Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gothic Remake

Featured Replies

Opublikowano

Co za gierka. Jakas menda sie za mna szwenda i dupe zawraca rofl Chyba ja pobije i okradne za moment bo gra ostro na nerwach dafuq

• Odpowiedzi 684
  • Wyświetleń 59,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzieliście te recenzje na steam?

• Nie grałem nigdy w oryginał, bo w tych czasach zero kompa, tylko plejak, ale jaka ta gra jest zajebista. Po ograniu w ostatnich latach gier typu DA Veliguard czy Avowed to jest takie odkupienie. Srogo

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Koniec. No dla mnie gra gienialna, niezwykła. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobra, jakby gra zrobiona dla mnie. Pomyśleć, że lata temu odbiłem się od początku OG jedynki i czekałem na tej rim

Opublikowano
19 minut temu, MEVEK napisał(a):

Co za gierka. Jakas menda sie za mna szwenda i dupe zawraca rofl Chyba ja pobije i okradne za moment bo gra ostro na nerwach dafuq

Za niego jest aczik, po przejściu gry się okazało, że typo mi zginął minutę za szybko xD, zajebał go jakiś Ścierwojad.

image.png

Opublikowano
  • Autor

Przez wszystkie godziny biegania po Starym Obozie, udawało mi się go omijać szerokim łukiem i dopiero typowo pod trofeum wziąłem go ze sobąD

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

Przez wszystkie godziny biegania po Starym Obozie, udawało mi się go omijać szerokim łukiem i dopiero typowo pod trofeum wziąłem go ze sobąD

Rozczarowałeś mnie teraz sorryLeciałeś z poradnikiem czy znałes ten smaczek z oryginału ?

Opublikowano
  • Autor

Słyszałem o tym lata wcześniej i chyba kiedyś mignął mi na YouTube jakiś filmik o tym, jak spotkałem w Oblivionie podobnie upierdliwą postać i chciałem sprawdzić, czy można go ubić (w pierwszym Baldurze też taka mynda jest).

Opublikowano

Panowie.. jak dlugo moge explorowac swiat i obozy zanim przystapie/przejde do nastepnego rozdzialu? Chcialbym otworzyc sobie droge do wyboru kazdego z nich zanim zdecyduje. Moga tak zrobic czy robiac zadania dla jednych odcinam sie od drugich ?

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał(a):

Panowie.. jak dlugo moge explorowac swiat i obozy zanim przystapie/przejde do nastepnego rozdzialu?

Wybór obozu będzie przejściem do następnego rozdziału. Do tego czasu możesz spokojnie robić wszystkie możliwe zadania i eksplorować do woli.

4 minuty temu, MEVEK napisał(a):

Chcialbym otworzyc sobie droge do wyboru kazdego z nich zanim zdecyduje. Moga tak zrobic czy robiac zadania dla jednych odcinam sie od drugich ?

Możesz robić zadania dla wszystkich. W Gothicu żadna frakcja się o to nie obrazi.

Opublikowano
  • Autor

Oprócz napadu na konwój, bo wtedy do Starego Obozu już nie będą go chcieli i zostanie tylko Nowy i sekciarze.

Opublikowano

Ostatnio gier po nakupowałem jak głupi, bo premiery i w ogóle a i tak gram w bożego Gothica. Tego sie po prostu nie da opisać jakie to jest wspaniałe. Żadnych uproszczeń. Jestes sam w tym okrutnym świecie i i jezeli cos przegapisz to tylko przez własna głupotę. Dlatego tak bardzo ważna jest tutaj eksploracja która wyniesiona jest na wyżyny, jak w żadnej innej grze. Specjalnie sobie wykupiłem umiejętności dłuższego wstrzymywania oddechu, gdyż nurkowanie i eksplorowanie terenów podwodnych to czysta poezja a ja je uwielbiam. Poza tym smaczki w świecie, takie jak: wilki rządne krwi sa gotowe wskoczyć za nami do wody i jeszcze chwile nas gonić. Przy brzegu jedyne co nas ratuje to nurkowanie. Albo kiedy nagonimy wilki na inna grupę drapieżników to sie wzajemnie atakują i zabijają. Cos pięknego banderas Jeśli błędów by nie było w tym świecie to bez zastanowienia wystawiłbym 10 z podskokami z radości. Poziom detali którego sie spodziewam w Wiedźminie 4 a i tak mama wątpliwości. Podziwiam ten twór z każda kolejna chwila.

Opublikowano

Gothic po raz kolejny mnie zaskakuje mnogością wykonywania i kombinowania z zadaniami, questami głównymi. Praktycznie co ktoryś ma kilka zakończenie. Właśnie robilem ten z trawka na bagnach i przez własną glupote straciłem grubą kupe złota. Moze podejde jeszcze raz bo mam zapisy ale to jest kompletnie inny level misji do ktorych zostalem przyzyczajony w dzisiejszym gierkowie. Tutaj co chwile cos mnie zaskakuje. Normalnie klimaty z zycia wziete. Giera zacheca do kombinowania i szukania nowych rozwiązań i przede wszystkim srogo nagradza. Piękna sprawa banderas

Reedycja..

Zadanie ze skrzynia Arona zglitchowane w kopalni. Nie moge odkupic klucza od goscia i tym samym go skonczyc ( Pierwszy moj blad po nowej wktualizacji.