Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał(a):

Kodzima złodzieju oddawaj scenkę urodzinową.

U mnie tak to wyglądało i odpaliło sie normalnie na statku DHVM...

Spoiler

Gxu0hAGW4AAmZ-f?format=jpg&name=4096x409

Mi sie odpaliła po skończeniu gry wiec to nie ma większego znaczenia.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 101,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

No dokładnie, po drzemce.

Ludzie naprawdę świetnie sie tutaj bawią. Krótki filmik z yt..

Spoiler

Opublikowano

image.png

113h i 302 poziom kuriera

Miałem dwa momenty zwątpienia po drodze ale ustawiłem sobie wyzwanie że zrobię i zrobiłem.

Fajne ale nie rób więcej Kojima. Weź się za coś nowego.

Opublikowano

Całkiem mocni ci australijscy wynurzeni. Potrzeba chyba 3 granatow żeby ubić podczas gdy myksykański odpowiednik padał po jednym.

Opublikowano

No zgadza się, inaczej wyglądają i atakują. Ale ktoś pisał wcześniej że jest dużo łatwiej cisnąć wynurzonych niż w DS1. Moim zdaniem nie bardzo.

Opublikowano

Ja wspomniałem, bo jeszcze ani razu nie miałem sytuacji, że mnie wciągają i gubię paczki. W jedynce ciężej się łaziło pomiędzy nimi, no ale może jeszcze zmienię zdanie.

Opublikowano

No, niby więcej strzałów wymagają, ale ogólnie nie tak łatwo łapią. Jak ten duży łapacz wpadnie, to dalej zazwyczaj da się nawalać przyciski by uciec, napieprzać w niego z dowolnej broni, jeśli dogoni i znowu złapie to jeszcze raz to samo, i pada.

Raczej na plus, bo niczego w tej grze nie nienawidzę bardziej niż bycia złapanym przez duchy, wiem że niby bez ryzyka nie ma stawki, ale kurde wolałem zawsze wgrać save'a i tyle, ja mam paczki do dostarczenia i chcę mieć je niezniszczone panie duchu.

Opublikowano

Mnie ostatnio złapały 3 te co wygladają jak duże koty. No nie było szans. Myślałem że zginę i powrócę jak w przypadku walki z bossami. Wyjebalo rozpróznią tak, że muszę to 3 minuty omijać aby dotrzeć do celu. Efekt dalej jest fenomenalny w postaci tego krateru po wybuchu.

Opublikowano
26 minut temu, Jakim napisał(a):

Mnie ostatnio złapały 3 te co wygladają jak duże koty. No nie było szans. Myślałem że zginę i powrócę jak w przypadku walki z bossami. Wyjebalo rozpróznią tak, że muszę to 3 minuty omijać aby dotrzeć do celu. Efekt dalej jest fenomenalny w postaci tego krateru po wybuchu.

Dużo osób chyba tam zdechło mimo wezwania summona :)

Jak się człowiek odłączy od neta to chyba nawet nie ma tych co podrzucają amunicje. W offline jak amunicje się kończy to już jest lipa.

Opublikowano
2 godziny temu, ogqozo napisał(a):

ja mam paczki do dostarczenia i chcę mieć je niezniszczone panie duchu.

A to mnie wkurzają opady. Lubię zawsze iść z buta w nowe miejsce, a nie raz leje i leje i nie ma zamiaru przestać, a jak jeszcze są Wynurzeni po drodze to już w ogóle się wszystko niszczy. Jeszcze jakby miało to później jakiś wpływ na poruszanie, mokra nawierzchnia itp. ale gdzie tam.

Opublikowano

Nie pamiętam już czy w jedynce miałem takie uczucie ale muszę przyznać, że tempo rozwoju postaci (zdobywania nowych akcesoriów i broni) jest tutaj idealne. Jeśli podłączę nowe miejsce do sieci chiralnej i zdobędę dzięki temu dostęp do pojazdu / broni / itp to dosłownie po chwili - często już w następnej misji - dostaję dobrą okazję żeby z tego skorzystać.

Dzięki temu gram praktycznie wszystkimi zabawkami, które oferuje tytuł co wcale nie jest takie oczywiste w grach wypakowanych zawartością. To z kolei prowadzi do braku monotonii.

Tymczasem podłączyłem Muzyka problem

Opublikowano

Na tym etapie tak, później różnie z tym będzie. No też zależy jak się będzie podchodzić do obozów czy w pewnym momencie granie po cichu się nie znudzi.

btw kto tu platynował, @MEVEK? Pojawił Ci się normalnie ten ostatni sub order od ghost huntera?

Opublikowano

Jakos jak mialem 3/4 ostatniej * poszedlem na magelana sie przespac i chwile pozniej dostalem wiadomosc. Ale no nie bylo latwo z tym prepersem. Pamietaj aby

Spoiler

wylaczyc q-pida przy

tym zadaniu.

Opublikowano

A mam pajaca od dawna już na prawie 5 wcześniej chyba przez story nie było info na sss. Qpid jest tak jak ma być włączę może dziś to sprawdzę jeszcze po spaniu.

Opublikowano

Mi się wydaje, że trzeba zrobić wszystkie zadania poboczne, dopiero wtedy pojawi się ostatni quest u niego