Opublikowano 29 lutego 20241 r W każdej firmie nawet najlepszej mamy gagadków co nie dają z siebie 100%. Sony Pan to zauważył i wyeliminował ze swoich doskonałych projektów osoby mające wpływ na to, że gra ma minimalna skazę.
Opublikowano 29 lutego 20241 r To prawda Pan Sony jest tak dobry, że nawet jak zwalnia ludzi, kasuje gry i zamyka studia, to robi to dla naszego dobra
Opublikowano 29 lutego 20241 r Darli mordę, że ms pozwalniali pracowników, ale sony? A chuj tam wyrobnicy i nieudacznicy, tylko przeszkadzali, logika klapów jest porażająca.
Opublikowano 29 lutego 20241 r Nerwowo bo kolejny sztosik na Sonke wyszedl a dopiero luty, na xboxie klasycznie gówno
Opublikowano 29 lutego 20241 r NIEZŁE PEREŁKI! ps5? Najdłuższy dowcip w historii bo trwa już yebane 4 lata
Opublikowano 29 lutego 20241 r Zazdrościć klapowi? To jakby powiedzieć, że normalny człowiek zazdrości menelowi w chlewie obsranym gównem
Opublikowano 29 lutego 20241 r 23 minuty temu, Pupcio napisał: NIEZŁE PEREŁKI! ps5? Najdłuższy dowcip w historii bo trwa już yebane 4 lata blacharz nie zna się na grach? Starem, znałem.
Opublikowano 29 lutego 20241 r 45 minut temu, ASX napisał: To prawda Pan Sony jest tak dobry, że nawet jak zwalnia ludzi, kasuje gry i zamyka studia, to robi to dla naszego dobra Śmiej się ale w jednym polskim podcaście już rano słyszałem że w MS to było takie nagłe itp że ludzie nie wiedzieli że zostają bez pracy, że gry anulowano. A u Sony jest to jakoś bardziej przemyślane Xd skisłem momentalnie
Opublikowano 29 lutego 20241 r 41 minut temu, drozdu7 napisał: Śmiej się ale w jednym polskim podcaście już rano słyszałem że w MS to było takie nagłe itp że ludzie nie wiedzieli że zostają bez pracy, że gry anulowano. A u Sony jest to jakoś bardziej przemyślane Xd skisłem momentalnie No szczególnie ci w studiu Sony w Londynie "wiedzieli" jak 5 dni wcześniej żegnali z fanfarami Jimbo :p
Opublikowano 29 lutego 20241 r Wtedy jeszcze nie wiedzieli że to impreza pożegnalna nie tylko Jima ale i ich samych
Opublikowano 29 lutego 20241 r 1 godzinę temu, Shen napisał: Nerwowo bo kolejny sztosik na Sonke wyszedl a dopiero luty, na xboxie klasycznie gówno fani japońszczyzny głodni nie chodzą na playstation. Konsola dla koneserów.
Opublikowano 29 lutego 20241 r @Whisker gratuluję sprzedaży xboxa. Ciężko jest opchnąć coś, czego ludzie nie chcą, a udało ci się wycisnąć 1600 od frajera. Ja raczej nie sprzedam, bo szkoda oddawac za tyle, ale jak ps5 pro będzie pod tv to xsmiec poleci do kartonu.
Opublikowano 29 lutego 20241 r 8 godzin temu, Bzduras napisał: Zazdrościć klapowi? To jakby powiedzieć, że normalny człowiek zazdrości menelowi w chlewie obsranym gównem Jestem normalnym człowiekiem i jednak nie, nie zazdroszczę Ci. Edytowane 29 lutego 20241 r przez LiŚciu
Opublikowano 29 lutego 20241 r 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Jestem normalnym człowiekiem Gdybym cię nie znał to bym uwierzył
Opublikowano 29 lutego 20241 r 11 hours ago, Donatello1991 said: W każdej firmie nawet najlepszej mamy gagadków co nie dają z siebie 100%. Sony Pan to zauważył i wyeliminował ze swoich doskonałych projektów osoby mające wpływ na to, że gra ma minimalna skazę. Jak MS zwalnialo to plakales nad losem biednych ludzi
Opublikowano 29 lutego 20241 r 2 minutes ago, Ryuk said: Jak MS zwalnialo to plakales nad losem biednych ludzi Miał zapewne na myśli tych co zostali
Opublikowano 29 lutego 20241 r 3 minutes ago, Homelander said: Miał zapewne na myśli tych co zostali Masz racje bo sony to takie cudowne miejsce do pracy https://www.ppe.pl/news/337305/firesprite-toksycznym-miejscem-pracy-powazne-problemy-studia-ktore-stworzylo-horizon-call-of-the-mountain.html
Opublikowano 29 lutego 20241 r Nie dziwie sie toksyczności. Jakbym całe życie marzył o tworzeniu gier a ląduje w studiu który robi spinoffa tej chuja wartej serii na sprzęt który był martwy w dniu premiery to też bym był toksyczny Sonka? Zgon pacjenta nastąpił w 2013
Opublikowano 29 lutego 20241 r W dniu 28.02.2024 o 06:07, Bzduras napisał: Te nowożytne klapy ery małżańskiej to jest kurwa dramat. @Mendrek wróć i prowadź tych nienawistnych głąbów bo nam cw zamkną. Ten belzebos alter pana debilka, tego bólu pizdy i płaczu przez rok na forum o AB nikt nie zapomni media molecule kolejne studio do zaorania ale czy komuś szkoda? kolejna beka ze śmiecia ff? To już tradycja, czekam jak znowu SE będzie płakać że nikt tego gówna nie kupuje poza kilkoma upośledzonymi kolesiami którzy przebierają się za postacie z chińskich bajek przed spaniem
Opublikowano 29 lutego 20241 r 2 minuty temu, Daddy napisał: Ten belzebos alter pana debilka, tego bólu pizdy i płaczu przez rok na forum o AB nikt nie zapomni Jedyny ból cipki wyczuwam od ciebie. Mocno ci żyłka pęka jak czytasz o nieudolnościach xpokraki ; )
Opublikowano 29 lutego 20241 r 11 hours ago, Shen said: Nerwowo bo kolejny sztosik na Sonke wyszedl a dopiero luty, na xboxie klasycznie gówno A Ten dalej wali konia do thirdy party multiplatform i third party timed ex Sony sie tak stoczylo