Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Szermac napisał:

O Hi-Fi Rusha na Dual Sensie się chętnie przejdzie, bo na tym śmierdzącym XSS to tragedia

Ciekawe jak tutaj będą utrudniać padem życie skillowcom :/ Bez kitu, Hellsinger i DMC5 na tym bezsensie to trauma gamingu na własne życzenie.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
27 minut temu, Donatello1991 napisał:

No i gitara. Kto posiada 2 konsole i nintendo ten jest Pan. 

To jest właśnie hit. W najhujowszej generacji mam najwięcej sprzętów 

Opublikowano

To normalna sprawa - w gen. 7 wystarczyło mieć X360, w gen. 8 nie potrzebne było WiiU do szczęścia, a żeby w tej mieć ciągle w co grać trzeba mieć najlepiej każdy możliwy sprzęt.

Na szczęście zapowiada się, że w gen. 10 wystarczy już tylko PC i dowolny przenosniak.

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

To jest właśnie hit. W najhujowszej generacji mam najwięcej sprzętów 

Niby hujowa, a może do z dobrobytu nam się trochę w tyłkach poprzewracało. Ja to całe to mam w co grać, mam kupkę wstydu co mi się nigdy nie zdarzało, już bym kupił Banisher bo korci. Myślę, że jest mniej prawdziwych bomb co zostają w pamięci na lata. Mamy bardzo dużo dobrych nowych gier, ale zapominamy o nich po przejsciu. Brak tego pierdolniecia. Przypominam sobie poprzednie generację i tytuły za które je zapamiętałem jako świetne a w tej w gruncie rzeczy nie mam jeszcze 10/10 i biorę na bezludna wyspę 5 gier od 2020. Wziąłbym 5 gier z zeszłej generacji.

Opublikowano

Ile dziś ma trwać to PlayStation showcase?

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Niby hujowa, a może do z dobrobytu nam się trochę w tyłkach poprzewracało. Ja to całe to mam w co grać, mam kupkę wstydu co mi się nigdy nie zdarzało, już bym kupił Banisher bo korci. Myślę, że jest mniej prawdziwych bomb co zostają w pamięci na lata. Mamy bardzo dużo dobrych nowych gier, ale zapominamy o nich po przejsciu. Brak tego pierdolniecia. Przypominam sobie poprzednie generację i tytuły za które je zapamiętałem jako świetne a w tej w gruncie rzeczy nie mam jeszcze 10/10 i biorę na bezludna wyspę 5 gier od 2020. Wziąłbym 5 gier z zeszłej generacji.

Najchuyowsza generacja ale też zdecydowanie najtańsza dla gracza o dziwo. Konsole do średnich zarobków kosztują malutko, multum abonamentów, xboxowe Argentyny i Turcje.

Edytowane przez Daffy

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To normalna sprawa - w gen. 7 wystarczyło mieć X360, w gen. 8 nie potrzebne było WiiU do szczęścia, a żeby w tej mieć ciągle w co grać trzeba mieć najlepiej każdy możliwy sprzęt.

Na szczęście zapowiada się, że w gen. 10 wystarczy już tylko PC i dowolny przenosniak.

Mi się wydaje że to po prostu osobista fanaberia, bo sam czasem myślę na huj mi tego tyle.

Czy gdybym miał Xss i Switcha, samo PlayStation czy jakąś inną konfigurację sprawiłoby że grałbym mniej? Chyba nie, grałbym po prostu w inne gry. 

Zawsze jest tak że jakaś konsola jest w odstawce, czeka. 

I tak jak Donek napisał, trochę pojebało się. Bo pomimo że mam tyle sprzętu to ciepło mi się robi jak Czekolad wrzuca Fatal Frame ogrywane na Steam Decku :)

Opublikowano

Na szczęście kolejna generacja to już tylko Sonka 6 i switch 2:)

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Bo pomimo że mam tyle sprzętu to ciepło mi się robi jak Czekolad wrzuca Fatal Frame ogrywane na Steam Decku :)

Normalna sprawa, ja obecnie gram już tylko praktycznie na XSX (w głównej mierze zaległości i retro) i 3DSie, bo to co obecnie wydaje Nintendo czy Sony tworzy od kilku dobrych lat to kompletna popelina.

Oczywiscie, że jakbym miał jeden sprzęt to grałbym tylko na nim, ale jak patrzę na lineup PS5 to wygląda jak przepis na wypalenie zajawki.

Opublikowano

Chwała Bogu że jest backlog, współczuję tym którzy go nie mają (serio są tacy?) i są zafiksowani tylko w graficzkę. 

Ja mam w kolejce tyle perełek do ogrania na decku z różnych lat że serio bawiłbym bym się dobrze dluuugi czas nawet jakby nic nowego nie wychodzilo

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy: Spencer Królu, glodujemy, chcemy Forzę, chcemy Hellblade i chcemy Indiane

Spencer: best I can do is Pentiment klapy pyerdolone :)

Forzy nie chcemy 

Opublikowano

Indiana xDDDDDD

drewno które rusza się jak gra z 2012 roku, taki U4 to generacja do przodu.

Hellblade xDDDDDD

Zapomnieli dodać gameplay, jedynie udało im się grafiką, która została osiągnięta w 2020 przez PlayStation Studios na PS4.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Indiana xDDDDDD

drewno które rusza się jak gra z 2012 roku, taki U4 to generacja do przodu.

Hellblade xDDDDDD

Zapomnieli dodać gameplay, jedynie udało im się grafiką, która została osiągnięta w 2020 przez PlayStation Studios na PS4.

Xbox Business update |OT| From 3rd place to 3rd party xDDD

Opublikowano

Chcemy xD Jakbym chciał to bym ograł na swoim xboxie, ale to takie gówna, że nie idzie.
Hi-Fi Rush się weźmie za 14,50 zł na promce

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

paolo de odklejus dalej wypisuje te dyrdymały że ktoś się jara na myśl że te xboxowe śmieci będą na innych konsolach? :dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

tak chude lata na Plejce, że chłopy wyliczają w co zagrają z Xboxa, bo na Sony nie ma co liczyć.

podaj nazwiska i dzwonie na policje. Zwyrodnialców należy oddzielić od reszty społeczeństwa.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W CW beka a w temacie PS5 tak chude lata na Plejce, że chłopy wyliczają w co zagrają z Xboxa, bo na Sony nie ma co liczyć. :reggie:

Do Choroszczy na badania? A odwiozą? A ja wiem?

IMG_20231107_130753.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Do Choroszczy na badania? A odwiozą? A ja wiem?

IMG_20231107_130753.jpg

fajna lista z pizdy :kekw: DS2 i SH2 w 2025, więc na ten rok zostaje Stellar Blade od typów co robią gry na komórki i spadochroniarz z PS3

w dodatku multiplatformy w większości

z kurwą niebieska nigdy nie było tak dobrze, Spencer daj gierki! :kekw:

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał:

.

ps5paolo.png

image.thumb.png.7141c3982de16c95e2eea79d5e2114a6.png

:kratoswoke:

Początek 2024 utwierdza mnie w przekonaniu, że Sony znowu wygrało generację MIMO tak dużego fackupu z 1st party i nie ma w tym krzty sarkazmu. 

image.thumb.png.01082f9dd40455b4386834fc05794442.png