Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EA Sports FC

Featured Replies

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 18,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciekawe ile będzie wykastrowanych licencji. 

Opublikowano

Pewnie znowu jakaś roszada w lidze włoskiej i tyle.

Ciekawe, że zaprezentowali tylko EA SPORTS FC, a nie ma dopisku 2024. Czyżby faktycznie gra-usługa, na wzór eFootball? Oczywiście, może to zupełnie nic nie oznaczać, bo może w tym momencie chcą oswoić z nową marką, a rok dodadzą później, promoując konkretną odsłonę.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

pierwszy trailer koniec czerwca, pokaz gry w lipcu 

a premiera faktycznie wcześniej, standardowa edycja 1.09 a ultimate 28.08

mam ogromne oczekiwania, jak nie będzie totalnej przebudowy wszystkich trybów z FUT na czele to nawet nie dotykam 

Opublikowano

Co by nie wysrali to i tak odniosą sukces przecież nie mają konkurencji. eFootball jest mega sraka a i tak ludzie w to grają i wydają pieniądze. 

Opublikowano

Na rynek w tym roku wchodzi 3 gracz - UFL też będzie miało jakoś niedługo premiere.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.04.2023 o 17:49, Faka napisał:

Ciekawe ile będzie wykastrowanych licencji. 

raczej niewiele, bo mają umowy z ligami podpisane, problem będzie z reprezentacjami

Opublikowano

Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż.

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

Ciekawe, czy jeszcze przyjdzie zagrać w taką miodną piłkę nożną jak stare części PES, albo chociaż Fifa z czasów PS3. Może teraz te roszady z licencją i pojawienie się nowych gier będą jakimś przełomem, bo ostatnie lata to jest jakiś blamaż.

Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to :banderas: W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ.

Opublikowano
16 godzin temu, maciucha napisał:

Ciekawy post. Grasz w każdą nową edycję? Do niedawna ostatnia odsłona w którą grałem to Fifa 17 i jak teraz zacząłem sobie grać w 22 to :banderas: W moim odczuciu seria zrobiła super progress przez te 6 lat i mam wrażenie że Fifa jest u szczytu swojej formy.

Grałem  20, 21, 22, a 23 już odpuściłem. Masa błędów technicznych, AI zawodników dramat (szczególnie zachowania w obronie), schematyczność i brak postępu (nawet nie usuwali bzdurnych błędów typu zmiana ustawień dla sterowania dla drugiego gracza na Xboxie, z którą trzeba się nakombinować, żeby ustawienia się zapisywały). 

Opublikowano
9 godzin temu, Daffy napisał:

Ja jestem ciekaw co wymyśli sama FIFA, nie dogadała się co do dalszej licencji a EA, robią swoją piłeczkę co wiadomo ale co na to FIFA? Hajsik uciekł bo byli zbyt pazerni ale nie wierzę że tak temat zostawią i jakiegoś studia nie zaprzęgną do prac nad FIFĄ.

FIFA powróci prawdopodobnie w wersji 2024. Tez bardzomnie ciekawi jaki będzie poziom piłeczki i jak z licencjami w krajach. Z dupy chyba nie mogą sobie używac jak im się podoba a biorąc pod uwagę ich pazerność to pozdro600 z placeniem za takie Premier League.

FIFA diversifies its gaming rights and launches new non-sim football games alongside EA SPORTS franchise

Opublikowano

Fifa 23 do patcha z jesieni, który wywrócił gameplay do góry nogami to była jedna z najlepszych fif w jaką grałem, jeśli nie najlepsza.

Mam na myśli online jeśli działał ok, bo przy złym połączeniu to wiadomo że nie funkcjonuje jak należy. 

Opublikowano

W tym roku z głównych zmian to będzie nazwa i cena, nawet po tytule gry nie kryją się, że to z piłką nożną będzie miało niewiele wspólnego. Kupowałem PS5 z nadzieją na przełom w grach piłkarskich, a dostajemy gówno na gównie gównem obesrane. Jedyne pocieszenie to mod do PES21 na PC czyli Life Football 2023, jedyna znośna piłka nie skopana na rynku.

Edytowane przez ścierpła mi noga

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Image

trailer + preorder 13.07

deep dive + beta "virtual clubhouse" dla PS5 - 14.07

prawdopodobnie buduje się własny klub od zera (koszulki, stadion itd) i to przechodzi na wszystkie tryby 

insiderzy mówią o "zaskoczeniu" w głównym menu ;)

Opublikowano

boże jaki żałosny ten "pokaz" gry xD no niby nie pokazali nic, a pokazali wszystko, fifa jak fifa i nara, można się rozejść

Opublikowano

25 minut peyrdolenia i nawet zalążka real gameplayu nie pokazać? :reggie: