta kurwa bez gier xboxowa znowu wydymana haha
Opublikowano 27 lipca 20222 l zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga wspaniałe Sony krok do przodu i dwa w tył, DualBezsens pogarsza odbiór gier, NO ALE NOWY WIĘC KLAPY MYŚLĄ ZE PS COŚ UGRAŁO W KWESTII PADÓW To jest jednak ta różnica. Odpalasz ps5, nowy pad, nowe doznania w graniu, jednemu podejdzie innemu nie, nowe menu, może quick bar nie jest tak szybki jak na xboxie, ale właśnie na xboxie tylko quick menu jest fajne, całe dash to wywalenia, stary pad, stare wibracje, ułomne nagrywanie filmów z gier.To jest ta różnica, jedna konsola mówi do ciebie coś nowego, druga wydaje się po prostu ulepszeniem poprzednika.O grach szkoda pisać, bo każdy widzi jak jest.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Xbox tradycyjnie udaje, że nie jest bity po mordzie przez brak premier.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, Moldar napisał: To jest jednak ta różnica. Odpalasz ps5, nowy pad, nowe doznania w graniu, jednemu podejdzie innemu nie, nowe menu, może quick bar nie jest tak szybki jak na xboxie, ale właśnie na xboxie tylko quick menu jest fajne, całe dash to wywalenia, stary pad, stare wibracje, ułomne nagrywanie filmów z gier. To jest ta różnica, jedna konsola mówi do ciebie coś nowego, druga wydaje się po prostu ulepszeniem poprzednika. No, ale co mi z tego, że PS5 jest nowe jak w wielu aspektach UI grosze od poprzedniczki? MS robi ewolucję, a PS nieudaną rewolucję.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 21 minut temu, drozdu7 napisał: No ale ten Stray to taki trochę The Gunk, tylko napompowany przez sektę qrwa, jak zobaczyłem gameplaye to dokładnie to pomyślałem
Opublikowano 27 lipca 20222 l The Gunk nie miał po prostu Pana Sony za plecami i nikt nie kazał c00rwom recenzenckim wystawiać wysokich ocen. Z Keną identyko, dobre oceny, a potem czytasz w necie, że gra jest prostacka, walka drętwa i sam tytuł zabugowany. NO ALE BYŁ EKS NA PLEJSZMACIURĘ, DAWAĆ 9 BO NIE BĘDZIE NASTĘPNYCH PRESS KITÓW OD PAN SONY