Opublikowano 27 lipca 20222 l 2 godziny temu, Whisker napisał: Gunka zrobiłem na 100% na XSX i aż taki zły nie jest, fakt ze kilka kategorii niżej niż gry na Sony ale da się fajnie pograc no ja też grałem i spoko ale gdzie z tym do Keny Bożej
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Shen napisał: Prawdziwy gracz ma i tak najwyzszy abonament i wszystkie gry Aaaaa czyli już zmieniamy śpiewkę, z prawdziwy gracz ma wszystkie gry na premierę w pudełku na prawdziwy gracz, ma abonament PREMIUM
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Aaaaa czyli już zmieniamy śpiewkę, z prawdziwy gracz ma wszystkie gry na premierę w pudełku na prawdziwy gracz, ma abonament PREMIUM Niczego nie zmieniam, kupowanie na premiere gier na inne sprzety niz switch to głupota Szczegolnie exy sony, ktore leca na morde z cenami zawsze.
Opublikowano 27 lipca 20222 l pełna cena tylko za gry od monolith soft i na poleczke, a pozostali devi niech żrą gruz
Opublikowano 27 lipca 20222 l Bez przesady, praktycznie wszystko na switcha mozna brac na premiere i po przejsciu sprzedac z małą strata, albo nawet z zyskiem jak masz smieci z preorderow. Switch najtansza konsola do grania.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Cały świat czeka na Ragnarok. W przypadku Starfielda cały świat czeka na materiał do memów.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Kręcenie beki z szrotfielda i jego opóźnienia? Obowiązek prawdziwego zagrajmera
Opublikowano 28 lipca 20222 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Cały świat czeka na Ragnarok. W przypadku Starfielda cały świat czeka na materiał do memów. Nie inaczej. Już nawet Knurzysko nie kryje się, że SONKA do gier, a x-śmieciara do plucia na nią i jej posiadaczy
Opublikowano 28 lipca 20222 l Przykre, że w tym całym MS tylko Spencer interesuje się grami. Pewnie większość jego pracowników myśli, że xbox to taka aplikacja na pc.
Opublikowano 28 lipca 20222 l pamiętacie jak jeszcze niedawno abonamenty były złem niszczącym branże?
Opublikowano 28 lipca 20222 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: pamiętacie jak jeszcze niedawno abonamenty były złem niszczącym branże? nie pamietam, przypomnij
Opublikowano 28 lipca 20222 l polecam jednak głębiej się nie zapuszczać na ten profil bo te niby spoilery z GOWR mogą się okazać prawdą