Opublikowano 27 grudnia 20222 l Na chillku sobie łoje w multika bfa, a tutaj nagle dzwoneczek, a tam Pan Mikołaj @Matriks_1111 wjechał na pełnej Moja mina po bonusie
Opublikowano 27 grudnia 20222 l @Grabek no nie powiem, ta gra chodzi za mną już dłuuuugo, jest podjarka, bardzo dziękuję i już wyhamujcie z prezentami
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Już po świętach? Nie, dla forumka, aż mi rolada (tłumaczenie na polski - zraz) stanęła w gardle bo akurat byłem w trakcie jedzenia obiadku, który został ze świąt. Edytowane 27 grudnia 20222 l przez Daffy
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Daleko jeszcze do końca eventu Dziękuję @Mild_smoker. Oktawiana też uderzyłem żeby chłopakowi nie było przykro pomimo jego sytuacji finansowej.
Opublikowano 27 grudnia 20222 l 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Daleko jeszcze do końca eventu Dziękuję @Mild_smoker. Oktawiana też uderzyłem żeby chłopakowi nie było przykro pomimo jego sytuacji finansowej. Jemu to żeś bułę taką sprzedał, że chłop się pod ziemię zapadł:D
Opublikowano 27 grudnia 20222 l pisze sobie recenzje Marvel Midnight Suns na steam( 64 h w 3 tygodnie POLECAM GORĄCO TOP 3 mojego roku za Elden Ring i pentiment) i dostaje znienacka gierką od @Mild_smoker DZIĘKUJĘ
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Dzisiaj nie ma szans kolego, ale oglądaj się na ulicy za siebie, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie mi wypłata. A ja znam dzień i godzinę
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Ja już gierkę na switcha wystawiłem na olx by móc w razie czego się szybko zrewanżować z prezentu w oczekiwaniu na matkę boską pieniążną xd
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Autor A ja dalej nie moge kupować a support milczy. Do tego grypa zlapala, 39 stopni i zdycham. Sprite przemycil wirusy z giftem.
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Nawet kurwa bunkier nic nie da kiedy forumkowe bomby spadają. Dziękuję Panom @Bzduras oraz @sprite <33333333333
Opublikowano 27 grudnia 20222 l @Matriks_1111 wyczuł moment, kiedy chciałem wyłączać Steamka Dzięki, to teraz wyłączam Steama, włączam Decka i ściągam Robale
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Autor Tag teamu najlepsze ,swego czasu byly nawet takie zrzuty po 5-7 osób
Opublikowano 27 grudnia 20222 l 19 minut temu, Velius napisał: A ja dalej nie moge kupować a support milczy. Do tego grypa zlapala, 39 stopni i zdycham. Sprite przemycil wirusy z giftem. A kupujesz przez aplikacje czy PC?
Opublikowano 27 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Velius napisał: Tag teamu najlepsze ,swego czasu byly nawet takie zrzuty po 5-7 osób A było, było. Jeszcze jak
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Autor Teraz, Mild_smoker napisał: A kupujesz przez aplikacje czy PC? Aplikacja, PC, Web, zmienialem formy platnosci, nic nie idzie do konkretnych osób. Valve uznalo ze co za duzo to nie zdrowo i powiedzialo stop
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Teraz, Velius napisał: Aplikacja, PC, Web, zmienialem formy platnosci, nic nie idzie do konkretnych osób. Valve uznalo ze co za duzo to nie zdrowo i powiedzialo stop Podaj hasło do konta, spróbuję u siebie, może wtedy pójdzie
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Tylko do konkretnych osób czy ogólnie? Bo wiem, że kiedyś Valve wprowadzało te blokady, że jak ktoś ma konto w innym regionie, gdzie ceny są wyższe to nie może dostać gry z tańszego regionu. Chyba było ileś % różnicy w cenie dopuszczalne, więc może to być przyczyną, że akurat do tych osób nie możesz podarować. Pewnie to info jest gdzieś do wyszukania, bo pisze z pamięci jak to było.
Opublikowano 27 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Dante napisał: Tylko do konkretnych osób czy ogólnie? Bo wiem, że kiedyś Valve wprowadzało te blokady, że jak ktoś ma konto w innym regionie, gdzie ceny są wyższe to nie może dostać gry z tańszego regionu. Chyba było ileś % różnicy w cenie dopuszczalne, więc może to być przyczyną, że akurat do tych osób nie możesz podarować. Pewnie to info jest gdzieś do wyszukania, bo pisze z pamięci jak to było. Może jakieś VPN wykrywa...
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Autor Teraz, Dante napisał: Tylko do konkretnych osób czy ogólnie? Bo wiem, że kiedyś Valve wprowadzało te blokady, że jak ktoś ma konto w innym regionie, gdzie ceny są wyższe to nie może dostać gry z tańszego regionu. Chyba było ileś % różnicy w cenie dopuszczalne, więc może to być przyczyną, że akurat do tych osób nie możesz podarować. Pewnie to info jest gdzieś do wyszukania, bo pisze z pamięci jak to było. Tez tak myslalem, ale te osoby dostaja normalnie gifty od innych wiec to cos innego. I tak tylko konkretne osoby, co ciekawe jednej chcialem 2x puscic, to pierwszy raz przed swietami przeszlo, a teraz nie moge bo błąd. Cos pewnie sie popsulo u nich.
Opublikowano 27 grudnia 20222 l O h00y, @suteq też stwierdził, że nie bierze jeńców i odegrał się z grubej rury Pierdolę, idę stąd, bo wy jesteście nienormalni
Opublikowano 27 grudnia 20222 l @suteq szybko przeładował rpga w bunkrze, i posłał rakietę w sam środek mojego monitora <333 Będzie skakane