Opublikowano 4 lutego 20241 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nom, popisali się ostatnio - Forgotten West zapomniane po miesiącu, Ragnarok 0.9 i największe rozczarowanie roku 2024 - Spierdolman 2. Zajebista konsola dla kogoś to nie lubi dobrych gier! Wracaj do wowa. Boty już powoli zapaść psychiczna, Choroszcz czeka. Spoiler
Opublikowano 4 lutego 20241 r 58 minutes ago, drozdu7 said: Co wy za pojebańców wklejacie xd To yeti czego oczekujesz
Opublikowano 4 lutego 20241 r Te śmieci powinny zostać tam gdzie ich miejsce, czyli w śmieczarze GP Edytowane 4 lutego 20241 r przez Szermac
Opublikowano 5 lutego 20241 r To koniec Xboxa, Nintendo też umarło w 2024, wiec można zamykać temat. haptyka w Indianie <3.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Ja jestem jak najbardziej za tym by wszystko co z Xboxa pojawiło się wszędzie gdzie możliwe. Niech nie wydają konsol tylko skupią się na grach. Z chęcią będę ogrywać wszystko na sonce, ale w takie Gearsy czy Halo na dualbezsensie to grać nie będę. Ha tfu ten pad w porównaniu do XSowego.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Teraz, Ins napisał: Ja jestem jak najbardziej za tym by wszystko co z Xboxa pojawiło się wszędzie gdzie możliwe. Niech nie wydają konsol tylko skupią się na grach. Z chęcią będę ogrywać wszystko na sonce, ale w takie Gearsy czy Halo na dualbezsensie to grać nie będę. Ha tfu ten pad w porównaniu do XSowego. Myślę, że pady będą robić dalej, aż takiej padaki nie zrobią :). Na pewno wpływ na rynek będzie spory, Sony będzie mogło mieszać jeszcze bardziej z cenami i ciekawe jak reakcja Nintendo, bo jak mają pokazać Switcha w 2024, mając już info, że M$ robi cofkę z HW i ekskluzywności/promowania HW i przechodzą w pełni na multiplatformy będzie również miało wpływ, mniejszy niż u Sony, ale jednak. 1 minutę temu, YETI napisał: Ależ wysyp złota w necie. niech zrobią konwersję aczików na platynki xD.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Daddy zapisuj się, bo zaraz zabraknie mniej w Choroszczy. Masowa migracja bociarni
Opublikowano 5 lutego 20241 r 3 minuty temu, YETI napisał: Daddy zapisuj się, bo zaraz zabraknie mniej w Choroszczy. Masowa migracja bociarni Z Xboxem trochę jak z keczupem, jak naciśniesz to się rozleje xD.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 17 minut temu, YETI napisał: Ależ wysyp złota w necie. Złoto na miarę możliwości sonki, takie trochę brązowe. 14 minut temu, Whisker napisał: A jak Zieloni cicho teraz siedzą haha Za to Ty wystawiasz łeb znad flaszki jako jeden z pierwszych? Stare, znałem
Opublikowano 5 lutego 20241 r A co zieloni? Co tu gadać jeśli to okaże się prawdą? Ja nie mam z tym problemu, mogę grać na plejce. Mogę zamienić na XSS żeby mieć do trzech gier w roku. Mogę zamienić XsX na Steam Decka. To tylko pudło. Grać i tak będzie w co.
Opublikowano 5 lutego 20241 r xD klapy teraz muszą zmienić narracje i chwalić np starfielda albo będą się jarać redfallem wrzuconym do PS+ zobaczycie xd
Opublikowano 5 lutego 20241 r Haha cucki gejmingu. Jeszcze dajcie tekst o tym że ekskluziwy są złe bo przez to mniej ludzi może zagrać w daną grę w końcu. Wspaniałe uczucie dożyć śmierci xboxa Tylko konsolowa nintendo dusza. Dobrze że sony jeszcze się trzyma bo kogoś BIG N musi mieć do zmasakrowania
Opublikowano 5 lutego 20241 r 1 minutę temu, messer88 napisał: xD klapy teraz muszą zmienić narracje i chwalić np starfielda albo będą się jarać redfallem wrzuconym do PS+ zobaczycie xd Haha, nikt tych crapow nie chce, plus taki że przynajmniej wersja na PS5 będzie bez loadingow, a ta na PRO w 60fps. Thanks
Opublikowano 5 lutego 20241 r 3 minuty temu, YETI napisał: Haha, nikt tych crapow nie chce, plus taki że przynajmniej wersja na PS5 będzie bez loadingow, a ta na PRO w 60fps. Thanks 60 FPS patch, to będzie, ale na PS5 xD.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 4 minuty temu, YETI napisał: nikt tych crapow nie chce Jak na kogoś kto nie chce tych crapów jesteś hiperaktywny ze swoimi tłitami z listą życzeń klapów
Opublikowano 5 lutego 20241 r 4 minuty temu, Bzduras napisał: Jak na kogoś kto nie chce tych crapów jesteś hiperaktywny ze swoimi tłitami z listą życzeń klapów Przecież ja mam wyjebane na te żółtka od microsoftu, jedyna gra w którą chętnie zagram to halo. Aktywny jestem z innego powodu, lubię dźwięk rozgniatanych zielonych karaluchów o poranku. xD