Opublikowano 15 lutego 20241 r 18 minut temu, Szermac napisał: O Hi-Fi Rusha na Dual Sensie się chętnie przejdzie, bo na tym śmierdzącym XSS to tragedia Ciekawe jak tutaj będą utrudniać padem życie skillowcom Bez kitu, Hellsinger i DMC5 na tym bezsensie to trauma gamingu na własne życzenie.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 27 minut temu, Donatello1991 napisał: No i gitara. Kto posiada 2 konsole i nintendo ten jest Pan. To jest właśnie hit. W najhujowszej generacji mam najwięcej sprzętów
Opublikowano 15 lutego 20241 r To normalna sprawa - w gen. 7 wystarczyło mieć X360, w gen. 8 nie potrzebne było WiiU do szczęścia, a żeby w tej mieć ciągle w co grać trzeba mieć najlepiej każdy możliwy sprzęt. Na szczęście zapowiada się, że w gen. 10 wystarczy już tylko PC i dowolny przenosniak.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 11 minut temu, drozdu7 napisał: To jest właśnie hit. W najhujowszej generacji mam najwięcej sprzętów Niby hujowa, a może do z dobrobytu nam się trochę w tyłkach poprzewracało. Ja to całe to mam w co grać, mam kupkę wstydu co mi się nigdy nie zdarzało, już bym kupił Banisher bo korci. Myślę, że jest mniej prawdziwych bomb co zostają w pamięci na lata. Mamy bardzo dużo dobrych nowych gier, ale zapominamy o nich po przejsciu. Brak tego pierdolniecia. Przypominam sobie poprzednie generację i tytuły za które je zapamiętałem jako świetne a w tej w gruncie rzeczy nie mam jeszcze 10/10 i biorę na bezludna wyspę 5 gier od 2020. Wziąłbym 5 gier z zeszłej generacji.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Ile dziś ma trwać to PlayStation showcase? 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Niby hujowa, a może do z dobrobytu nam się trochę w tyłkach poprzewracało. Ja to całe to mam w co grać, mam kupkę wstydu co mi się nigdy nie zdarzało, już bym kupił Banisher bo korci. Myślę, że jest mniej prawdziwych bomb co zostają w pamięci na lata. Mamy bardzo dużo dobrych nowych gier, ale zapominamy o nich po przejsciu. Brak tego pierdolniecia. Przypominam sobie poprzednie generację i tytuły za które je zapamiętałem jako świetne a w tej w gruncie rzeczy nie mam jeszcze 10/10 i biorę na bezludna wyspę 5 gier od 2020. Wziąłbym 5 gier z zeszłej generacji. Najchuyowsza generacja ale też zdecydowanie najtańsza dla gracza o dziwo. Konsole do średnich zarobków kosztują malutko, multum abonamentów, xboxowe Argentyny i Turcje. Edytowane 15 lutego 20241 r przez Daffy
Opublikowano 15 lutego 20241 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To normalna sprawa - w gen. 7 wystarczyło mieć X360, w gen. 8 nie potrzebne było WiiU do szczęścia, a żeby w tej mieć ciągle w co grać trzeba mieć najlepiej każdy możliwy sprzęt. Na szczęście zapowiada się, że w gen. 10 wystarczy już tylko PC i dowolny przenosniak. Mi się wydaje że to po prostu osobista fanaberia, bo sam czasem myślę na huj mi tego tyle. Czy gdybym miał Xss i Switcha, samo PlayStation czy jakąś inną konfigurację sprawiłoby że grałbym mniej? Chyba nie, grałbym po prostu w inne gry. Zawsze jest tak że jakaś konsola jest w odstawce, czeka. I tak jak Donek napisał, trochę pojebało się. Bo pomimo że mam tyle sprzętu to ciepło mi się robi jak Czekolad wrzuca Fatal Frame ogrywane na Steam Decku
Opublikowano 15 lutego 20241 r 7 minut temu, drozdu7 napisał: Bo pomimo że mam tyle sprzętu to ciepło mi się robi jak Czekolad wrzuca Fatal Frame ogrywane na Steam Decku Normalna sprawa, ja obecnie gram już tylko praktycznie na XSX (w głównej mierze zaległości i retro) i 3DSie, bo to co obecnie wydaje Nintendo czy Sony tworzy od kilku dobrych lat to kompletna popelina. Oczywiscie, że jakbym miał jeden sprzęt to grałbym tylko na nim, ale jak patrzę na lineup PS5 to wygląda jak przepis na wypalenie zajawki.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Chwała Bogu że jest backlog, współczuję tym którzy go nie mają (serio są tacy?) i są zafiksowani tylko w graficzkę. Ja mam w kolejce tyle perełek do ogrania na decku z różnych lat że serio bawiłbym bym się dobrze dluuugi czas nawet jakby nic nowego nie wychodzilo
Opublikowano 15 lutego 20241 r Klapy: Spencer Królu, glodujemy, chcemy Forzę, chcemy Hellblade i chcemy Indiane Spencer: best I can do is Pentiment klapy pyerdolone
Opublikowano 15 lutego 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Klapy: Spencer Królu, glodujemy, chcemy Forzę, chcemy Hellblade i chcemy Indiane Spencer: best I can do is Pentiment klapy pyerdolone Forzy nie chcemy
Opublikowano 15 lutego 20241 r ja niczego nie chce, niech sobie te gry wsadzą do wora a wór do jeziora
Opublikowano 15 lutego 20241 r Indiana xDDDDDD drewno które rusza się jak gra z 2012 roku, taki U4 to generacja do przodu. Hellblade xDDDDDD Zapomnieli dodać gameplay, jedynie udało im się grafiką, która została osiągnięta w 2020 przez PlayStation Studios na PS4.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 2 minuty temu, YETI napisał: Indiana xDDDDDD drewno które rusza się jak gra z 2012 roku, taki U4 to generacja do przodu. Hellblade xDDDDDD Zapomnieli dodać gameplay, jedynie udało im się grafiką, która została osiągnięta w 2020 przez PlayStation Studios na PS4. Xbox Business update |OT| From 3rd place to 3rd party xDDD
Opublikowano 15 lutego 20241 r W CW beka a w temacie PS5 tak chude lata na Plejce, że chłopy wyliczają w co zagrają z Xboxa, bo na Sony nie ma co liczyć.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Chcemy xD Jakbym chciał to bym ograł na swoim xboxie, ale to takie gówna, że nie idzie. Hi-Fi Rush się weźmie za 14,50 zł na promce Edytowane 15 lutego 20241 r przez Szermac
Opublikowano 15 lutego 20241 r paolo de odklejus dalej wypisuje te dyrdymały że ktoś się jara na myśl że te xboxowe śmieci będą na innych konsolach?
Opublikowano 15 lutego 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: tak chude lata na Plejce, że chłopy wyliczają w co zagrają z Xboxa, bo na Sony nie ma co liczyć. podaj nazwiska i dzwonie na policje. Zwyrodnialców należy oddzielić od reszty społeczeństwa.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W CW beka a w temacie PS5 tak chude lata na Plejce, że chłopy wyliczają w co zagrają z Xboxa, bo na Sony nie ma co liczyć. Do Choroszczy na badania? A odwiozą? A ja wiem?
Opublikowano 15 lutego 20241 r 3 minuty temu, YETI napisał: Do Choroszczy na badania? A odwiozą? A ja wiem? fajna lista z pizdy DS2 i SH2 w 2025, więc na ten rok zostaje Stellar Blade od typów co robią gry na komórki i spadochroniarz z PS3 w dodatku multiplatformy w większości z kurwą niebieska nigdy nie było tak dobrze, Spencer daj gierki!
Opublikowano 15 lutego 20241 r Hahaha ale odklejka klapów, nie mogę, a potem dostają foamstars, forpoken i spierdolmana co jedynie wygral srebro na rozczarowanie roku na PSXE spencer daj gierki tym ofermom, bo z głodu zdechną
Opublikowano 15 lutego 20241 r 5 minut temu, Szermac napisał: . Początek 2024 utwierdza mnie w przekonaniu, że Sony znowu wygrało generację MIMO tak dużego fackupu z 1st party i nie ma w tym krzty sarkazmu.