Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Coś w tym kurcze jest donatello. Słaby organizm by nie przetrwał codziennej penetracji przez sonke i braku gier od 4 lat :obama:trzeba wysłać was na marsa niebieskie sc0rwensyny

Opublikowano

Czyli co do września 2025 zero exa first party od Sony? MS nic ciekawego. Nintendo może wyda switcha 2. Gdyby gta 6 wychodziło na premierę również na pc to już bym składał budę.

Opublikowano

Myślę że warto przestać myśleć tylko o gierkach które wyjdą, oraz co moja kochana firma dla mnie przygotuje, tylko grać. Bo gier jest od zajebania

Opublikowano

Tym niebieskim kondonom to bym nic nie dał za to jak mówią brzydko i jak się zachowują 

Opublikowano
6 minut temu, Czezare napisał:

...a najgorsze to blacha.

jest jeszcze taki sprzęt, gdzie garbisz się pod kołderką przed 6 calami, grasz na ustawieniach low/mid w 20fps i bateria trzyma 2h

Opublikowano
59 minut temu, Shen napisał:

jest jeszcze taki sprzęt, gdzie garbisz się pod kołderką przed 6 calami, grasz na ustawieniach low/mid w 20fps i bateria trzyma 2h

Na chuj Ty ciągle o tym Switchu marudzisz

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Tym niebieskim kondonom to bym nic nie dał za to jak mówią brzydko i jak się zachowują 

Spencer nie jest tak wybredny najwyraźniej :D

7 minut temu, Bzduras napisał:

Na chuj Ty ciągle o tym Switchu marudzisz

Dokladnie, ciszej nad ta trumna.

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Sonka? Mocny początek roku

GF6tR-Ua0AAz2Ez?format=jpg&name=large

na playstation showcase pisałeś ''splatoon killer''   :)

GFWKKN3XEAAztwd?format=jpg&name=large

klapy w temacie, przyjemnie się grało, dobre doświadczenie, przed daniem głównym od mistrzów z bloober team  :kekw:

Opublikowano

Short Message było ok, tylko gracze są zjebani. 

I recenzenci również. 

Opublikowano

:dynia: taa jest Krychu! przy sh2 będzie to samo!

Opublikowano

Kurva5 zdaniem Sony już w późnym cyklu życia, obniżone prognozy sprzedażowe, brak gier do 2025 xdddd 

Za rogiem pewnie ps5pro a Sony dalej bez jednej dobrej gry first party w tej generacji, do tego jeszcze wiedzą że trzeba obniżać prognozy i uciekać bo od premiery nowej konsoli Nintendo na rynku będzie ponownie królować tylko Big N tak jak było przy Switchu

Opublikowano

Kurde ja to myślałem że dopiero startuje ta generacja jak taka chujnia a tu już końcówka :nosacz3:

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

dopiero startuje ta generacja

Startuje razem z nową konsolą Nintendo 

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

:dynia: taa jest Krychu! przy sh2 będzie to samo!

Mozna hejtowac, ale prawda jest taka, że z Silent Hillem od 20 lat nie było tak dobrze :fsg:.

6.6 to poza tym liczba szatana. 

Edytowane przez KrYcHu_89