Opublikowano wczoraj o 15:29 1 dzień 21 minut temu, MEVEK napisał(a):Zdalem sobie sprawe ze mozesz miec racje. Jest polaczenie fabularne z tym schronem. Ale wracajac do sprawy to 3 minuty mialem za 1 podejsciem do konca, gdzie jest duzo niewiadomych. Wiec jednak sporo zwazywszy ile bledow popelnilem. Ale mysle ze spokojnie mozna to zrobic w 30 minut. Wystarczy wybic wszystkie obozy przed tym zadaniem i w tedy sie go podjac. Praktycznie zbieramy same paczki i dojerzdzamy do celu. Nie musisz brac calego ekwipunku i ladowac na cezarowke. Wystarczy trojkolowiec i jazda do okola mapy. Byc moze zrobie kolejne podejscie Aha.. ja mialem wszystie autostrady na 2 lvlu wiec nieco szybsze tempo. Dosc wazne bo niewiele czasu mi zostalo do konca wlasnie zewzgledu na szybsze tempo na autostradzie.No, dlatego mówię - to jest ultimate wyzwanie w świecie Death Stranding. JEŚLI się wykona mnóstwo mozolnej pracy wcześniej, by się przygotować, to na pewno idzie gładko.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Platyny jeszcze nie ma lecz to juz formalnośćW spoilerze statystyki z gry. Wygląda na to ze dojście do tego momentu zajęło mi 149h. Platyna nie powinna juz zając długo SpoilerP.SOstatnich 3 preppersow jest dość trudnych bo trzeba wykonać odpowiednie czynności aby aktywować ostatnie zadania. Ale co będę Wam psuł zabawę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Skonczylem fabule i zdałem sobie sprawę, ze to dostarczenia przesyłek sprawiało mi największą frajdę. Skoro pokusa co będzie dalej minęła to mozna cisnąć wszystko na 5 gwiazdek itd. Maska SpoilerYoteiUwielbiam takie smaczki.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Do tego każda taka nagroda ma swojego perka który w jakim stopniu ulepsza gameplay a nie tylko wizualia.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zrobione. 31 minut 45 sekund. Łatwizna.I wpadła platyna. 119 godzin. Wspaniała to była przygoda. Kojima mistrz. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez WisnieR