Opublikowano 5 grudnia 20241 r na xboxie jest darmowy tydzień z grą. można sobie pograć do 12 grudnia.
Opublikowano 5 grudnia 20241 r W sumie sprawdzę co ma do zaoferowania jedyny de facto konkurent Godrizona.
Opublikowano 5 grudnia 20241 r Nie wiem ile w tym prawdy, ale jak sobie zmiejszyłem poziom trudności z 4 na 3 to auto nagle zaczęło normalnie wchodzić w zakręty i robić drifty
Opublikowano 16 października 202516 paź Nareszcie, chociaż teraz nie wiem czy będzie mi się chciało wrócić, skoro Horizon 6 już na horyzoncie
Opublikowano sobota o 10:054 dni Dodatek RC jest w pytkę. Nie pamiętam kiedy grałem bardziej intensywny wyścig jak ten po graniach górskich. Mogłoby tego być nieco więcej za 49zł ale to co jest daje rade jak najbardziej. Przykład bardzo dobrego dodatku.Wyścig po podwórku, dynamika chaos i wszędobylskie zniszczenie. Gdyby tylko ta gra nie bazowała na prawdziwej walucie. Edytowane sobota o 22:153 dni przez Dud.ek
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 1.10.2024 o 20:45, Emet napisał(a):6 listopadza duży update z nową wyspą. Potwierdzone, że będzie też tryb offline, ale chyba później. Przy okazji jakby ktoś chciał to może wypróbować moje ustawienia sterowania. Trochę potestowalem i na tych jeździ mi się najlepiej. Wydaje mi sie, że zachowanie samochodów jest wtedy najbardziej zbalansowane i sensowne. W "Poziomie trudności":* ABS - WŁ* Kontrola trakcji - WYŁ* EPS - Sport* Wparcie przy przeciwskrętności - WYŁ W "Sterowaniu":* Liniowe - 15* Martwa strefa - 0* Najwyższe - 85* Czułość - 35* Blokada dynamic max - 50 Przepustnica i hamulce:* Liniowe - 20* Martwa strefa - 0 Edit: Tak dodam, że z tymi ustawieniami to praktycznie inna gra. Przyjemność z jazdy jest nieporównywalna do tego co jest przy tych wyjściowych.Już chciałem totalnie rzucić grę w kąt po 40 minutach, ale te ustawienia nieco ratują sytuację. Jednak Forza horizon król, myślałem, że inne racery są również dobrze tylko mają gorszy marketing, ale nie, forzunia w swojej jakości nie ma konkurencji.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Po 35 godzinach w Motorfescie mogę tylko przytaknąć. Niby w The Crew jest wszystko podobne, ale sam model jazdy sprawia że Horizony są o wiele przyjemniejsze.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niestety... bo projekt całej gry jest powiedziałbym nawet lepszy niż FH, ale jednak to co najważniejsze w samochodówce czyli model jazdy jest w z kolei o niebo lepszy w Forzy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mam w chuj godzin w obu grach i mnie wyścigi off-roadowe lepiej się gra w Motorfeście.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tutaj się zgadza, zapomniałem. Offroad dużo lepiej w Motorfest, ale wyścigi po ulicach, czyli jakieś 80% wypada już zdecydowanie lepiej w FH.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam ze 200h w Motorfeście, z czego sporo syn przegrał i bardzo dużo patentów lepszych niż w FH5 - mapa, modyfikacje wizualne auta, Grand Race online bardzo emocjonujący i ciekawy patent ze zmianami aut w locie pomysły na playlisty i cotygodniowe wyzwania, offroad i motocykle bardzo fajne. Samoloty i łódki dla mnie zapchajdziury, zrobiłem to co musiałem tylko. Ale tak jak mówicie, model jazdy na aslfacie bardzo duży arcade i często bardzo nieprzewidywalny. Ale bawiłem się bardzo dobrze ogólnie i spokojnie takie 8/10, właśnie odinstalowałem, żeby zrobić miejsce na preload 6