Opublikowano 30 października30 paź Kurcze, no to kończę Yotei i odpalam w SHf na NG+, trzeba faktycznie skończyć drugi raz...
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. O wiele lepiej się słucha jak cały panel ograł (nawet jeśli nie do końca lub na easy) tytuł. Przechodzenie na YT gier z gameplayem (a tym bardziej horrorów) kompletnie nie oddaje odczuć z obcowania z SH i jak wcześniej (przy właśnie grach ogarniętych przez YT) wszelkie pytania o rozgrywkę i klimat adresowane do Oli nie miały zbytnio sensu (i sama "odpytywana" o tym wiedziała) tak teraz wszyscy mieli coś do powiedzenia.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie zgodzę się, że lepiej ogrywać to na emulatorze. Odpalałem tu i tu i na PS3 grało mi się lepiej, do tego dualshock3 informuje Cie o stanie paska zdrowia (imituje tętno wibracjami).Jedynie mgła jest skopana. Cała reszta daje radę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 43 minuty temu, oFi napisał(a):Nie zgodzę się, że lepiej ogrywać to na emulatorze. Odpalałem tu i tu i na PS3 grało mi się lepiej, do tego dualshock3 informuje Cie o stanie paska zdrowia (imituje tętno wibracjami).Jedynie mgła jest skopana. Cała reszta daje radę.Najlepiej na PS2 i CRT. Jeśli nie tak, emulacja według mnie na drugim miejscu (taki Steam Deck wibruje również). Ale tą skopana mgła rzeczywiście mało przeszkadza w tej części zapewne, bo ulic Silent Hill jest ja na lekarstwo. Zatem może uznajmy, że każda opcja jest w miarę okej! :D