Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza 6: The Song of Life

Featured Replies

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Biorę. :banderas: Najlepsza kolekcjonerka od dawna.

Opublikowano

O żesz jasna cholera! :obama:

Gdzie to zamówić? Tylko nie piszcie, że w Ultimie...

Opublikowano

Oby tylko w Polsce dalo sie gdzies dorwac edycje After Hours, bankowo kupuje w dniu premiery.

Opublikowano

Wrzucili preordery na VGP, After Hours 335zł + 80zł za wysyłkę. Launch Edition 223zł + 20zł za wysyłkę. Mam nadzieję, że będzie też do zakupienia lokalnie, ale preorder zawsze można klepnąć.

Opublikowano

Brałbym ale boję się o szkło z tak daleka. Poza tym 400zl to 95% że trafi do celników. Biorę z Anglii albo PL jak się pojawi.

Opublikowano

Można składać pre-ordery na zavvi.com https://www.zavvi.com/games-ps4/yakuza-6-the-song-of-life-after-hours-premium-edition/11536048.html

80funtów. Nie trzeba płacić z góry, można sobie zaklepać. Ja właśnie już to robię. :lapka:

---

Można też i tu: http://deals.simplygames.com/p/yakuza-6-the-song-of-life---collectors-edition-ps4

Edytowane przez ireniqs

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

23561319_1439453719487163_87457532366101

Ciekawe, czy będzie dostępne u nas i ile będzie kosztować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak się wyrobię z 3/4/5 do premiery to biere :P

Zastanawiam się czy 4 nie odpuscić?

Podobno Kiryu tam nie gramy? 

Mógł bym story obadać samo na YT... warto tą 4 katować?

Opublikowano

4 :fsg: Jedna z moich ulubionych części, bo w sumie pierwsza Yakuza w jaką zagrałem i z miejsca się zakochałem. Później leciałem przez wszystkie części jak głupi.

Moim zdaniem WARTO. Steruje się czterema różnymi postaciami. Kiryu-chan też jest. :lapka:

Opublikowano

@ireniqs Ku.rwa, też zacząłem tę serię od 4, najlepsza historia z byłym bankowcem !! , świetnie napisana postać, mało tego to było moje pierwsze pudło na konsolę, przedtem kupowałem tylko cyfrówki. Spojrzałem na to białe tło i ekipe na okładce tak mi się spodobała, że zacząłem tworzyć własną kolekcję sztosów. Mega szpil, szkoda, że 3 część tak ciężko dostępna i za powyżej stówkę chodzi ;/

Opublikowano

Rok temu trójeczka kupiona na allegro za 50zł z wszystkim w komplecie :banderas: cieszy że cena rośnie, ale na razie się nie pozbywam :)

Opublikowano
[mention=49868]ireniqs[/mention] Ku.rwa, też zacząłem tę serię od 4, najlepsza historia z byłym bankowcem !! , świetnie napisana postać, mało tego to było moje pierwsze pudło na konsolę, przedtem kupowałem tylko cyfrówki. Spojrzałem na to białe tło i ekipe na okładce tak mi się spodobała, że zacząłem tworzyć własną kolekcję sztosów. Mega szpil, szkoda, że 3 część tak ciężko dostępna i za powyżej stówkę chodzi ;/
Akiyama-san? Moja ulubiona postać obok Kiryu i Majimy. :fsg:
Opublikowano

Shun jedna z moich ulubionych postaci z Yakuzy:fsg: 

1 godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Jak się wyrobię z 3/4/5 do premiery to biere :P

Zastanawiam się czy 4 nie odpuscić?

Podobno Kiryu tam nie gramy? 

Mógł bym story obadać samo na YT... warto tą 4 katować?

Pewnie że warto zagrać w 4 nawet trzeba. W tej części pojawiają się po raz pierwszy wcześniej wspomniany Akiyama czy Saejima, które będą też grywalne w y5 i pewnie w y6. Kiryu jest oczywiście jedną z grywalnych postaci w czwórce nie wiem jak mogłoby być inaczej ;) Z resztą story y4 to jakieś 20h więc nie ma co się nawet zastanawiać tylko grać!

Edytowane przez kes

Opublikowano

Ok, thx . Cos mi sie poyebalo z tym Kiryu, moze chodzilo o Majime [emoji4]

No ja teraz tez mialem "zrobic tylko story" w yakuza 2 i 30h sie zeszlo xD. Nie potrafie ogrywac tej giery po lebkach.

3 kupilem niedawno za 6dych, fakt polowalem z msc czasu zeby trafic cos w rozsadnej cenie.

Jak by ktos chcial to odsprzedam za jakis miesiac [emoji4]

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Taptalk.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka