Opublikowano 27 lutego 20241 r Może i zamknęli studio i nie mają żadnej gierki na 2024, ale opłacony klakier kamilek właśnie zyskał dostęp do cw, wszystko zgodnie z masterplanem. Może po drodze nawet update do yeti.exe wleci? Kto wie, kto wie, te chińczyki nie biorą jeńców
Opublikowano 27 lutego 20241 r Jak tam kamil, zrobiłeś już zdalny serwer ze swojego plejstejszon dla portala i nakurwiasz w gierki w Gdańsku na krakowskiej konsolecie?
Opublikowano 27 lutego 20241 r Kierwa ale musiało kamilkiem ostro postrzepać po dokręcaniu śruby, że doszedł do siebie dopiero teraz Nawet chciałem napisać że co nowy klap to głupszy, ale to po prostu Ci sami ;( Edytowane 27 lutego 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 27 lutego 20241 r Nawet na portalu jest w co grać, a to nie jest takie oczywiste patrząc na konkurencje Xbox w tym roku zapowie kolejnego pada i nowe kolory i "gracze" beda syci. Klockarze to zaraza gamingu. Poniżani przez lata przez fanbojów sony postradali zmysły i wszędzie widzą wrogów.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Zielone kanalie próbują zepsuć swieto 29 luty ff7r, ale się im nie uda.
Opublikowano 27 lutego 20241 r A klapy ktore najbardziej byly tutaj przejete biednymi ludzmi z acti/ms nagle cicho siedza jak sony wywalilo ponad 900 osob xD 2 hours ago, Donatello1991 said: Zielone kanalie próbują zepsuć swieto 29 luty ff7r, ale się im nie uda. a sony juz go nie zepsulo oglaszajac zwolnienia?
Opublikowano 27 lutego 20241 r 7 minut temu, Ryuk napisał: a sony juz go nie zepsulo oglaszajac zwolnienia? co mnie obchodzi, że jakiś random na drugim koncu swiata stracił prace, jak zaraz wychodzi goty 2024 Widać byli zbędni.
Opublikowano 27 lutego 20241 r 14 minutes ago, Shen said: co mnie obchodzi, że jakiś random na drugim koncu swiata stracił prace, jak zaraz wychodzi goty 2024 Widać byli zbędni. no jakos nad ludzmi z acti i ms plakaly xD Londyn na drumi koncu swiata? zamiast ff to moze czas geografie odswiezyc
Opublikowano 27 lutego 20241 r GOTY 2024? FF VII Rebirth proszę państwa Gdzie? TYLKO na konsoli dla graczy Za ile? Za 3ipółBOMBY, ale warta jest 500 zł, dlatego kupiłem Dulux #4THEPLAYERS #MÓJFINAL, takich gier już się nie robi na zachodzie
Opublikowano 27 lutego 20241 r Jeszcze w tym roku będzie drama z Bungie - podobno preordery na ostatni dodatek na poziomie 25% poprzednich.
Opublikowano 27 lutego 20241 r kurwy z sony bez gier zniszczą i zamkną kolejna studia? Są w tym najlepsi
Opublikowano 27 lutego 20241 r Bungie? Od 20 lat klepia nudne pifpafy, można zaorać. Marathon to bedzie ostatni gwóźdź do ich trumny
Opublikowano 27 lutego 20241 r Dlatego właśnie przy dokręcaniu śruby potrzebne jest wyczucie - jak gwint się zerwie to już lipsztyk.
Opublikowano 27 lutego 20241 r 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: GOTY 2024? FF VII Rebirth proszę państwa Gdzie? TYLKO na konsoli dla graczy Za ile? Za 3ipółBOMBY, ale warta jest 500 zł, dlatego kupiłem Dulux #4THEPLAYERS #MÓJFINAL, takich gier już się nie robi na zachodzie No i to są bomby - bomby prawdy. Szkoda, ze mam tego smiecia bez gier i nie zagram w shounena od geniuszy w japonii. Niech spermcer w koncu dobije konającego xpudla to bez żalu się przejdzie do konkurencji. Edytowane 27 lutego 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 27 lutego 20241 r Oglądam Megan i widzę nowe ps6 które utożsamia się z użytkownikiem nowa jakość!!!! Nowe wrażenia Edytowane 27 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 27 lutego 20241 r 25 minut temu, MaZZeo napisał: A ja widzę kolejną oprozniona flaszkę. Alkoholem się brzydzę od zawsze więc nie trafione a analogia z Megan jak najbardziej oddaje sytuację obecnej generacji, trochę tylko trzeba użyć więcej szarych komórek aniżeli do tej pory (jeżeli faktycznie masz problem z alkoholem to niestety masz deficyt i bez powrotnie utracone jednostki neurologiczne). Skończyłeś na takim etapie że może warto zastanowić się nad terapią uzależnień bo nawet jedno piwo dziennie to dla Ciebie jednak za dużo, lepiej sobie pomóc doradzam! Edytowane 27 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 27 lutego 20241 r Klockowe cummunity to tragedia. Ciągle sfrustrowani, bo ruchanie mają tylko jak spencer ich zapina w dupe. Dekada kłamstw, a te dzbany mu ciągle wierzą XD syndrom sztokholmski w pełni. Najzabawniejsze jest to sztuczne jaranko starymi strategiami albo czytankami i gierkami z komorek XD Jeszcze żeby oni w nie grali, ale to tylko na pokaz. Zamiast grania lepiej powklejac twity jak to rekrutuja w firmie XD korporacyjne lizodupy. Takiemu dadiemu to jezor wykreciło od wydłubywania rodzynów. Edytowane 27 lutego 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 28 lutego 20241 r O kurwa ale hardkor wstać o 2 w nocy. Trening musi być przed jutrem. Boty nie znajo.
Opublikowano 28 lutego 20241 r Te nowożytne klapy ery małżańskiej to jest kurwa dramat. @Mendrek wróć i prowadź tych nienawistnych głąbów bo nam cw zamkną.
Opublikowano 28 lutego 20241 r Po co wołasz? Fani playstation mają w co grac i nie beda tu z wami pisać. Zaorani zostaliscie kilka edycji wstecz.