Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
11 minutes ago, easye said:

A ile lat się jeszce będą sądzić?

2? 5? 10? Bardzo fajnie wydane pieniądze! Oby w 2023 kupili jakieś studio co im choć raz wypluje jakąś grę...

Sony mowi, ze GP jest zagrozeniem i zaden dev sony nie moze zrobic kopii cod.

Tymczasem easye 

2-intellectual-disability-causes-and-cha

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No to czekamy do 09.2023, wtedy xbox już roooozjebie wstawiając wszystkie stare części COD do usługi. Ależ to będą Boooooomby.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

No to czekamy do 09.2023, wtedy xbox już roooozjebie wstawiając wszystkie stare części COD do usługi. Ależ to będą Boooooomby.

Nie to co wyśmienita kolekcja Assassynów i odpady z XGP w nowym plusie, CO SONKA TO SONKA COORWA

Opublikowano

2 miechy temu rozmawiałem z gościem z treningów który mówi ze ma XsX. Pytam czemu wybrał XsX to mówi ze gamepass i tanie gierki. Młody chłopak, mieszka z dziewczyna u jej matki - typowy beneficjent usługi „śmieciowe gry z kosza za 4PLNY”.

Wczoraj go spotkałem i mówi ze kupuje Sonke. To mówię ze spoko, finansowo lepiej to i Sonka wejdzie. On na to ze finansowo nic się nie zmieniło ale nawet mając niewielkie pieniądze trzeba dbać o swoją godność. Jedyne co zrobiłem to wytłumaczyłem mu różnice w tierach PSPlusa. 

Opublikowano
14 minutes ago, easye said:

Exy poza ludzmi ktorzy pisza na forach o grach serio nikogo nie obchodza, ludzie pojdam tam gdzie CoD i Fifa :dunno:

Opublikowano

14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie to co wyśmienita kolekcja Assassynów i odpady z XGP w nowym plusie, CO SONKA TO SONKA COORWA

No Sonka to chociaż dala Asasina z tego roku, u zielonych przegrywow klaskanie uszami że w końcu za darmo mogą pograć w Origins z 2016r...

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No Sonka to chociaż dala Asasina z tego roku, u zielonych przegrywow klaszczenie uszami że w końcu za darmo mogą pograć w Origins z 2016r...

a jak MS da nowe Plaguesy na premierę to będzie "a kogo to obchodzi? tylko assassin's creed" :rotfl: swoją drogą Origins to najlepszy z nowej trylogii więc XGP górą jak zawsze :dunno: BTW Valhalla wyszła w 2020, na Xboxie byś powiedział, że "dwuletni śmieć", ale na Sonce to zajaweczka :rotfl:

Opublikowano

Nie wiem co było nudniejsze, Assasin czy szczury. To jest właśnie poziom tej usługi.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Nie wiem co było nudniejsze, Assasin czy szczury. To jest właśnie poziom tej usługi.

Wiadomka, na Plejstejszonie śmiecie 7/10 to jest złoto, a 8-9 na Xboxie, gówno. Taki jest właśnie poziom klapów - zerowy.

Opublikowano

Weźcie chociaż Valhallą nie walczcie. Wybierzcie sobie lepszą grę.

Miejcie godność.

Opublikowano

Z jednej strony wjeżdżaja fakty oparte na wypowiedziach oficjeli sony. Fakty pokazujące jak bardzo sony jest w dupie.

Co z drugiej strony? Wjeżdża bajkopisarz mopsiu ze swoimi pijackimi urojeniami i wyimaginowanym kolegą mieszkającym za szafą :shieeet:

Piękne podsumowanie CW :notbad:

Opublikowano

A czemu klapy srają o Coda? Kto to widział grać amerykańskimi żołnierzami na japońskiej konsoli?? 

Tylko na sprzęcie od wuja Sama

Opublikowano

No bo, cod to gowno. No chyba,ze zly M$ zabiera go z platformy sony to wtedy COD jest mega gra i doprowadzi to do smierci branzy :dunno:

Opublikowano

CoD chujowy i nikomu niepotrzebny, ale Sony skleca na szybkości studio krzak z "weteranami" serii żeby mieć z czym konkurować. Klapy oczywiście klaszczą uszami, bo jak powstaje The Initiative to "dobry skład nie gwarantuje dobrej drużyny", a na PlayStation to "nowi królowe gatunku" chociaż chuja tam wydali. XDDDD Serio, nie znam słów wystarczająco dotkliwych na te zwierzęta bez honoru i krzty krytycznego podejścia do Sony. Po prostu skupisko wytresowanych każuali zdolnych kupić wszystko co Pan pokaże palcem. 

Opublikowano

Killzlom shadow fail, haze i cała masa innych mopściowych gier  :kaz:

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

2 miechy temu rozmawiałem z gościem z treningów który mówi ze ma XsX. Pytam czemu wybrał XsX to mówi ze gamepass i tanie gierki. Młody chłopak, mieszka z dziewczyna u jej matki - typowy beneficjent usługi „śmieciowe gry z kosza za 4PLNY”.

Wczoraj go spotkałem i mówi ze kupuje Sonke. To mówię ze spoko, finansowo lepiej to i Sonka wejdzie. On na to ze finansowo nic się nie zmieniło ale nawet mając niewielkie pieniądze trzeba dbać o swoją godność. Jedyne co zrobiłem to wytłumaczyłem mu różnice w tierach PSPlusa. 

a powiedziałeś mu, że masz obie konsole a na żadnej z nich nie grasz?

Opublikowano

Wchodzę sobie ci ja z resztą jak co dzień rano na CW i co paczę? Że niby Call Of Duty niepotrzebne??! :obama: To jest stanowczo zbyt mocne. Skoro tak to idźmy dalej. Na chuj komu następne GTA? Albo od razu matematycznie uprośćmy całą sprawę. Po kiego nam gry i konsole?:notbad:

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Najlepsza reklama GamePassa i Xboxa jest Vizir.  

Taka świetna konsola, że chłopak na niczym innym nie gra.