Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Josh napisał(a):

Nom, jak się zatniesz na zagadce wymagającej znajomości twórczości Szekspira i nie przejdziesz jej dopóki nie przeczytasz wszystkich jego książek, to na pewno będzie trochę beznadziejnie. 

Szekspir w trzeciej części był chwytem poniżej pasa. Wiedza spoza gry i to wcale nie licha wiedza potrzebna do jej rozwiązania była mega słabą zagrywką i mi też się to nie podobało choć znam ludzi, którzy ten motyw mocno chwalili. 
Mam nadzieję, ba, jestem wręcz przekonany, że takich kwiatków nie uświadczymy bo to by zwyczajnie nie przeszło w tych czasach. Myślę, że poziom zagadek z Tormented Souls i wszyscy będziemy content. 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 293,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

Puzzle w SH3 na normalu

spacer.png

Puzzle w SH3 na hardzie

spacer.png

Tak chyba w skrócie można to podsumować :)

Dobrze, że zagram dopiero we wtorek. Liczę, że do tego czasu forumkowi burżuje kupujący grę z wyprzedzeniem porządnie przetestują wszystko i napiszą jak się sprawy mają i jak najlepiej grać. 

Opublikowano

Ja dopiero w listopadzie jak dobrze pójdzie… trzeba będzie dać sobie bana na większą część internetu. Zobaczymy ale jestem mega pozytywnie nastawiony. Już niedługo forumek zweryfikuje. 

Opublikowano
26 minut temu, Josh napisał(a):

Liczę, że do tego czasu forumkowi burżuje kupujący grę z wyprzedzeniem porządnie przetestują wszystko i napiszą jak się sprawy mają i jak najlepiej grać. 

Ja tam daje se bana do wtorku na forum, bo mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE 

xD

Opublikowano

To już od pierwszego trailera tak wygląda :dog:

Opublikowano

No, a co dopiero w trakcie grania :reggie: Dlatego się postaram przyjść dopiero we wtorek po ukonczeniu, albo w środę na chłodno xD

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

No, a co dopiero w trakcie grania :reggie: Dlatego się postaram przyjść dopiero we wtorek po ukonczeniu, albo w środę na chłodno xD

Niedziela - pół godziny po północy Banderasy :D tak bedzie panie szermac <3

Opublikowano

Cykl życia oceny gry na forumku jest od wiek wieków taki sam: 

wsiadamy do pociągu > premiera i banderasy > pierwsze średnio pozytywne komentarze > wiedziałem, że bluber nie dowiezie > jednak banderasy ostro > mogło być lepiej - pół roku później - jednak blubery dowieźli, piękna gra. 

Niczego innego się nie spodziewam xd

Opublikowano

9 minut temu, Szermac napisał(a):

Jeżeli przed ukończeniem znajdziesz czas forumkować, to uznam że gra nie jest aż taka dobra :leo:

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał(a):

Jeżeli przed ukończeniem znajdziesz czas forumkować, to uznam że gra nie jest aż taka dobra :leo:

Przecież nie będzie grał w dzień, prawda?

Opublikowano

W dzień to się śpi, żeby później można było nakurwiać całą noc. Dobrze, że teraz tak szybko robi się ciemno za oknem :>

Opublikowano

Jak będzie szaro buro ponuro i deszczowo, a ma być, to jeszcze lepiej :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Szermac napisał(a):

Jak będzie szaro buro ponuro i deszczowo, a ma być, to jeszcze lepiej :banderas:

Czas za oknem na wydanie Silenta idealny, ale szkoda, że samo wydanie gry nie przypada na początek weekendu, no trudno, zawsze jest też nastepny :). 

Opublikowano

Jest weekend, urlopik w tygodniu i kolejny weekend :cool:

Opublikowano

Dobła, widzimy się w niedzielkę. Napiszę pierwsze wrażenia.

Mój mały czelendż polega na tym, żeby do niedzieli, do pierwszych 5h granka nie wchodzić do internetu. Nie chcę widzieć ocen i jakiegokolwiek szumu, natknąć się na spoilery z ewentualnych niespodzianek, nie chce widzieć ani zachwytów i oczekiwać mesjasza, ani średnich ocen i już wstępnie się ostudzić ani znać wad pełniła, ani nic. Chcę żeby budować swoją opinię na podstawie grania, bez autosugestii i jakichś migawek z tyłu głowy.

Tyle, co znam, to oficjalne trailery (launcha też odpuszczam), pierwszy gameplay i te kilka nagłówków na reddicie, że gra się raczej podoba... ale to kilka osób.

A piszę o tym, bo polecam tak zrobić, a przede wszystkim dlatego, że mi łatwiej będzie po deklaracji dotrzymać. Zero forum, portali, reddita, googli, no nic, zero internetu po prostu.

Widzimy się w naszym wyjątkowym miejscu!

Opublikowano

TO moj jedyny problem z tym remakiem - czekam fchuj, a potem przypominam sobie co zrobili z Maria

Opublikowano

Były już jakieś strzały co do MC? ;)

Ode mnie 82, wszystko powyżej będzie miłym zaskoczeniem od mistrzów z Krakowa;))