Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Zmapuj sobie L1 gdzieś indziej i z bani.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 159,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli dodadzą Lidię, nie musicie dziękować.  

• .

• To było mądre zagranie z premierą o tej godzinie, bo Japończycy mogli rano usiąść i naprawić. Podobno działa już dobrze.   Kurier dotarł z kolekcjonerką, pudełko zacnej wielkości. Planuję ju

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o to, by matchmaking dobierał ludzi pod względem wybranego trybu. No ale musiała by wlecieć jakaś aktualizacja, blokująca włączanie i wyłączanie tego trybu podczas walki.

Opublikowano

Jakby mi tylko takich matchowało to już dawno miałbym o wiele wyższą rangę niż ta, w której się kiszę obecnie.

Opublikowano

Dziwna zagrywka z tymi dostępnymi dwoma trybami płynnie w czasie walki, do tego ten z asystami to jest małpa lv max. W sf6 to jest kolosalnie lepiej rozwiązane choć tam też community naciska by dać filtr

Opublikowano

Zacząłem grać rankingi, wskoczyłem na 2 dan :rolleyes:

Spoko, bo pokazuje czy przeciwnik ma tryb specjalny.

Opublikowano
21 godzin temu, Bzduras napisał:

Jakby mi tylko takich matchowało to już dawno miałbym o wiele wyższą rangę niż ta, w której się kiszę obecnie.

Od kilku dni tam siedzę, stykamy się trójkącikami;]:bye:

Ej, ale ten tryb specjalny, jak nazwa wskazuje - jest specjalny i to jest taka małpa levelu 1, więc nie wiem w czym problem 

Opublikowano
15 minut temu, iluck85 napisał:

O której pasuje grać? Co wejdę to wszyscy offline.

Jak masz chęć i czas to wbijaj teraz, coś powalczymy :)

Opublikowano

Nie no Amer za duży chad dla mnie dzisiaj.

Ide blok ćwiczyć 

Opublikowano

Mi dzisiaj AS przestal dzialac grajac po sieci. Na szczescie te przyciski sa prostej konstrukcji: sprezynka i kulka. Wyczyscilem z brudu, zapodalem smar w spreju i jest bajka. Juz tak nie klikaja ale za to odbijaja jak trzeba. 

Pytanie dnosnie rang. Myslalem ze  one sa przypisywane za pynkty, a sie okazuje ze niekoniecznie. Niektorzy maja podobna ilosc punktow a sa nizszej rangi w ogolnym rankingu. Np w srodku rangi Tekken Gold jest jakis random z nizsza ranga ale taka sama iloscia punktow. Jak to mozliwe ?

Opublikowano

Yoshimitsu dzis po mnie przejechal online. Ledwo go musnalem. Wzialem remach i zmienilem taktyke i tylko 1 runde wygralem. Terminator normalnie :hi:

Opublikowano
1 godzinę temu, MEVEK napisał:

Yoshimitsu dzis po mnie przejechal online. Ledwo go musnalem. Wzialem remach i zmienilem taktyke i tylko 1 runde wygralem. Terminator normalnie :hi:

Zapraszam do mnie :D

Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał:

Nie grałeś z kolesiem o nicku AMERAZZZ? :CoolStoryBro:

Pewnie się "uczył" nowej postaci ;) 

Tu wszyscy się uczą, nic nie umieją, ale na online wyjaśniają. Skromni na tym forum. 

Opublikowano

Jakby co chętnie pocisnę, ale jak dostane 10:0, to passuje :D 

:CoolStoryBro:

Opublikowano
7 godzin temu, Di napisał:

Jeśli kogoś interesują turnieje offline, to w najbliższym czasie:

Warszawa - 14.02 - Cyber Machina (nie ma jeszcze wydarzenia), start o 19

Poznań - 24.02 - https://www.facebook.com/events/758946242705143

Sosnowiec - 3.03 - https://www.start.gg/tournament/tekkenada-turniej-tekken-8-w-dekada-klub

Doszło jeszcze w Bydgoszczy Cybermachina 11.02

Opublikowano

Jakiś kolo obserwuje wątek-MatDKST- sorry, byłem ustawiony z kumplem, a pokój był na 2 ustawiony. 

Coś z netem dzisiaj słabo, bo mam 203ms, lag masakryczny. 

Opublikowano

Pomyslicie ze poj.balo mnie do reszty ale taka jest rzeczywistosc moja. Robie sobie notatki aby nowosci ktorych nie ogarniam weszly mi w krew, co i gdzie mam karac bo jest kiepsko. Baba mnie bije a ja stoje na blocku :chicken:

Opublikowano

Ja zdanie sobie wyrobilem jak zamontowales okno do gory nogami :potter:

Opublikowano

Po patchu w końcu łączy mnie w kilka sekund i pięknie wyszukuje oponentów.

Na forum problem był raczej nieznany, gdyż pewnie miało go 5% grających, ale na reddicie bylo głośno. Dużo ludzi zgłaszało że nie wyszukiwało oponentów online nawet przez 10 min. Czasami w ogóle i jak łączyło to tylko z regionem Ameryka.

Pięknie jest bić się walka za walka i poczuć flow, a nie walka i 10 min przerwy 

Od razu jin dobil pięć rankingów i nawet win ratio się poprawiło :banderas:

Opublikowano
W dniu 5.02.2024 o 21:01, Redmitsu napisał:

Doszło jeszcze w Bydgoszczy Cybermachina 11.02

Doszedł jeszcze turniej w Gdańsku,  25 luty, 18:00 w Cybermachinie na Okopowej. 10zł wpisowe gotówką, proszą o przybycie co najmniej 15 minut wczesniej: https://www.facebook.com/events/1130854858109169/?ref=newsfeed&locale=pl_PL

Edytowane przez roivas

Opublikowano
2 godziny temu, Plackus napisał:

Po patchu w końcu łączy mnie w kilka sekund i pięknie wyszukuje oponentów.

Na forum problem był raczej nieznany, gdyż pewnie miało go 5% grających, ale na reddicie bylo głośno. Dużo ludzi zgłaszało że nie wyszukiwało oponentów online nawet przez 10 min. Czasami w ogóle i jak łączyło to tylko z regionem Ameryka.

Pięknie jest bić się walka za walka i poczuć flow, a nie walka i 10 min przerwy 

Od razu jin dobil pięć rankingów i nawet win ratio się poprawiło 

Chwilowo mam 16 winsow pod rzad :banana: szkoda ze punkty sie nie mnoza za kazda wygrana z rzedu. Aktualnie mam 30k a zeby wejscbw ranking minimum 100k wiec raczej nie ma na co liczyc. Z czasem ranking podskoczy i zapomnij czlowieku. Praca, rodzina, nie ma kiedy cos ugrac :sapek: