Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Już po świętach? Nie, dla forumka, aż mi rolada (tłumaczenie na polski - zraz) stanęła w gardle bo akurat byłem w trakcie jedzenia obiadku, który został ze świąt. 

spacer.png

Edytowane przez Daffy

Opublikowano
2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

IMG-20221227-194533.jpg

Daleko jeszcze do końca eventu:wujaszek:

Dziękuję @Mild_smoker. Oktawiana też uderzyłem żeby chłopakowi nie było przykro pomimo jego sytuacji finansowej.

Jemu to żeś bułę taką sprzedał, że chłop się pod ziemię zapadł:D

Opublikowano

pisze sobie recenzje Marvel Midnight Suns na steam( 64 h w 3 tygodnie  POLECAM GORĄCO TOP 3 mojego roku za Elden Ring i pentiment) i dostaje znienacka gierką od @Mild_smoker

spacer.png

DZIĘKUJĘ 

Opublikowano

Oho 

CV3xhA0.png

giphy.gif?cid=ecf05e4790a3ym2ylahkjy5m96

Nawet się kurwa nie ważcie. :) 

Opublikowano

Dzisiaj nie ma szans kolego, ale oglądaj się na ulicy za siebie, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie mi wypłata.

A ja znam dzień i godzinę :spicy:

Opublikowano

Ja już gierkę na switcha wystawiłem na olx by móc w razie czego się szybko zrewanżować z prezentu w oczekiwaniu na matkę boską pieniążną xd 

Opublikowano
  • Autor

A ja dalej nie moge kupować a support milczy. Do tego grypa zlapala, 39 stopni i zdycham. Sprite przemycil wirusy z giftem.

Opublikowano

ePvhHDB.png

Nawet kurwa bunkier nic nie da kiedy forumkowe bomby spadają. Dziękuję Panom @Bzduras oraz @sprite <33333333333

Opublikowano

@Matriks_1111 wyczuł moment, kiedy chciałem wyłączać Steamka :obama: Dzięki, to teraz wyłączam Steama, włączam Decka i ściągam Robale :banderas:

WFsMnsM.png

Opublikowano
  • Autor

Tag teamu najlepsze :banderas:,swego czasu byly nawet takie zrzuty po 5-7 osób

Opublikowano
19 minut temu, Velius napisał:

A ja dalej nie moge kupować a support milczy. Do tego grypa zlapala, 39 stopni i zdycham. Sprite przemycil wirusy z giftem.

A kupujesz przez aplikacje czy PC?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Mild_smoker napisał:

A kupujesz przez aplikacje czy PC?

Aplikacja, PC, Web, zmienialem formy platnosci, nic nie idzie do konkretnych osób. Valve uznalo ze co za duzo to nie zdrowo i powiedzialo stop :D

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Aplikacja, PC, Web, zmienialem formy platnosci, nic nie idzie do konkretnych osób. Valve uznalo ze co za duzo to nie zdrowo i powiedzialo stop :D

Podaj hasło do konta, spróbuję u siebie, może wtedy pójdzie :yao:

Opublikowano

Tylko do konkretnych osób czy ogólnie? Bo wiem, że kiedyś Valve wprowadzało te blokady, że jak ktoś ma konto w innym regionie, gdzie ceny są wyższe to nie może dostać gry z tańszego regionu. Chyba było ileś % różnicy w cenie dopuszczalne, więc może to  być przyczyną, że akurat  do tych osób nie możesz podarować. Pewnie to info jest gdzieś do wyszukania, bo pisze z pamięci jak to było. 

Opublikowano
1 minutę temu, Dante napisał:

Tylko do konkretnych osób czy ogólnie? Bo wiem, że kiedyś Valve wprowadzało te blokady, że jak ktoś ma konto w innym regionie, gdzie ceny są wyższe to nie może dostać gry z tańszego regionu. Chyba było ileś % różnicy w cenie dopuszczalne, więc może to  być przyczyną, że akurat  do tych osób nie możesz podarować. Pewnie to info jest gdzieś do wyszukania, bo pisze z pamięci jak to było. 

Może jakieś VPN wykrywa...

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Dante napisał:

Tez tak myslalem, ale te osoby dostaja normalnie gifty od innych wiec to cos innego. I tak tylko konkretne osoby, co ciekawe jednej chcialem 2x puscic, to pierwszy raz przed swietami przeszlo, a teraz nie moge bo błąd. Cos pewnie sie popsulo u nich.

Opublikowano

O h00y, @suteq też stwierdził, że nie bierze jeńców i odegrał się z grubej rury :obama:

HkThrRw.png

Pierdolę, idę stąd, bo wy jesteście nienormalni :pika: