December 23, 20223 yr Pojawiło się demo na Steam. Premiera pełniaka niby na początku przyszłego roku Demko waży 1.3GB
December 23, 20223 yr Troszkę grafik bo odświeżony tytuł prezentuje się naprawdę zacnie: No i oczywiście filmik z gameplayu:
December 23, 20223 yr Chyba w Extrimie była jakaś większa zapowiedź sponsorowana, ale wieki temu. Jakaś zbiórka na to była? Myślałem ze już nigdy ta gra nie wyjdzie.
December 24, 20223 yr Author Owszem była i gówno z tego wyszło Wsparłem zbiórkę Franko 2. Niczego nie dostałem (kubek/paprykarz i coś tam jeszcze). Skinny & Franko to jednak trochę inny projekt. Na szczęście ekipa Blue Sunset Games z Gdańska wyciągnęła pomocną dłoń i wszystko zmierza ku dobremu zakończeniu. Nadal nad projektem czuwa Mariusz Pawluk, współtwórca Franko 1.
December 25, 20223 yr Nie, no to musi być PL. Te napisy sprayem po angielsku, mocno średnio tu pasują. SRAM NA CIEBIE I NA TWÓJ CHODNIK.
December 27, 20223 yr Dokładnie tylko pl!Jak będzie eng to niezła sraka.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
April 7, 20233 yr Haha jak go posadził na śmietnik.Wspaniale to wygląda.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
April 28, 20233 yr @Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom.
April 28, 20233 yr Author 1 godzinę temu, Bzduras napisał: @Alastor84 i jak wrażenia? Coś z responsywnością poprawiło się od czasów demka? Bo nie powiem, kusi trochę poobijać ryje na blokach i przy okazji dać zarobić rodakom. Jakiś czas temu grałem w demko i jak dla mnie już wtedy było ok. Więc ciężko ocenić, czy poprawa jest jakaś duża Dla mnie to fajna gra a nie jakiś "mesjasz grywalnościowy". Są bijatyki bardziej grywalne/responsywne itp/itd. Ale tu o klimat/naszą swojską "otoczkę" chodzi Już samo intro wywołało u mnie banana na gębie
April 28, 20233 yr Gierka za 60 zł na premierę, jeśli to dla kogoś zbyt dużo to niech poczeka na promki. Dla mnie dla samych korzeni gierki warto.
April 28, 20233 yr Masz rację, wziąłem na Switcha. W tej cenie na premierę warto, choćby dla samej nostalgii (ale demko mi się podobało, przed chwilą jeszcze pyknąłem żeby się upewnić ). Szczam na ciebie i twój chodnik!
May 1, 20233 yr Z recki wynika że gra ma masę problemów technicznych, bugów i glitchy.Szkoda, że nie wstrzymali się jeszcze miesiąc czy 2 z premierą.Ktoś z grających potwierdzi?Też godzinne poziomy przy wysokim poziomie trudności to może być katorga.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka