Opublikowano 21 czerwca 20241 r Ludzie tak bronią tego VAR-u, a tutaj proszę - przez niego dziecko płacze.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Patrzę na sędziego a tam kadr od tyłu. Myślałem że ma Gaz pieprzowy na imigrantow, a to szprej.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych
Opublikowano 21 czerwca 20241 r wchodzi piękny, biały, uprzywilejowany francuz z dziada pradziada, gol to kwestia czasu
Opublikowano 21 czerwca 20241 r W dniu 16.06.2024 o 11:10, krupek napisał(a): Dziś remis, z Austrią wymęczymy wygraną, z Francją przegramy i wyjdziemy z 3. miejsca. Aczkolwiek, możemy też wszystko przegrać i też nie będę zdziwiony. No jednak zostaję na pozycji bez zdziwienia.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas. No dzieki ;/
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 2 minutes ago, BRY@N said: Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych Typer uczy, typer bawi
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 3 minuty temu, Kaczi napisał(a): no i co z tego? To ,że chyba czas na zakupy na poziomie Microsoftu. To wtedy zaczniemy coś wygrywać
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Przy 0:0 jak matematyka dla polandii? Jedziemy do domu jako 1 kraj na turnieju.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Przy 0:0 jak matematyka dla polandii? Ostatni awansowaliśmy, za to pierwsi odpadliśmy.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Ostatni awansowali, pierwsi odpadli Ale co pojeździli na rowerach po ładnych niemieckich lasach i potańczyli do muzyki z głośnika puchacza to ich.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Dobrze, że przed nami seria łatwych meczów, żeby Probierz cos zbudowal