Opublikowano 15 lutego 20241 r Może jak MS zobaczy, że ich gry na Sonce i Nintendo się będą sprzedawać jeszcze gorzej jak na Xboxie, to w końcu, w końcu dotrze do nich, że robią chujowe gry, mam taką nadzieję
Opublikowano 15 lutego 20241 r Teraz, Szermac napisał: Może jak MS zobaczy, że ich gry na Sonce i Nintendo się będą sprzedawać jeszcze gorzej jak na Xboxie, to w końcu, w końcu dotrze do nich, że robią chujowe gry, mam taką nadzieję Czyli ostatecznie jednak wszyscy gracze mogą zyskać Spoiler
Opublikowano 15 lutego 20241 r Czyli tak jeśli chodzi o Sony. 2 nowe IP od 3party czyli SB i Ronin, oraz następne, a także że 3 nowe IP od first party do marca 2025. Innowacyjność mówi wam to coś karakany? A nie dojenie jednych i tych samych marek.
Opublikowano 15 lutego 20241 r ale będzie grane w najlepszej wersji na PC dziękuję za beta testy, niebieskie frajery!
Opublikowano 15 lutego 20241 r Granie na pc? Nie da się niżej upaść, zapraszam na https://forum.pclab.pl/ do wykolejeńców pokroju stony
Opublikowano 15 lutego 20241 r Pctowcy też nazywają granie w każde gta najpierw na konsolach betatestami, ale ślina tak leci ostro z pyska, że lecą po swoją ukochaną Sonke w bundlu z gta.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Jeszcze tylko PRO żeby wyru..ekhmm .. ograć szlagiery tej generacji i oramy temat
Opublikowano 15 lutego 20241 r Jeszcze tylko wpierdol od wersji Pro i wchodzi na salony PS6 TLOU3 bundle pack.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Wejść to najwyżej może sony pisiorkiem w pupy fanów, jak chcesz bundle packa to po same jaja xD
Opublikowano 15 lutego 20241 r Widzę że zielone karaluchy ostatnie podrygi przed dzisiejszym wieczorem.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Chyba się jeszcze w historii nie zdarzyło, żeby fani xręcznika na swoim evencie modlili się o to, żeby MS nie za mocno obciągnął Sony, a tylko troszkę.
Opublikowano 15 lutego 20241 r Wejdę tu po 22 tylko po to, żeby spijać łzy klapów marzących o Gearsach, Indianie, Hellblade, Forzie i co tam jeszcze wypisywaliście niebieskie niemoty
Opublikowano 15 lutego 20241 r Zaraz jak Sonka jebnie ng+ do Spiderman 2 to kolejne 5mln wpadnie. Ja nie przejdę drugi raz bo to 7/10 , ale 90 procent ludzi uważa to za arcydzieło i jestem w stanie uszanować taką opinie.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 16 minutes ago, Daffy said: Switch w ostatnim roku życia: Kurva5 w środku generacji Na tej grafice są tylko 4 nowe gry na switcha reszta ma 30 lat