Opublikowano 5 września5 wrz Autor 11 godzin temu, sadiker napisał(a):Oj muszę ograniczyć podcasty bo jak czytałem recenzję Burnout Dominator, to w głowie słyszałem głos Piechoty zamiast swojego. Ale lektura była przyjemniejsza dzięki jego radiowym głosie ;)Wow! Marnym pocieszeniem będzie, że ja też w głowie słyszę ten głos, prawda? ten podcastowy Piechota nie ma takiego przemyślanego flow jak ten z pisma. Tu jeszcze daleka droga. Ale jest mi tak naprawdę bardzo miło, bo rozumiem, że to oznacza częste słuchanie BD. Dziękuję <311 godzin temu, sadiker napisał(a):Czemu się nie pochwaliłeś tutaj "Smutne gry. Rozdział I: Ciało i psyche"? Przez nieuwagę prawie ominąłem, a dyskusja bardzo dobra.To bardzo słuszna uwaga, ja czasem zapominam tu wrzucić jakiś materiał. Zatem nadrabiam – to pierwszy odcinek z kilku pod takim wymyślonym przez Asię szyldem „psychologiczno-kulturoznawczym”!
Opublikowano poniedziałek o 08:145 dni W dniu 5.09.2026 o 09:12, Piechota napisał(a):Wow! Marnym pocieszeniem będzie, że ja też w głowie słyszę ten głos, prawda? ten podcastowy Piechota nie ma takiego przemyślanego flow jak ten z pisma. Tu jeszcze daleka droga. Ale jest mi tak naprawdę bardzo miło, bo rozumiem, że to oznacza częste słuchanie BD. Dziękuję <3To bardzo słuszna uwaga, ja czasem zapominam tu wrzucić jakiś materiał. Zatem nadrabiam – to pierwszy odcinek z kilku pod takim wymyślonym przez Asię szyldem „psychologiczno-kulturoznawczym”!Kiedyś posłuchałbym Adamie Twojej szczerej opinii o The Last of Us 2, bo czasami delikatnie zaczynasz temat, ale nigdy bardziej nie rozwijasz myśli.A coś czuję, że masz trochę do powiedzenia o tej grze i to niekoniecznie pozytywnych rzeczy.
Opublikowano poniedziałek o 09:085 dni Autor 51 minut temu, Pix napisał(a):Kiedyś posłuchałbym Adamie Twojej szczerej opinii o The Last of Us 2, bo czasami delikatnie zaczynasz temat, ale nigdy bardziej nie rozwijasz myśli.A coś czuję, że masz trochę do powiedzenia o tej grze i to niekoniecznie pozytywnych rzeczy.To gra, której "nie lubię" na wielu osobnych płaszczyznach. Złożona kwestia i rzeczywiście warta pochylenia się kiedyś. Masz rację, co odkrywam z zaskoczeniem, że od premiery "kręcę się" wokół, nawet w piśmie kilkukrotnie. Ale Panie, ile o Part II rozmawia się na groznawstwie i ile kontrowersji powoduje tam..!
Opublikowano poniedziałek o 19:565 dni Zaproś Butchera i podyskutujcie nad The Last of Us. Forum się trochę ożywi ;)