Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Prawdziwy gracz ma i tak najwyzszy abonament i wszystkie gry :)

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Gunka zrobiłem na 100% na XSX i aż taki zły nie jest, fakt ze kilka kategorii niżej niż gry na Sony ale da się fajnie pograc

no ja też grałem i spoko ale gdzie z tym do Keny Bożej 

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Prawdziwy gracz ma i tak najwyzszy abonament i wszystkie gry :)

Aaaaa czyli już zmieniamy śpiewkę, z prawdziwy gracz ma wszystkie gry na premierę w pudełku na prawdziwy gracz, ma abonament PREMIUM :yao: 

Opublikowano
4 minuty temu, Hubert249 napisał:

Aaaaa czyli już zmieniamy śpiewkę, z prawdziwy gracz ma wszystkie gry na premierę w pudełku na prawdziwy gracz, ma abonament PREMIUM :yao: 

Niczego nie zmieniam, kupowanie na premiere gier na inne sprzety niz switch to głupota :) Szczegolnie exy sony, ktore leca na morde z cenami zawsze.

Opublikowano

pełna cena tylko za gry od monolith soft i na poleczke, a pozostali devi niech żrą gruz

Opublikowano

Bez przesady, praktycznie wszystko na switcha mozna brac na premiere i po przejsciu sprzedac z małą strata, albo nawet z zyskiem jak masz smieci z preorderow. Switch najtansza konsola do grania.

Opublikowano

Kręcenie beki z szrotfielda i jego opóźnienia? Obowiązek prawdziwego zagrajmera

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Cały świat czeka na Ragnarok. W przypadku Starfielda cały świat czeka na materiał do memów.

Nie inaczej. 

Już nawet Knurzysko nie kryje się, że SONKA do gier, a x-śmieciara do plucia na nią i jej posiadaczy :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

pamiętacie jak jeszcze niedawno abonamenty były złem niszczącym branże?

nie pamietam, przypomnij

Opublikowano

Jak się wejdzie na Twittera, to same takie asy. 

Opublikowano

polecam jednak głębiej się nie zapuszczać na ten profil bo te niby spoilery z GOWR mogą się okazać prawdą

Opublikowano

Skasowałbym tego typa z internetów, a w bonusie dorzucił dunatana