Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Crew Motorfest

Featured Replies

Opublikowano

na xboxie jest darmowy tydzień z grą. można sobie pograć do 12 grudnia. 

• Odpowiedzi 135
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jo. Już dawno. Festiwal stutter w niemal każdej grze zniszczył mi psychikę. 

• Ja też dzisiaj chwilke pograłem i w sumie już mogę odpowiedzieć na pytanie @Faka. To chyba najlepsza gra samochodowa ostatnich lat! Znakomity system jazdy oferujący genialną adrenalinę, fantastyc

• 6 listopadza duży update z nową wyspą. Potwierdzone, że będzie też tryb offline, ale chyba później.    Przy okazji jakby ktoś chciał to może wypróbować moje ustawienia sterowania.

Opublikowano

Nie wiem ile w tym prawdy, ale jak sobie zmiejszyłem poziom trudności z 4 na 3 to auto nagle zaczęło normalnie wchodzić w zakręty i robić drifty :balon:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nareszcie, chociaż teraz nie wiem czy będzie mi się chciało wrócić, skoro Horizon 6 już na horyzoncie

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dodatek RC jest w pytkę. Nie pamiętam kiedy grałem bardziej intensywny wyścig jak ten po graniach górskich. Mogłoby tego być nieco więcej za 49zł ale to co jest daje rade jak najbardziej. Przykład bardzo dobrego dodatku.

Wyścig po podwórku, dynamika chaos i wszędobylskie zniszczenie. Gdyby tylko ta gra nie bazowała na prawdziwej walucie.

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano
W dniu 1.10.2024 o 20:45, Emet napisał(a):

6 listopadza duży update z nową wyspą. Potwierdzone, że będzie też tryb offline, ale chyba później. 

Przy okazji jakby ktoś chciał to może wypróbować moje ustawienia sterowania. Trochę potestowalem i na tych jeździ mi się najlepiej. Wydaje mi sie, że zachowanie samochodów jest wtedy najbardziej zbalansowane i sensowne.

W "Poziomie trudności":

* ABS - WŁ

* Kontrola trakcji - WYŁ

* EPS - Sport

* Wparcie przy przeciwskrętności - WYŁ

W "Sterowaniu":

* Liniowe - 15

* Martwa strefa - 0

* Najwyższe - 85

* Czułość - 35

* Blokada dynamic max - 50

Przepustnica i hamulce:

* Liniowe - 20

* Martwa strefa - 0

Edit: Tak dodam, że z tymi ustawieniami to praktycznie inna gra. Przyjemność z jazdy jest nieporównywalna do tego co jest przy tych wyjściowych.

Już chciałem totalnie rzucić grę w kąt po 40 minutach, ale te ustawienia nieco ratują sytuację. Jednak Forza horizon król, myślałem, że inne racery są również dobrze tylko mają gorszy marketing, ale nie, forzunia w swojej jakości nie ma konkurencji.

Opublikowano

Po 35 godzinach w Motorfescie mogę tylko przytaknąć. Niby w The Crew jest wszystko podobne, ale sam model jazdy sprawia że Horizony są o wiele przyjemniejsze.

Opublikowano

Niestety... bo projekt całej gry jest powiedziałbym nawet lepszy niż FH, ale jednak to co najważniejsze w samochodówce czyli model jazdy jest w z kolei o niebo lepszy w Forzy.

Opublikowano

Mam w chuj godzin w obu grach i mnie wyścigi off-roadowe lepiej się gra w Motorfeście.

Opublikowano

Tutaj się zgadza, zapomniałem. Offroad dużo lepiej w Motorfest, ale wyścigi po ulicach, czyli jakieś 80% wypada już zdecydowanie lepiej w FH.

Opublikowano

Mam ze 200h w Motorfeście, z czego sporo syn przegrał i bardzo dużo patentów lepszych niż w FH5 - mapa, modyfikacje wizualne auta, Grand Race online bardzo emocjonujący i ciekawy patent ze zmianami aut w locie pomysły na playlisty i cotygodniowe wyzwania, offroad i motocykle bardzo fajne. Samoloty i łódki dla mnie zapchajdziury, zrobiłem to co musiałem tylko. Ale tak jak mówicie, model jazdy na aslfacie bardzo duży arcade i często bardzo nieprzewidywalny. Ale bawiłem się bardzo dobrze ogólnie i spokojnie takie 8/10, właśnie odinstalowałem, żeby zrobić miejsce na preload 6 kaz