Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Bartg napisał(a): Faktycznie dobrze, że Robercik nie gra, jest dobrze
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 2 minuty temu, Bartg napisał(a): Faktycznie dobrze, że Robercik nie gra, jest dobrze Z takim składem w środku i w ataku będzie sukces jak oddamy jeden strzał w 1 połowie. Probierz chciał zabłysnąć taktyką . Edytowane 21 czerwca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Lewy zasymuluje sraczkę. Ja bym tak zrobił, żeby nie firmować tego swoim nazwiskiem i zbierać jeby za to, że Dawidowicz nie słyszał o kryciu.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Just now, drozdu7 said: Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. A co jest dzisiaj?
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Teraz, benito82pl napisał(a): biegać chuje jebane To nie jest maraton bostoński.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Probierz out. Potrzeba jakiegoś trenera zza granicy zeby to poukladal. Może jakis portugalczyk?
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Zawsze mogło być gorzej, np jak Ficuś pojechaliście oglądać to na żywo
Opublikowano 21 czerwca 20241 r przeciez ci austriacy ich tak gniota jakby to byla jakas topowa druzyna, posiadanie pilki chyba z 80-20