Opublikowano 10 lutego 20241 r Z Sonką jest gorzej niż myślałem, skoro goty w tym roku, to tania kopia Nier zrobiona przez typów od hentai gierki na telefony.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: 2025 goty On The Bitch Idealny tytuł na plejkurwie bez gier
Opublikowano 10 lutego 20241 r Bez gier a tymczasem caly czas toczy się tu gadka o grach na ps5, ktore zaraz mają wyjść. A na xszmate nie. To jak to w koncu jest?
Opublikowano 10 lutego 20241 r 22 minuty temu, Jakim napisał: Bez gier a tymczasem caly czas toczy się tu gadka o grach na ps5, ktore zaraz mają wyjść. Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. Z Sonką nigdy nie było tak dobrze.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Ale się będę śmiał jak gierki Microsoftu będą królować na listach sprzedaży gierek na PS
Opublikowano 10 lutego 20241 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Ale się będę śmiał jak gierki Microsoftu będą królować na listach sprzedaży gierek na PS No to będziesz smutny fchui xd 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. Z Sonką nigdy nie było tak dobrze.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 1 minute ago, Szermac said: No to będziesz smutny fchui xd Czemu? Ja już je ograłem, ale podobno to słabe gry jak twierdzą niebiescy.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. Z Sonką nigdy nie było tak dobrze. Wymienie Starfield na Hellblade i dobra lista.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 6 minut temu, Czoperrr napisał: Ale się będę śmiał jak gierki Microsoftu będą królować na listach sprzedaży gierek na PS Widać po normalnych tematach o PS5, że ludzie bardziej czekają na te porty niż kolejnego klona Soulsów albo Nier Automata w domu. Przynajmniej Xbox zaoferuje na PlayStation różnorodność na którą nie stać Sony.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 49 minut temu, Jakim napisał: Bez gier a tymczasem caly czas toczy się tu gadka o grach na ps5, ktore zaraz mają wyjść. A na xszmate nie. To jak to w koncu jest? Co to jest ex-box? Można sprawdzić tylko w nekrologu...:)
Opublikowano 10 lutego 20241 r 45 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, a te gry to Sea of Thieves, HiFiRush i Starfield. Z Sonką nigdy nie było tak dobrze. Jeśli to ostatecznie okaże się prawdą to xbox będzie jeszcze bardziej w dupe jesli chodzi o nowe gierki na tej platformie. Wiec nie wiem skąd ten śmiech
Opublikowano 10 lutego 20241 r Starfield, pewnie nawet go chłop nie skończył a wojuje Jak ja się cieszę że zamieniłem XSX na zestaw do wyścigów, można jeździć w GT7 aż miło a i za alkohol prawka nie zabierają. Witaj soboto i PlayStation 5 z zestawem GT7. A Wezyr pewnie zaraz ze starfieldem wyskoczy i że gra w kasku od motocykla żeby się bardziej wczuć
Opublikowano 10 lutego 20241 r 31 minut temu, Jakim napisał: Jeśli to ostatecznie okaże się prawdą to xbox będzie jeszcze bardziej w dupe jesli chodzi o nowe gierki na tej platformie. Wiec nie wiem skąd ten śmiech Tak tak, tak bardzo w dupie z gierkami, że dziwnym trafem klapy czekają bardziej na te gry niż na swoje zapowiedzi. Popularność gier Sony na PC tez pokazuje, że wcale nie są to takie sztosy jak sobie wmawiacie. Oliwa sprawiedliwa.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak tak, tak bardzo w dupie z gierkami, że dziwnym trafem klapy czekają bardziej na te gry niż na swoje zapowiedzi. Popularność gier Sony na PC tez pokazuje, że wcale nie są to takie sztosy jak sobie wmawiacie. Oliwa sprawiedliwa. Oliwę to pasowałoby gdzie indziej użyć, żeby mniej bolało Sobota wieczór a Wezyr cały ten czas spędzi na CW (już nawet nie mówię o wyjściu gdzieś czy pracy ale żeby pograć sobie chociaż ) Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem co masz w szklance Wesker, ale na ekranie z pewnością mleko. To złudzenie optyczne, odurzyły Cię opary Z JD
Opublikowano 10 lutego 20241 r @Whisker znów to samo. Te gierki Sony to jak brzydka laska na dyskotece - nadaje się dopiero po kilku drinkach, a z rana kac moralny.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Myślicie że gry od MS przejdą kontrole jakości na Sonce? Pewnie połowa zostanie zablokowana, trochę wstyd będzie to dać do Ps plus ale Sony sprawiedliwe więc doda do biblioteki Oczywiscie wsparte tech z Sony czyli Dual Sense i szybsze loadingi więc bociaki będą tak jakby grały w zupełnie nowy tytuł. Już czuję w Halo Infinite te triggery
Opublikowano 10 lutego 20241 r Tylko kto czeka na te sztosy ms? Na sea of thieves? Czy Crapfielda? Fajnie jak będą. Bez nich "jakoś" też ta konsola funkcjonowała. Gorzej, że xsraka pozbywa się jedynej rzeczy jaką miała aby utrzymać przy sobie klientele, ktora nie ma pc. Xboxa nie bedzie juz na następnej generacji w takiej formie jak teraz.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 1 minutę temu, Jakim napisał: Tylko kto czeka na te sztosy ms? Patrząc na poruszenie na forum to klapy bardziej niż na swoje gry. Spoko, teraz przynajmniej będzie można je normalnie chwalić, tak jak było z Ori, Cupheadem czy Risem bez zgrzytu, że jednokonsolowcom religia nie pozwala. a botom pozostanie jedynie powiedzieć „mówiliśmy o tym od lat”
Opublikowano 10 lutego 20241 r 28 minut temu, Whisker napisał: Starfield, pewnie nawet go chłop nie skończył a wojuje Jak ja się cieszę że zamieniłem XSX na zestaw do wyścigów, można jeździć w GT7 aż miło a i za alkohol prawka nie zabierają. Witaj soboto i PlayStation 5 z zestawem GT7. A Wezyr pewnie zaraz ze starfieldem wyskoczy i że gra w kasku od motocykla żeby się bardziej wczuć To GT7 wygląda lepiej niż ta szklanka, coś niesamowitego .
Opublikowano 10 lutego 20241 r Ojezu, znowu CW będzie zajebane zdjęciem taniej łychy i telewizora w tle Szkoda miejsca na serwerze na takie gównoposty.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Powinniście być wdzięczni że Spencer zafunduje wam najlepsze State of Play od lat