Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Gierka dla takich jak ty co nigdy w żadnego Silenta nie grali

Bawi za każdym razem XDD

• Odpowiedzi 415
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Gierka dla takich jak ty co nigdy w żadnego Silenta nie grali a teraz mędrkują.

No dzięki takim "fanom" jak ty to swoich chińskich rodzin nie wykarmią ) ŁEEEEE GDZIE PO RAZ 30 MOJA IDENTYCZNA GRA W TYM SAMYM MIASTECZKU??? NIE KUPUJE )

Opublikowano

Pupcio, ale co Ty tu w ogóle robisz? Zgubiłeś się? Przecież i tak nie zagrasz, bo za straszne xD xD xD

Opublikowano

Pupcio idzie mroczną ścieżką, z której ciężko będzie zawrócić - już niejeden dobry chłopaczyna poszedł w chujowy trolling tak daleko, że aż głupio mu się było cofnąć.

Opublikowano

To nie jest trolling Bzduras bo ja nawet nic nie pisałem o sh, tylko o durnym podejściu Czopera. To że się odechciewa nawet zapoznawać z tą serią widząc jakich ma fanów to inna sprawa :) Myśle że nawet po ograniu gier nie będe nic o tym wspominał żeby do śmierci chłopaki sobie powtarzali jeden żart o niezagraniu w jakąś gre wideo. No ale widocznie już grali w f i się znają lepiej ode mnie na tej części więc mogą sie wypowiedzieć)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

To że się odechciewa nawet zapoznawać z tą serią widząc jakich ma fanów to inna sprawa :)

1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

To nie jest trolling

Trochę Cię znam i to jest trolling, ten taki wiesz jaki ) Tym bardziej, że lubisz residenciaki i też marudziłeś przed wejściem w serię że uuuaaaa ale się odechciewa od tych fanów hehe, ale jakoś wtedy TOKSYCZNA FANBAZA nie przeszkadzała żeby w końcu spróbować zajebistych giereczek i chyba źle na tym nie wyszedłeś? Także jak to kiedyś tedzik nawijał, więcej ruchów a mniej pierdolenia

Opublikowano

No i chce sobie zacząć od f a jak siądzie to sobie ogram każdą część jak w przypadku residenta+ będę sie trzymał z dala od fanów mimo bo wydają się niezbyt stabilnymi jednostkami

Opublikowano

Beka z takiej luki w wykształceniu gejmingowym? Jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano

Kurcze, gdyby tylko istniał jakiś sposób, żeby ograć daną serię bez konieczności konfrontowania się z tymi toksycznymi fanami. Niestety, oni tylko czekają na "PIP" odpalonej konsoli z Silent Hillem w środku, a później już wchodzą do mieszkania drzwiami i oknami, rozsiadają się obok ciebie na kanapie, krytykują sposób w jaki grasz, zabierają ci pada z rąk, obrażają twoją matkę, srają na dywan i starają się za wszelką cenę obrzydzić twój kontakt z grą. Szczerze? Ja się wcale nie dziwię Pupciowi, że od 1999 roku ani razu nie tknął Silent Hilla.

Opublikowano

Jestem mega młodym zagrajmerem więc nigdy nie słyszałem o tej serii bo była martwa do czasu sh2r

Opublikowano

Jak mówiłem - ścieżka bez powrotu. Trzymaj się tam młody i pozdrów girę z paolem jak ich spotkasz na szlaku!

Opublikowano

Po co tak podchodzić od dupy strony, że fandom taki czy sraki. Nie grałeś, zagraj i sam zostaniesz fanem, to NIEUNIKNIONE

tenor.gif

Opublikowano
  • Autor

Nie szanować Silent Hill 1 i 2, to naprawdę trzeba mieć coś z głową.

Opublikowano

Hej, jest może jakiś metacritic ale zbierający oceny społeczności i fanów pod kątem tego czy ta społeczność jest fajna/niefajna. W kilka gier bym pograł od Nintendo ale się trochę cykam.

Opublikowano

Fanbaza jak fanbaza, ale ci od red dead redemption to dopiero nietolerancyjna sekta. Uwazaj na nich pupciu, niezla sieczka bo same ostre swiry.

Nie no, nie zagrac w gierke bo jeden z drugim cos tam na forum napisal notlikethis