Opublikowano 21 czerwca 202421 cze 1 minutę temu, Bartg napisał(a): Faktycznie dobrze, że Robercik nie gra, jest dobrze
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze 2 minuty temu, Bartg napisał(a): Faktycznie dobrze, że Robercik nie gra, jest dobrze Z takim składem w środku i w ataku będzie sukces jak oddamy jeden strzał w 1 połowie. Probierz chciał zabłysnąć taktyką . Edytowane 21 czerwca 202421 cze przez KrYcHu_89
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Lewy zasymuluje sraczkę. Ja bym tak zrobił, żeby nie firmować tego swoim nazwiskiem i zbierać jeby za to, że Dawidowicz nie słyszał o kryciu.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Just now, drozdu7 said: Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. A co jest dzisiaj?
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Teraz, benito82pl napisał(a): biegać chuje jebane To nie jest maraton bostoński.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Probierz out. Potrzeba jakiegoś trenera zza granicy zeby to poukladal. Może jakis portugalczyk?
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Zawsze mogło być gorzej, np jak Ficuś pojechaliście oglądać to na żywo
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze przeciez ci austriacy ich tak gniota jakby to byla jakas topowa druzyna, posiadanie pilki chyba z 80-20