Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, balon napisał:

a jak wersja ps5 po takim czasie? Na dywanach dalej tak klatki klękają? 

tak, ale nie ma dramatu

wczoraj 2h mi zeszło na szukanie 5 pyłków na przedostatniej mapce

• Odpowiedzi 132
  • Wyświetleń 14,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Postanowiłem rzutem na taśmę przed oddaniem głosów na forumkowe GOTY zaliczyć jeszcze jakieś gry z 2022. Padło na Tinykina.     Gra koncepcyjnie z zupełnej innej epoki, gdy do szc

• odpaliłem z ciekawości, wyłączyłem po 2h kiedy musiałem już iść spać. wciągnęła niesamowicie. wszystkie osiągnięcia wbite. niby tylko szukanie i zbieranie ale mega przyjemnie spędzone godziny.  f

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Cudowna gra, moje zeszłoroczne GOTY - zawartość gry w grze 100%, zen gaming mocno.

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Ja na decku, chodziło super

Ja przechodziłem na premierę na XSX, to na dywanach było czasami slow mo tak klatki leciały, ale tylko tam. 

Opublikowano

Zrobiłem 100% na XSX a teraz na PS5, kurde czy oni sequela wypuszczą? Przecież to ma taką miodność :D 

Opublikowano

Bardzo możliwe, ale masowa produkcja raczej nie ruszy. Splashteam to małe studio, Tinykin wyszedł po 5 latach od ich poprzedniej, najlepszej, gry, Splashera. Po premierze mówiono o widokach na jakiegoś typu sequel w tym samym świecie i pracach nad DLC, to DLC chyba nigdy nie wyszło - może za 6 latach wydadzą Tears of the Tinykin na tej samej mapie hehe.

Jest tyle wiadomo że pracują nad nową grą. Nie wiadomo, czy ich "projekt" pt. Rendez-vous to jakaś większa gra, czy coś innego, chyba jedyne co kiedykolwiek dali to parę obrazków.

image.png.e763375e64aec6c9013fe8f3f019e637.png

image.png.7aadaa552c585ab1fd029727c349724b.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna gierka, ale jednak trochę brakuje jakiegoś niewybaczającego systemu walki z rolką i parry oraz wracaniem po upuszczone tinykiny po zgonie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest genialne w swojej prostocie :banderas:gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto.

Opublikowano
11 godzin temu, BRY@N napisał:

To jest genialne w swojej prostocie :banderas:gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto.

No ja zrobiłem calaki na XSX i ps5 bo tak wciąga ta giera, kurde czemu nie ma już drugiej części 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie rację, naprawdę bardzo dobry i odprężający tytuł. Biegam, jeżdżę na mydlę, zaglądam w każdy kąt żeby znaleźć wszystkie pyłki. Eksploracja jest świetna, a konstrukcja każdej planszy super pomyślana. Na razie zaliczyłem dwie na 100% ale w weekend pewnie skończę całość.