Opublikowano 24 lipca24 lip 52 minuty temu, kazetwu napisał(a):25 minuta - Gamera nie żyje?Pojebalo mu sie z Sentim
Opublikowano 24 lipca24 lip Bardzo fajna rozmowa, warto posłuchać. Tej pierwszej z pierwszego odcinka podcastu tez.
Opublikowano 30 lipca30 lip Brzydko się bawicie panowie. Ja wiem, że zazwyczaj przy takich omówieniach jest ten wstęp bezspojlerowy 20 minut i potem już jest ta część dla tych, co grali, ale tym razem nie padło te magiczne "a teraz spojlery", za to prawie do samego końca jest ciekawa rozmowa o rodzicielstwie, żeby w 55 minucie tak prosto z mostu wrzucić zakończenie.Ja już nie mam takiego szybkiego czasu reakcji, żeby na hasło "zakończenie" w tej samej sekundzie zastopować :(.Także spoko, to wasz podkast i robicie co chcecie, ale tym razem poczułem rozczarowanie 🙁Sama rozmowa bardzo fajna. Edytowane 30 lipca30 lip przez Manor
Opublikowano 30 lipca30 lip Autor 2 godziny temu, Pix napisał(a):Kurde Adam, ale ty musisz mieć roboty z pielęgnacją tej epickiej brodySą momenty, w których trochę bardziej się staram. Albo zaczyna być na tyle długa, że wiem, że jeśli nie będę, to będzie dramat 8 minut temu, Manor napisał(a):Brzydko się bawicie panowie. Ja wiem, że zazwyczaj przy takich omówieniach jest ten wstęp bezspojlerowy 20 minut i potem już jest ta część dla tych, co grali, ale tym razem nie padło te magiczne "a teraz spojlery", za to prawie do samego końca jest ciekawa rozmowa o rodzicielstwie, żeby w 55 minucie tak prosto z mostu wrzucić zakończenie.Ja już nie mam takiego szybkiego czasu reakcji, żeby na hasło "zakończenie" w tej samej sekundzie zastopować :(.Także spoko, to wasz podkast i robicie co chcecie, ale tym razem poczułem rozczarowanie 🙁Sama rozmowa bardzo fajna.Jestem prawie pewien, że mocno zaznaczamy, gdzie kończymy bezspoilerową część rozmowy. Ale jeśli nie, to przepraszam! 5 godzin temu, Kmiot napisał(a):Elita coś nagrała i żodyn się nie chwali.Dziękuję za wrzucenie! Jestem całkiem dumny z tego odcinka :3
Opublikowano 31 lipca31 lip W dniu 30.07.2026 o 13:45, Pix napisał(a):Kurde Adam, ale ty musisz mieć roboty z pielęgnacją tej epickiej brodyŻeby mu się tam przypadkiem jakieś łormsy nie zalęgły... Ja tam się swojego brodziska pozbyłem, gdy rozwinęło mi się weń coś w rodzaju łupieżu. Edytowane 31 lipca31 lip przez Nomen dubium
Opublikowano 31 lipca31 lip @Piechota zawsze powtarzasz, że lubisz offtopy, więc możesz być dumny, że Wasz odcinek o Pragmacie w jakiś sposób doprowadził nas do dyskusji o łupieżu na brodzie ;d
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Słucham sobie Butchera podkastu i serio słucha się tego rewelacyjnie. Jak jako rednacz IMO najgorszy (albo miałem po prostu inny gust wtedy), ale tu - miód.https://www.youtube.com/watch?v=PCi8P3ZcIeAHistoria z AGAWĄ cudo
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Autor Jak wróciłem do Encyklopedii Platformerow, to teraz już trudno będzie o miesiąc bez chociaż jednego takiego odcinka!
Opublikowano 28 sierpnia28 sie 47 minut temu, Piechota napisał(a):Jak wróciłem do Encyklopedii Platformerow, to teraz już trudno będzie o miesiąc bez chociaż jednego takiego odcinka!Patrząc na gameplay jest to coś, co potencjalnie mogłoby mi się spodobać. Słuchając Twojej recenzji mój zapał delikatnie zmalał. Cena stosunkowo wysoka.Wnioski? Poczekać i wyrwać na jakiejś promocji. A jak tam w ogóle Szefie idą przygotowania do Straszdziernika 26? Rozumiem, że za miesiąc zaczynamy?
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Autor 8 minut temu, Pix napisał(a):Patrząc na gameplay jest to coś, co potencjalnie mogłoby mi się spodobać.Słuchając Twojej recenzji mój zapał delikatnie zmalał.Cena stosunkowo wysoka.Wnioski? Poczekać i wyrwać na jakiejś promocji.A jak tam w ogóle Szefie idą przygotowania do Straszdziernika 26? Rozumiem, że za miesiąc zaczynamy?Za miesiąc wchodzimy do The Room i szukamy w nim mglistych sensów… Edytowane 28 sierpnia28 sie przez Piechota
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Autor malutki dodatek do odcinków o TR przed nagraniami na temat „dwójki” (wszyscy na pokładzie już przeszli całość!)
Opublikowano 2 września2 wrz Bieda-gamescom? To najlepsze i największe targi w czasach popandemicznych :)
Opublikowano 2 września2 wrz @Konsolite Przecież w tym roku oficjalnie wyszło 2XKO którym się jaraliście więc może konkurować na Game Awards z Tokonem... oh wait, 2XKO zdycha z końcem roku. Pewnie Tokona czeka podobny los, może to jakaś klątwa PoGRAduszek
Opublikowano 2 września2 wrz 34 minuty temu, Roger napisał(a):Bieda-gamescom? To najlepsze i największe targi w czasach popandemicznych :)A ty tutaj czego ? ;)
Opublikowano 2 września2 wrz 24 minuty temu, łom napisał(a):@Konsolite Przecież w tym roku oficjalnie wyszło 2XKO którym się jaraliście więc może konkurować na Game Awards z Tokonem... oh wait, 2XKO zdycha z końcem roku. Pewnie Tokona czeka podobny los, może to jakaś klątwa PoGRAduszek Jeszcze może, kończą wsparcie ale serwery itp będą działać + tryb offline , ale trudno się mówi, kasa musi się zgadzać …Wyszło kilka innych bijatyk w tym roku o których już wszyscy zapomnieli , zresztą czas pokaże, Sony ma ciekawy rok jeśli chodzi o decyzje - mogą ubić …
Opublikowano 3 września3 wrz Autor Mam nadzieję: interesująca rozmowa o stanie gier wyścigowych w ogóle. Z niezastąpionym @Azi91! Edytowane 3 września3 wrz przez Piechota
Opublikowano 4 września4 wrz Oj muszę ograniczyć podcasty bo jak czytałem recenzję Burnout Dominator, to w głowie słyszałem głos Piechoty zamiast swojego. Ale lektura była przyjemniejsza dzięki jego radiowym głosie ;)W dniu 3.09.2026 o 09:37, Piechota napisał(a):Mam nadzieję: interesująca rozmowa o stanie gier wyścigowych w ogóle. Z niezastąpionym @Azi91!Czemu się nie pochwaliłeś tutaj "Smutne gry. Rozdział I: Ciało i psyche"? Przez nieuwagę prawie ominąłem, a dyskusja bardzo dobra. W dniu 2.09.2026 o 09:13, Konsolite napisał(a):Helo fellow kids ;)Nie wiedziałem ze Azi to taki fanboy GTA, się odpalił jak się okazało że innych ta seria aż tak nie grzeje ;) GTA IV też nie lubiłem, bo z jednej strony smutny, pokrzywdzony bohater, który nawet dostaje bodajże dwa razy wybór czy kogoś zabić czy nie, a potem w kolejnej misji musi zamordować tuzin osób bez żadnych rozterek moralnych. Psuło to imersję.Będzie jakiś odcinek specjalny w tym miesiącu?
Opublikowano 4 września4 wrz 56 minut temu, sadiker napisał(a):Będzie jakiś odcinek specjalny w tym miesiącu?każdy odcinek jest specjalny ;)Będą PoGRAduszki extra w wyjątkowej edycji jak wszystko się ułoży, jak to także będą ;)