Opublikowano 26 czerwca 20241 r 6 minut temu, Il Brutto napisał(a): no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu O wiele lepiej zarządzane Państwo od nas xDD
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Człowiek znowu mądrzejszy, na mundialu trzeba będzie typować ostatnią kolejkę zawsze 1 do 1.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła).
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Turcja powinna już mieć ze dwie czerwone nie wiem co ten sędzia odpierdala chyba poszedł przelew od szejkera żeby jakiś kraj muslimski awansował.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Sędzia meczu Czechów chyba obstawil over 15.5 żółtej kartki po kursie 2137:1
Opublikowano 26 czerwca 20241 r 5 minut temu, ogqozo napisał(a): Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła). Bo te awanse z 3ciego to idiotyczny pomysł, tak samo jak 24 drużyny na Euro.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r 38 minutes ago, Il Brutto said: no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu Chciałbym żeby Polska była jak Czechy
Opublikowano 26 czerwca 20241 r 25 minut temu, Bartg napisał(a): Soucek pięknie do typerka. Ronaldo król strzelców Niestety zjebali typerka.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Kurde no bez jaj, który to już raz 3 pkt zjebane w 90 + x, ostatnio Węgry mi odwaliły numer w +10, a teraz Turki w +4 ... :/.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Dzień, w którym skończyły się moje marzenia o wygranej w tej randomowej zabawie.
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Jebana Turcja nie lezy nawet w Europie wiec typy na jej mecze nie powinny byc podliczane w typerku. Chyba zgoda?
Opublikowano 26 czerwca 20241 r Francja - Belgia czarno to widzę Just now, KrYcHu_89 said: Anglia w czepku urodzona Jesteś pewien że sobie poradzą? Ja nie.