Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, balon napisał:

a jak wersja ps5 po takim czasie? Na dywanach dalej tak klatki klękają? 

tak, ale nie ma dramatu

wczoraj 2h mi zeszło na szukanie 5 pyłków na przedostatniej mapce

• Odpowiedzi 132
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Postanowiłem rzutem na taśmę przed oddaniem głosów na forumkowe GOTY zaliczyć jeszcze jakieś gry z 2022. Padło na Tinykina.     Gra koncepcyjnie z zupełnej innej epoki, gdy do szc

• odpaliłem z ciekawości, wyłączyłem po 2h kiedy musiałem już iść spać. wciągnęła niesamowicie. wszystkie osiągnięcia wbite. niby tylko szukanie i zbieranie ale mega przyjemnie spędzone godziny.  f

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Cudowna gra, moje zeszłoroczne GOTY - zawartość gry w grze 100%, zen gaming mocno.

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Ja na decku, chodziło super

Ja przechodziłem na premierę na XSX, to na dywanach było czasami slow mo tak klatki leciały, ale tylko tam. 

Opublikowano

Zrobiłem 100% na XSX a teraz na PS5, kurde czy oni sequela wypuszczą? Przecież to ma taką miodność :D 

Opublikowano

Bardzo możliwe, ale masowa produkcja raczej nie ruszy. Splashteam to małe studio, Tinykin wyszedł po 5 latach od ich poprzedniej, najlepszej, gry, Splashera. Po premierze mówiono o widokach na jakiegoś typu sequel w tym samym świecie i pracach nad DLC, to DLC chyba nigdy nie wyszło - może za 6 latach wydadzą Tears of the Tinykin na tej samej mapie hehe.

Jest tyle wiadomo że pracują nad nową grą. Nie wiadomo, czy ich "projekt" pt. Rendez-vous to jakaś większa gra, czy coś innego, chyba jedyne co kiedykolwiek dali to parę obrazków.

image.png.e763375e64aec6c9013fe8f3f019e637.png

image.png.7aadaa552c585ab1fd029727c349724b.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna gierka, ale jednak trochę brakuje jakiegoś niewybaczającego systemu walki z rolką i parry oraz wracaniem po upuszczone tinykiny po zgonie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest genialne w swojej prostocie :banderas:gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto.

Opublikowano
11 godzin temu, BRY@N napisał:

To jest genialne w swojej prostocie :banderas:gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto.

No ja zrobiłem calaki na XSX i ps5 bo tak wciąga ta giera, kurde czemu nie ma już drugiej części 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie rację, naprawdę bardzo dobry i odprężający tytuł. Biegam, jeżdżę na mydlę, zaglądam w każdy kąt żeby znaleźć wszystkie pyłki. Eksploracja jest świetna, a konstrukcja każdej planszy super pomyślana. Na razie zaliczyłem dwie na 100% ale w weekend pewnie skończę całość.