Opublikowano 14 maja 20241 r Teraz, Krzysztof93 napisał: Jest takie powiedzenie w Polsce: nie strasz, nie strasz Jak masz Paolo jakąś babę u siebie to ona musi być w chuj zadowolona jak co pół roku patrzysz w to samo miejsce mówiąc ,,trzeba się zabrać za malowanie tej ściany'' czekam na tego PC-ta w chuj bo jestem ciekawy co tam zmajstrujesz ale czekam już od zeszłego roku. Ale ja mam już blachę. Bez rewelacji bo i7-9700 i RTX 3060Ti, ale w 1080p potężny zapas klatek. Przymierzając się do zmiany myślę jednak o czymś pod 4K, bo przecież to jak wygląda FF16 w Performance czy AW2 w Performance zakrawa na zbrodnię. xdd
Opublikowano 14 maja 20241 r @Paolo de Vesir spoczko git ale czy ten PC-towy gejming jest taki zdrowy i zajebisty skoro w sumie nie da się ukryć fajną kartę 3060Ti chcesz wymieniać na coś jeszcze lepszego żeby gry z 2023 roku chodziły lepiej w 4k, które jest z nami od tak wielu lat? Mi się wydaje, że byłby zdrowy i zajebisty jakby te kurwy deweloperskie zaczęły cokolwiek optymalizować.
Opublikowano 14 maja 20241 r klapy i plejkurwa 4.5 bez gier Zaraz wleci krycha, SE stabilnie, stabilnie, pozytywny przekaz leci, gracze na forum dla gejów napisali 5 postów więcej o FF7 niż kilka lat temu temu o FF15.
Opublikowano 14 maja 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: @Paolo de Vesir spoczko git ale czy ten PC-towy gejming jest taki zdrowy i zajebisty skoro w sumie nie da się ukryć fajną kartę 3060Ti chcesz wymieniać na coś jeszcze lepszego żeby gry z 2023 roku chodziły lepiej w 4k, które jest z nami od tak wielu lat? Mi się wydaje, że byłby zdrowy i zajebisty jakby te kurwy deweloperskie zaczęły cokolwiek optymalizować. No niestety, dopóki priorytetem będzie diversity, support for trans community oraz female empowerment to lepiej w giereczkowie nie będzie.
Opublikowano 14 maja 20241 r 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Ale ja mam już blachę. Bez rewelacji bo i7-9700 i RTX 3060Ti, ale w 1080p potężny zapas klatek. Przymierzając się do zmiany myślę jednak o czymś pod 4K, bo przecież to jak wygląda FF16 w Performance czy AW2 w Performance zakrawa na zbrodnię. xdd A na co Ci te 4K na piecu. 1440p + DLSS i grasz jak panisko. Natywne 4K zeżre każdy zapas mocy.
Opublikowano 14 maja 20241 r 6 minut temu, messer88 napisał: Żeby wowik dobrze chodził i wystarczy dla Paolo taki komputer. No jakby nie patrzeć jest ok. 200-240 klatek. 14 minut temu, SnoD napisał: A na co Ci te 4K na piecu. 1440p + DLSS i grasz jak panisko. Natywne 4K zeżre każdy zapas mocy. Chyba spróbuję, bo ostatnio jak żyłowałem Godrizon 5 w natywnym 4K/60 to widać, że karcioszka była "I'm tired boss".
Opublikowano 15 maja 20241 r 20 godzin temu, Daddy napisał: Tej siły nic nie zatrzyma, dobrze że aparaty i gry na PC ratują plejkurwe 4.5 bez gier Pokłosie konferencji o pieniążkach ze wczoraj
Opublikowano 15 maja 20241 r No wyniki finansowe super, jest czym się jarać. Szkoda tylko, że gierki dopiero po kwietniu 2025 r. jak sam pan prezes powiedział
Opublikowano 15 maja 20241 r Dla klapów to chyba dobrze? Będą mogli siedzieć i dalej pierdolić te kocopoły a nie się męczyć i grać w gry
Opublikowano 15 maja 20241 r Z pececiarzy się śmieją, że klatki liczą a sami kurwa całe dnie studiują wykresy "jak sobie radzi moje ukochane korpo" Plejstejszon = choroba psychiczna
Opublikowano 15 maja 20241 r Duże gry AAA po kwietniu 2025, third party i małe pewnie jakieś wpadną na Q3 i Q4. Ostatni PS Showcase był zapowiedziany 17 maja 2023. a odbył się 24 maja 2023. Teraz pewnie podobnie. Akurat z tamtego Showcase dowieźli praktycznie wszystkie gry w czasie. Tam pewnie będą zajawki, co nowego. Jak się obudzili trochę z letargu gaasowego to lineup na 2025 i 2026 będzie mocny. Na ten rok Q3 i Q4 z singla to może jakiś mały Astro + Venom. Z multiplatform mogliby pokazać co z remakiem MGSa na tym showcasie, na poprzednim był ogłoszony.
Opublikowano 15 maja 20241 r 10 minut temu, Pupcio napisał: Będą mogli siedzieć i dalej pierdolić te kocopoły a nie się męczyć i grać w gry Pojebało ci sie z botami, od starbeki żadnej gry na to gówno obesrane
Opublikowano 15 maja 20241 r No i co z tego? Do końca tego roku HBII, Avoved, Indiana, AoM: Retold, nowy MFS. Do tego GP w formie, masa świetnych gier day one. MS nie ma dziury wydawniczej na półtora roku. A na PS same czasowe exy przez półtora roku :p A za rok to i z tymi czasówkami będzie problem bo kolejni japońscy wydawcy mówią pass. No ale rekordy przychodów Sony bije i już za rok wypuszczą pierwszą swoją grę :p
Opublikowano 15 maja 20241 r Jak ktoś lubi grać w gierki a nie gry to chyba będzie zadowolony z oferty micro
Opublikowano 15 maja 20241 r 2 minuty temu, SnoD napisał: No i co z tego? Do końca tego roku HBII, Avoved, Indiana, AoM: Retold, nowy MFS. Do tego GP w formie, masa świetnych gier day one. MS nie ma dziury wydawniczej na półtora roku. A na PS same czasowe exy przez półtora roku :p A za rok to i z tymi czasówkami będzie problem bo kolejni japońscy wydawcy mówią pass. No ale rekordy przychodów Sony bije i już za rok wypuszczą pierwszą swoją grę :p Hahaha, przecież Microsoft nie wypuścił nic od Starfielda, czyli prawie rok, a wcześniej też nic, to nie dziura wydawnicza xD ? Z tymi releasami wszystkiego w tym roku to też bym uważał, obsuwy szczególnie teraz mogą tam się pojawiać jak grzyby po deszczu :). Edytowane 15 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 15 maja 20241 r Na PS takie zajebiste gierki, że Shen już modli żeby HBII się nie sprzedało bo może wyjdzie na PS. Tak samo ślinili się 2 miesiące temu na myśl o Starbece na PS XD
Opublikowano 15 maja 20241 r 10 minut temu, SnoD napisał: Do tego GP w formie, masa świetnych gier day one.
Opublikowano 15 maja 20241 r 6 minut temu, Pupcio napisał: Jak ktoś lubi grać w gierki a nie gry to chyba będzie zadowolony z oferty micro Fakt, Microsoft "dominuje" w grach w rozmiarze poniżej 1 GB, przygodach dzielnych krabów i ilości graczy też poniżej 1, masa hitów. Ich gry "first party" to głównie te co kupili sobie całe firmy i dowieźli do końca stare projekty w okrojonej najlepiej wersji, żeby było taniej i gorzej, fantastyczne community czekające na hity od tych utalentowanych studiów xD. 1 minutę temu, SnoD napisał: Na PS takie zajebiste gierki, że Shen już modli żeby HBII się nie sprzedało bo może wyjdzie na PS. Tak samo ślinili się 2 miesiące temu na myśl o Starbece na PS XD Na Showcase zapowiedź dalszych wydań na PS5 zakładam, że będzie, 60 mln urządzeń do grania swoje robi.
Opublikowano 15 maja 20241 r No udawajmy, że w tym roku day one w GP nie wyszło/wyjdzie poza grami MS: Persona 3 Reloaded, Stalker 2, Frostpunk 2 itd. Edytowane 15 maja 20241 r przez SnoD
Opublikowano 15 maja 20241 r Persona 3 Reload to chyba jedyny naprawdę poważny, można powiedzieć duży, pełnoprawny tytuł na ten rok, który pojawił się day1 w gamepassie (do tej pory).
Opublikowano 15 maja 20241 r Ale pierdolą śmieci klapy, akurat dobre wrzuty są do GP. Diablo 4, Jedi np. Jasne trafi się jakiś miesiąc przestoju czy śmieciarki. A najlepsze że śmieją się a w plusie wieje hujem
Opublikowano 15 maja 20241 r Sony zdecydowało się nic nie wrzucać do PS Extra day1, żeby ludzie szybciej odeszli od tego gównianego modelu xD.