Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Z Sonką jest gorzej niż myślałem, skoro goty w tym roku, to tania kopia Nier zrobiona przez typów od hentai gierki na telefony.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 666,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

2025 goty On The Bitch

Idealny tytuł na plejkurwie bez gier

Opublikowano

Bez gier a tymczasem caly czas toczy się tu gadka o grach na ps5, ktore zaraz mają wyjść. A na xszmate nie.

To jak to w koncu jest?:balon:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Ale się będę śmiał jak gierki Microsoftu będą królować na listach sprzedaży gierek na PS :kekw:

No to będziesz smutny fchui xd

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. :kekw: Z Sonką nigdy nie było tak dobrze.

2016-04-18_17_17_26.gif

Opublikowano
1 minute ago, Szermac said:

No to będziesz smutny fchui xd

2016-04-18_17_17_26.gif

Czemu? Ja już je ograłem, ale podobno to słabe gry jak twierdzą niebiescy.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. :kekw: Z Sonką nigdy nie było tak dobrze.

Wymienie Starfield na Hellblade i dobra lista.

Opublikowano

6 minut temu, Czoperrr napisał:

Ale się będę śmiał jak gierki Microsoftu będą królować na listach sprzedaży gierek na PS :kekw:

Widać po normalnych tematach o PS5, że ludzie bardziej czekają na te porty niż kolejnego klona Soulsów albo Nier Automata w domu. :reggie: Przynajmniej Xbox zaoferuje na PlayStation różnorodność na którą nie stać Sony.

Opublikowano
49 minut temu, Jakim napisał:

Bez gier a tymczasem caly czas toczy się tu gadka o grach na ps5, ktore zaraz mają wyjść. A na xszmate nie.

To jak to w koncu jest?:balon:

Co to jest ex-box? 

Można sprawdzić tylko w nekrologu...:)

Opublikowano
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli to ostatecznie okaże się prawdą to xbox będzie jeszcze bardziej w dupe jesli chodzi o nowe gierki na tej platformie.

Wiec nie wiem skąd ten śmiech :kekw:

Opublikowano

Starfield, pewnie nawet go chłop nie skończył a wojuje :D 

Jak ja się cieszę że zamieniłem XSX na zestaw do wyścigów, można jeździć w GT7 aż miło a i za alkohol prawka nie zabierają. Witaj soboto i PlayStation 5 z zestawem GT7.

A Wezyr pewnie zaraz ze starfieldem wyskoczy i że gra w kasku od motocykla żeby się bardziej wczuć 

IMG_2937.jpeg

IMG_2934.jpeg

Opublikowano
31 minut temu, Jakim napisał:

Jeśli to ostatecznie okaże się prawdą to xbox będzie jeszcze bardziej w dupe jesli chodzi o nowe gierki na tej platformie.

Wiec nie wiem skąd ten śmiech :kekw:

Tak tak, tak bardzo w dupie z gierkami, że dziwnym trafem klapy czekają bardziej na te gry niż na swoje zapowiedzi. Popularność gier Sony na PC tez pokazuje, że wcale nie są to takie sztosy jak sobie wmawiacie.

Oliwa sprawiedliwa.

Opublikowano

Myślicie że gry od MS przejdą kontrole jakości na Sonce?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak tak, tak bardzo w dupie z gierkami, że dziwnym trafem klapy czekają bardziej na te gry niż na swoje zapowiedzi. Popularność gier Sony na PC tez pokazuje, że wcale nie są to takie sztosy jak sobie wmawiacie.

Oliwa sprawiedliwa.

Oliwę to pasowałoby gdzie indziej użyć, żeby mniej bolało :D  

Sobota wieczór a Wezyr cały ten czas spędzi na CW (już nawet nie mówię o wyjściu gdzieś czy pracy ale żeby pograć sobie chociaż :D ) 

IMG_2939.jpeg

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co masz w szklance Wesker, ale na ekranie z pewnością mleko. :kekw:

To złudzenie optyczne, odurzyły Cię opary Z JD :D 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Myślicie że gry od MS przejdą kontrole jakości na Sonce?

Pewnie połowa zostanie zablokowana, trochę wstyd będzie to dać do Ps plus ale Sony sprawiedliwe więc doda do biblioteki :) 

Oczywiscie wsparte tech z Sony czyli Dual Sense i szybsze loadingi więc bociaki będą tak jakby grały w zupełnie nowy tytuł. Już czuję w Halo Infinite te triggery :banderas:

Opublikowano

Tylko kto czeka na te sztosy ms? Na sea of thieves? Czy Crapfielda? Fajnie jak będą. Bez nich "jakoś" też ta konsola funkcjonowała. 

Gorzej, że xsraka pozbywa się jedynej rzeczy jaką miała aby utrzymać przy sobie klientele, ktora nie ma pc. 

Xboxa nie bedzie juz na następnej generacji w takiej formie jak teraz.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Tylko kto czeka na te sztosy ms?

Patrząc na poruszenie na forum to klapy bardziej niż na swoje gry. :reggie: Spoko, teraz przynajmniej będzie można je normalnie chwalić, tak jak było z Ori, Cupheadem czy Risem bez zgrzytu, że jednokonsolowcom religia nie pozwala.

a botom pozostanie jedynie powiedzieć „mówiliśmy o tym od lat”

Opublikowano
28 minut temu, Whisker napisał:

Starfield, pewnie nawet go chłop nie skończył a wojuje :D 

Jak ja się cieszę że zamieniłem XSX na zestaw do wyścigów, można jeździć w GT7 aż miło a i za alkohol prawka nie zabierają. Witaj soboto i PlayStation 5 z zestawem GT7.

A Wezyr pewnie zaraz ze starfieldem wyskoczy i że gra w kasku od motocykla żeby się bardziej wczuć 

IMG_2937.jpeg

IMG_2934.jpeg

To GT7 wygląda lepiej niż ta szklanka, coś niesamowitego :obama:.

Opublikowano

Ojezu, znowu CW będzie zajebane zdjęciem taniej łychy i telewizora w tle :/ Szkoda miejsca na serwerze na takie gównoposty.

Opublikowano

Powinniście być wdzięczni że Spencer zafunduje wam najlepsze State of Play od lat

Opublikowano

Sony Playstation - najlepsze miejsce do grania.