Opublikowano 2 sierpnia 20222 l masakra, jakie nie-prokosumenckie to sony, zgarnia tak markę jak Spiderman tylko dla siebie jakby to było ich IP
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Paolo ale chuj Cię obchodzi jak wyjdzie crrapfield jak i tak będziesz zapierdal kotem na ps5 albo układał tetrisa na Switchu albo ruchal sie z krasnoludem w Wowie?
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: I to jest c0rwa najgorsze Jest wgl wersja goty na storze ms? Bo widze tylko zwyklaka a do gry x360 wystarczyłby mi series s Zwykła. Undeada trzeba kupić osobno.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Różnica między plusem a gp? W ciągu tygodnia ukończone MoM I little hope dzieki extra. Na xkurwie godzina w true colours i out. Co robi magia konsoli? Sami widzicie.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Bigby napisał: Zwykła. Undeada trzeba kupić osobno. Przynajmniej nie ma buga z headlessami
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ale nie ma też broniek z dlc i nowych czelendży w singlu. Ciężkie życie rdrowca no nic zostaje zakup bestii x chociaż sobie przejdę rdr2 w najlepszej dostępnej jakości na rynku bo ps5 nie daje sobie rady z grami z poprzedniej generacji
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 19 minut temu, Pupcio napisał: Ale nie ma też broniek z dlc i nowych czelendży w singlu. Ciężkie życie rdrowca no nic zostaje zakup bestii x chociaż sobie przejdę rdr2 w najlepszej dostępnej jakości na rynku bo ps5 nie daje sobie rady z grami z poprzedniej generacji Ps5 do nextgen, xszrot do retro - podział jest prosty Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Jak nie potrafi odpalić dobrze starej gry to nie wróżę mu nextgenowej przyszłości sprzęt dla meneli typu donatello. Czekamy na wersje ps5 slim
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Obudowa będzie pewnie z trzaskającego kartonu, bo trzeba ciąć koszty ale miejmy nadzieję, że przynajmniej nie będzie takich problemów z dostępnością i chorymi cenami.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Spokojnie, obudowę wymieni się za trzy bomby. słony jest dobrym pancią, bo mogli zawołać trzy i pół!
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 58 minutes ago, Donatello1991 said: Różnica między plusem a gp? W ciągu tygodnia ukończone MoM I little hope dzieki extra. Na xkurwie godzina w true colours i out. Co robi magia konsoli? Sami widzicie. o jezu ale by się grało w True Colors jakby tylko pojawiło sie w Plusie
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Te jebane plastiki kosztują 3 stówy? Z sentymentu chciałem zostawić muszelkę jako odtwarzacz blurej, ale ten dizajn w połączeniu z białym kolorem trochę nie teges, no ale czysta za czarne klapki? chyba lepiej izolacją okleić
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: o jezu ale by się grało w True Colors jakby tylko pojawiło sie w Plusie Nie lepiej w road 96 niż tę popieline dla giejów?
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 5 minut temu, tjery napisał: Te jebane plastiki kosztują 3 stówy? Z sentymentu chciałem zostawić muszelkę jako odtwarzacz blurej, ale ten dizajn w połączeniu z białym kolorem trochę nie teges, no ale czysta za czarne klapki? chyba lepiej izolacją okleić Na potrzeby CW kosztują trzy stówy. Spoiler w realu 250
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 250zł żeby zmienić kolor plastiku Myślałem że tylko n zjeby stać żeby się upodlić na takie numery
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Sony jest smart. Wypuścić na rynek takie hujwieco w hujowatym kolorze i potem kasować za próbę doprowadzenia sprzętu do jako takiej "wyglądalności"
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Wiecie że klapy zawsze obrócą kota (!) ogonem? Teraz kochają abonamenty, podwyżki cen gier wytłumaczone, remaster remastera za pełna cenę usprawiedliwiony. Tak to już jest, brak jakiegokolwiek honoru. Wy naprawdę wierzycie ze te sonowe exy to wyznaczają nowe standardy, że każdy gracz całymi dniami myśli o tym żeby w nie zagrać xd to kurwa normalne gierki
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Wygląd to kwestia gustów, bezgrowie na xboxie to kwestia faktów 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Wiecie że klapy zawsze obrócą kota (!) ogonem? Teraz kochają abonamenty, podwyżki cen gier wytłumaczone, remaster remastera za pełna cenę usprawiedliwiony. Tak to już jest, brak jakiegokolwiek honoru. Wy naprawdę wierzycie ze te sonowe exy to wyznaczają nowe standardy, że każdy gracz całymi dniami myśli o tym żeby w nie zagrać xd to kurwa normalne gierki Brak honoru to jest wśród wielu graczy, którzy za 4 zł od roku nie mogą wystartować z pasa startowego, albo strzelają do jakiś niedorobionych potworków, pedałem w zielonym skafandrze Te same chłopaki dawniej doceniali porządne gry, teraz się cwelą za drobniaki Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Widzę ze gadka ładnie zeszła na wygląd, zwłaszcza ze większość tutaj nadal chodzi w sztruksach a się wożą jak ktoś kto posiada jakikolwiek gust. Pogadajmy o nowych dobrych grach. Na Sonce same sztosy na Xboxie same dilejdy.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: A na Sony w jakie dobre gry sieciowe się gra? granie online? Co ja jestem jakis wowiarz? Tylko single player z głeboką fabuła
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Maciusie z xboxa mają czas na gierki online ale dorośli ludzie? No ludzie...