Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

W każdej firmie nawet najlepszej mamy gagadków co nie dają z siebie 100%. Sony Pan to zauważył i wyeliminował ze swoich doskonałych projektów osoby mające wpływ na to, że gra ma minimalna skazę. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

To prawda Pan Sony jest tak dobry, że nawet jak zwalnia ludzi, kasuje gry i zamyka studia, to robi to dla naszego dobra 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

dla naszego dobra 

Jakiego naszego bocie

Opublikowano

Darli mordę, że ms pozwalniali pracowników, ale sony? A chuj tam wyrobnicy i nieudacznicy, tylko przeszkadzali, logika klapów jest porażająca. 

Opublikowano

Nerwowo bo kolejny sztosik na Sonke wyszedl a dopiero luty, na xboxie klasycznie gówno

Przechwytywanie.JPG.7a10de3d53e60b0080e4d1692a3f3844.JPG

Przechwytywanie2.JPG.bdb584ee4e3a9fb36aeb8a5f72128140.JPG

Przechwytywanie3.JPG.4e9af2117a5c68feac9d90da0b5e4022.JPG

:banderas:

Opublikowano

NIEZŁE PEREŁKI! ps5? Najdłuższy dowcip w historii bo trwa już yebane 4 lata :)

Opublikowano

Zazdrościć klapowi? To jakby powiedzieć, że normalny człowiek zazdrości menelowi w chlewie obsranym gównem :)

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

NIEZŁE PEREŁKI! ps5? Najdłuższy dowcip w historii bo trwa już yebane 4 lata :)

blacharz nie zna się na grach? Starem, znałem.

Opublikowano
45 minut temu, ASX napisał:

To prawda Pan Sony jest tak dobry, że nawet jak zwalnia ludzi, kasuje gry i zamyka studia, to robi to dla naszego dobra 

Śmiej się ale w jednym polskim podcaście już rano słyszałem że w MS to było takie nagłe itp że ludzie nie wiedzieli że zostają bez pracy, że gry anulowano. A u Sony jest to jakoś bardziej przemyślane

Xd skisłem momentalnie 

Opublikowano
41 minut temu, drozdu7 napisał:

Śmiej się ale w jednym polskim podcaście już rano słyszałem że w MS to było takie nagłe itp że ludzie nie wiedzieli że zostają bez pracy, że gry anulowano. A u Sony jest to jakoś bardziej przemyślane

Xd skisłem momentalnie 

No szczególnie ci w studiu Sony w Londynie "wiedzieli" jak 5 dni wcześniej żegnali z fanfarami Jimbo :p

Opublikowano

Wtedy jeszcze nie wiedzieli że to impreza pożegnalna nie tylko Jima ale i ich samych 

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Nerwowo bo kolejny sztosik na Sonke wyszedl a dopiero luty, na xboxie klasycznie gówno

fani japońszczyzny głodni nie chodzą na playstation. Konsola dla koneserów.

Opublikowano

@Whisker gratuluję sprzedaży xboxa. Ciężko jest opchnąć coś, czego ludzie nie chcą, a udało ci się wycisnąć 1600 od frajera. Ja raczej nie sprzedam, bo szkoda oddawac za tyle, ale jak ps5 pro będzie pod tv to xsmiec poleci do kartonu.

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Zazdrościć klapowi? To jakby powiedzieć, że normalny człowiek zazdrości menelowi w chlewie obsranym gównem :)

Jestem normalnym człowiekiem i jednak nie, nie zazdroszczę Ci. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jestem normalnym człowiekiem

Gdybym cię nie znał to bym uwierzył :)

Opublikowano
11 hours ago, Donatello1991 said:

W każdej firmie nawet najlepszej mamy gagadków co nie dają z siebie 100%. Sony Pan to zauważył i wyeliminował ze swoich doskonałych projektów osoby mające wpływ na to, że gra ma minimalna skazę. 

Jak MS zwalnialo to plakales nad losem biednych ludzi :dynia: 

Opublikowano
2 minutes ago, Ryuk said:

Jak MS zwalnialo to plakales nad losem biednych ludzi :dynia: 

Miał zapewne na myśli tych co zostali

Opublikowano

Nie dziwie sie toksyczności. Jakbym całe życie marzył o tworzeniu gier a ląduje w studiu który robi spinoffa tej chuja wartej serii na sprzęt który był martwy w dniu premiery to też bym był toksyczny :/ Sonka? Zgon pacjenta nastąpił w 2013 :)

Opublikowano
W dniu 28.02.2024 o 06:07, Bzduras napisał:

Te nowożytne klapy ery małżańskiej to jest kurwa dramat. @Mendrek wróć i prowadź tych nienawistnych głąbów bo nam cw zamkną.

Ten belzebos alter pana debilka, tego bólu pizdy i płaczu przez rok na forum o AB nikt nie zapomni :kekw:

media molecule kolejne studio do zaorania ale czy komuś szkoda? ^^

kolejna beka ze śmiecia ff? To już tradycja, czekam jak znowu SE będzie płakać że nikt tego gówna nie kupuje poza kilkoma upośledzonymi kolesiami którzy przebierają się za postacie z chińskich bajek przed spaniem :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Ten belzebos alter pana debilka, tego bólu pizdy i płaczu przez rok na forum o AB nikt nie zapomni 

Jedyny ból cipki wyczuwam od ciebie. Mocno ci żyłka pęka jak czytasz o nieudolnościach xpokraki ; )

Opublikowano
11 hours ago, Shen said:

A Ten dalej wali konia do thirdy party multiplatform i third party timed ex :dynia:  Sony sie tak stoczylo