Opublikowano 14 lutego 20241 r Soniacze to szczyt ewolucji. MS to skutki uboczne, a nintendo pasożyty z probówki.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Coś w tym kurcze jest donatello. Słaby organizm by nie przetrwał codziennej penetracji przez sonke i braku gier od 4 lat trzeba wysłać was na marsa niebieskie sc0rwensyny
Opublikowano 14 lutego 20241 r Czyli co do września 2025 zero exa first party od Sony? MS nic ciekawego. Nintendo może wyda switcha 2. Gdyby gta 6 wychodziło na premierę również na pc to już bym składał budę.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Myślę że warto przestać myśleć tylko o gierkach które wyjdą, oraz co moja kochana firma dla mnie przygotuje, tylko grać. Bo gier jest od zajebania
Opublikowano 14 lutego 20241 r Tym niebieskim kondonom to bym nic nie dał za to jak mówią brzydko i jak się zachowują
Opublikowano 14 lutego 20241 r 6 minut temu, Czezare napisał: ...a najgorsze to blacha. jest jeszcze taki sprzęt, gdzie garbisz się pod kołderką przed 6 calami, grasz na ustawieniach low/mid w 20fps i bateria trzyma 2h
Opublikowano 14 lutego 20241 r 59 minut temu, Shen napisał: jest jeszcze taki sprzęt, gdzie garbisz się pod kołderką przed 6 calami, grasz na ustawieniach low/mid w 20fps i bateria trzyma 2h Na chuj Ty ciągle o tym Switchu marudzisz
Opublikowano 14 lutego 20241 r 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Tym niebieskim kondonom to bym nic nie dał za to jak mówią brzydko i jak się zachowują Spencer nie jest tak wybredny najwyraźniej 7 minut temu, Bzduras napisał: Na chuj Ty ciągle o tym Switchu marudzisz Dokladnie, ciszej nad ta trumna.
Opublikowano 14 lutego 20241 r 7 godzin temu, Shen napisał: Sonka? Mocny początek roku na playstation showcase pisałeś ''splatoon killer'' klapy w temacie, przyjemnie się grało, dobre doświadczenie, przed daniem głównym od mistrzów z bloober team
Opublikowano 14 lutego 20241 r Nie no, Short Message akurat bym zagrał szczególnie że za darmo a Xbox przyzwyczaił mnie do taniego grania
Opublikowano 14 lutego 20241 r Tak, tak. Jak dobre oceny na Sonce to jest dominacja, a jak słabe to się recenzenci uwzieli.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Kurva5 zdaniem Sony już w późnym cyklu życia, obniżone prognozy sprzedażowe, brak gier do 2025 xdddd Za rogiem pewnie ps5pro a Sony dalej bez jednej dobrej gry first party w tej generacji, do tego jeszcze wiedzą że trzeba obniżać prognozy i uciekać bo od premiery nowej konsoli Nintendo na rynku będzie ponownie królować tylko Big N tak jak było przy Switchu
Opublikowano 14 lutego 20241 r Kurde ja to myślałem że dopiero startuje ta generacja jak taka chujnia a tu już końcówka
Opublikowano 14 lutego 20241 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: dopiero startuje ta generacja Startuje razem z nową konsolą Nintendo
Opublikowano 14 lutego 20241 r 10 minut temu, Pupcio napisał: taa jest Krychu! przy sh2 będzie to samo! Mozna hejtowac, ale prawda jest taka, że z Silent Hillem od 20 lat nie było tak dobrze . 6.6 to poza tym liczba szatana. Edytowane 14 lutego 20241 r przez KrYcHu_89