Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Co do filipka to zainteresowanym polecam test: wpiszcie w szukajkę Spencer i posortujcie posty po dacie napisania, ciekawe czy coś zauważycie :)

Spoiler: ktoś tu ma obsesję

Opublikowano

Myślałem, że Xbox już niżej nie może upaść. 

Screenshot_20240326_102336.jpg

Opublikowano

podoba mi się jak fanboye xboxa stulili pizdę. I tak tylko psuli atmosferę na forum.

Opublikowano

Gówno obesrane które nikogo? Nic nowego

https://www.eurogamer.pl/xbox-w-tarapatach-sprzedaz-leci-podobno-na-leb-na-szyje-a-wydawcy-rozwazaja-rezygnacje-ze-wsparcia-platformy

Cytat

Niezadowalające wyniki Microsoftu zasiewają podobno ziarno niepewności wśród wydawców. Jedna ze znaczących firm, która wydała w ubiegłym roku dużą grę, przekazała Dringowi taką wiadomość: „Nie wiem, po co w ogóle zawracaliśmy sobie głowę wspieraniem"

:banderas:

Opublikowano
23 minutes ago, Beelzeboss said:

podoba mi się jak fanboye xboxa stulili pizdę. I tak tylko psuli atmosferę na forum.

Gdybys ty jeszcze stulil pizde to juz by bylo mega 

Opublikowano
Cytat

Gówno obesrane które nikogo? Nic nowego

https://www.eurogamer.pl/xbox-w-tarapatach-sprzedaz-leci-podobno-na-leb-na-szyje-a-wydawcy-rozwazaja-rezygnacje-ze-wsparcia-platformy

Cytat

Niezadowalające wyniki Microsoftu zasiewają podobno ziarno niepewności wśród wydawców. Jedna ze znaczących firm, która wydała w ubiegłym roku dużą grę, przekazała Dringowi taką wiadomość: „Nie wiem, po co w ogóle zawracaliśmy sobie głowę wspieraniem"

:banderas:

N I E U N I K N I O N E

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

"Nie rozumiesz, oni wcale nie chcą sprzedawać konsol"

n3gat1ve-simon.gif.f7094be218c665ff7f2fa57df2ddd7ec.gif

Opublikowano
17 minutes ago, Shen said:

"Nie rozumiesz, oni wcale nie chcą sprzedawać konsol"

n3gat1ve-simon.gif.f7094be218c665ff7f2fa57df2ddd7ec.gif

Mialem wejsc z toba w dyskusje ale po co? Dla ciebie mega rokiem sony jest wykupienie time exclusive :dynia: Wyniki FF7 Rebirth musza byc tragiczne bo cos sie SE nie chwali no ale na meta jest +90 i xbox nie dostal na premiere 

Opublikowano

No smieszne jak ci frajerzy uwierzyli, ze sprzedaz konsol sie nie liczy XDD Masakra, w szkole to chyba linijką im wiedzę do łba wbijali.

Opublikowano

Ja piszę o tym, że xboxa nikt nie kupuje, wydawcy mówią, że się nie opłaca gier portować na to gówno, a ten z FF7 wyskakuje. Co ci blacharze:niki:

Opublikowano
4 minutes ago, Beelzeboss said:

No smieszne jak ci frajerzy uwierzyli, ze sprzedaz konsol sie nie liczy XDD Masakra, w szkole to chyba linijką im wiedzę do łba wbijali.

Sony ma najnizszy profit margin w historii. 10 Miliardow na wartosci na gieldzie stracili 

Do tego Sony co raz bardziej wchdodzi na rynek pc ale macie racje wszystko jest zajebiscie u sony :dynia:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
3 minutes ago, Shen said:

Ja piszę o tym, że xboxa nikt nie kupuje, wydawcy mówią, że się nie opłaca gier portować na to gówno, a ten z FF7 wyskakuje. Co ci blacharze:niki:

'wydawcy' przeczytales ten artykuly co wrzucilec? Zaden wydawca tego nie powiedzial bezposrednio tylko jakis typek z GamesIndustry.biz twierdzi ze jakis mu tam wydawca tak powiedzial :dynia: 

Opublikowano
Just now, Beelzeboss said:

a przeczytales co spencer mowil? :)

Ale oryginal czy to co pudelek polskiego gamingu wrzucil?

Opublikowano

MS jak zawsze potrafi tylko kopiować. Po raz kolejny się spóźnili i obudzili się dopiero jak steam im nasrał na środek pokoju. Chociaz z tego wszystkiego wyjdzie "konsolowa" wersja windowsa co jest na plus. Przeciez wiemy, ze xbox store nie ma żadnych szans ze steamem i zrezygują też i z tego w ciagu jednej "generacji". Tak czy inaczej jaram sie jak zapewnia pctom "console experience".

Opublikowano
Cytat

Stellar Blade i firmo którą go robisz witamy w rodzinie Sony Enterteiment.

ale że studio jest zamknięcia czy ta gra z generatora do skasowania?  :kaz:

GI9rEW7WkAEI_ct?format=jpg&name=large

to już tradycja, niebieskie ścierwo szoruje na dnie szamba, ratują się portami na PC i Xboxa :) 

Opublikowano
26 minut temu, Daddy napisał:

ale że studio jest zamknięcia czy ta gra z generatora do skasowania?  :kaz:

GI9rEW7WkAEI_ct?format=jpg&name=large

to już tradycja, niebieskie ścierwo szoruje na dnie szamba, ratują się portami na PC i Xboxa :) 

Portal mówisz, to urządzenie które w krajach pierwszego świata jest od kilki miesięcy nie do kupienia xD? 

https://www.gamesradar.com/where-to-buy-playstation-portal-this-week-all-the-latest-stock-updates/