Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, MEVEK napisał(a):

Zdalem sobie sprawe ze mozesz miec racje. Jest polaczenie fabularne z tym schronem. Ale wracajac do sprawy to 3 minuty mialem za 1 podejsciem do konca, gdzie jest duzo niewiadomych. Wiec jednak sporo zwazywszy ile bledow popelnilem. Ale mysle ze spokojnie mozna to zrobic w 30 minut. Wystarczy wybic wszystkie obozy przed tym zadaniem i w tedy sie go podjac. Praktycznie zbieramy same paczki i dojerzdzamy do celu. Nie musisz brac calego ekwipunku i ladowac na cezarowke. Wystarczy trojkolowiec i jazda do okola mapy. Byc moze zrobie kolejne podejscie lapka

Aha.. ja mialem wszystie autostrady na 2 lvlu wiec nieco szybsze tempo. Dosc wazne bo niewiele czasu mi zostalo do konca wlasnie zewzgledu na szybsze tempo na autostradzie.

No, dlatego mówię - to jest ultimate wyzwanie w świecie Death Stranding. JEŚLI się wykona mnóstwo mozolnej pracy wcześniej, by się przygotować, to na pewno idzie gładko.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 98,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

Platyny jeszcze nie ma lecz to juz formalnośćbanana

GxST7oxXMAAuHq5?format=jpg&name=large

W spoilerze statystyki z gry. Wygląda na to ze dojście do tego momentu zajęło mi 149h. Platyna nie powinna juz zając długo P

Spoiler

GxSPiExWQAAofo7?format=jpg&name=4096x409

P.S

Ostatnich 3 preppersow jest dość trudnych bo trzeba wykonać odpowiednie czynności aby aktywować ostatnie zadania. Ale co będę Wam psuł zabawę D

Opublikowano

Skonczylem fabule i zdałem sobie sprawę, ze to dostarczenia przesyłek sprawiało mi największą frajdę. Skoro pokusa co będzie dalej minęła to mozna cisnąć wszystko na 5 gwiazdek itd.

Maska

Spoiler

Yotei

Uwielbiam takie smaczki.

Opublikowano

Do tego każda taka nagroda ma swojego perka który w jakim stopniu ulepsza gameplay a nie tylko wizualia.

Opublikowano

Zrobione. 31 minut 45 sekund. Łatwizna.

I wpadła platyna. 119 godzin. Wspaniała to była przygoda. Kojima mistrz.

Edytowane przez WisnieR