Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz widzę że cover art z USA jeszcze lepszy niż ryjec na cały front. O dziwo zawsze Europa miała lepsze okładki dla Silent Hill i innych klasycznych serii.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Silent Hill Furry xD. No na pewno to nowy czas dla serii, ale ortodoksyjni fani już mają zesranko i w sumie to normalne.Chodziło mi o to, że kazdy tu mówi o unikaniu spojlerów, a Ty wjezdżasz i pizgasz coś o jakiejś broni i o mechanice z nią związanej, lol.BTW. W pompce mam ortodoksyjnych fanów. Ortodoksyjne SH skończyło się w 04'
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No nie psujmy zabawy, co będzie to będzie, ja się cieszę, że wychodzi w końcu jakiś nowy Silent
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Co to za spoiler, że w grze będa bronie, po prostu na siłę ukrywanie, że to soulslike nie ma już sensu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może jeszcze napisz, jacy bossowie będą, bo przecież wiadomo, że jacyś będą, ale daj znać co robią xdJak już sobie poleciałeś w Reddita czy cokolwiek innego, to się kiś teraz z tą "wiedzą" co masz sam ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 37 minut temu, Czokosz napisał(a):Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością.Tak xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 52 minuty temu, Czokosz napisał(a):Ja to bym chciał jeszcze wiedzieć, czy na końcu będzie trzeba zdobyć jakąś kasetę i zapoznać się z jej zawartością.Taśma na której zatłukła swoich kolegów z klasy gazrurką ale wtedy nie było jeszcze vhs'ów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Może jeszcze napisz, jacy bossowie będą, bo przecież wiadomo, że jacyś będą, ale daj znać co robią xdJak już sobie poleciałeś w Reddita czy cokolwiek innego, to się kiś teraz z tą "wiedzą" co masz sam ;)Jakoś przeżyję ten spoiler "fabularny", jednakże mam nadzieję, że to była robota AI xD.