Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa. 

• Odpowiedzi 780
  • Wyświetleń 71 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Odpalanie takich gier na tych małych komputerkach na siłę byle tylko nie roztopiły się w dłoniach to jest zwyrolstwo i powinno być karane. Nie chcę patrzeć na takie rzeczy, obrzydza mnie to i obrzydza

• 600-700 euro za granie na 7 calach? Beka Ja wybieram rozwiązania jak logitech g cloud gdzie człowiek płaci 200-300 euro i ma tez dobrą jakość przez clouda czy remote play. SD dobry sprzęt ale nawet on

• to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?

Opublikowano
6 minut temu, iluck85 napisał(a):

Po tym pokazie N hype skręca w stronę Asusa i Vale, ale bardziej w stronę Asusa. 

O jezu dosłownie 5 min temu googlałem Legiona 2 xddd. Tam chyba bardziej jest przypał że to będzie po prostu za duże nawet jak na hh. Tak czy tak za 2-3 lata jak nic sie nie zmieni to będzie trzeba szukać czegoś zdecydowanie innego niż Switch 2. Już nawet sie nei oszukuje, że wezme sprzet Nintendo szybciej niż za kilka lat i to pewnie głównie dla ogrania legalnie starych romów z NGC + max kilka exów.

Opublikowano

Valve czekam ze swoim SD2 na jakiś większy rozwój technologiczny, bo Z2 Extreme to za mało żeby robić nowy sprzęt. 

Reszta wali jak leci i coś kombinuję. W duże i nowe gry na tym nie gram, więc smoka mi nie trzeba. Ale ten Rog mi najlepiej siedzi. 

Opublikowano

Po prezentacji Switcha 2 jakoś tak bardziej lubię swojego ROGallyka :kekw: może ja ten smar rzeczywiście już teraz wyczyszczę żeby nie spłynął np. na głośnik :dafuq:

Opublikowano

Po pokazie Switch'a 2 wiem, że odpuszczam sobie ten sprzęt. Ceny gier mnie zniechęciły, tym bardziej, że na pc-konsolce ceny są śmiesznie niskie. Nie chce mi się bawić w kupowanie gier używanych i ich odsprzedaż.

Udało mi się opanować wszystkie problemy które miałem na samym początku (opisane we wcześniejszym poście). Codziennie pykam sobie 1,5-2h i gra ładnie śmiga. Jakieś podsumowanie skrobne za kilka tygodni jak ogram przynajmniej 2-3 gry, może pomoże to komuś w podjęciu decyzji czy kupować ROGala czy też nie.

Edytowane przez Immrel

Opublikowano

Witam szanowne grono rogalarzy. Używam od jakiegoś czasu z dual bootem, winda do sporadycznego xgp, na co dzień bazajt i jest bajka. Najlepsza sprawa to świetne zarządzanie temp/rpm, gdzie na windzie męczyłem się z tym przeokrutnie i nie znalazłem złotego środka (krzywej). No i uśpienie, zjada jakieś tam ilości baterii, ale ogólnie świetna sprawa i coś, co każdy przenośniaki powinien mieć obowiązkowo.
Case mam od skulla, brakuje mi tylko tylnej nóżki, bo jak odkładam na wyrku, to muszę uważać, żeby nie zasłonić zasysu powietrza.
Wymieniał już ktoś baterie na 74/80wH? Koszt umiarkowany, bo na ali za ok 250 zł (bezpośrednio w Chinach 20$, więc przebitka sroga), ale jednak komfort bitych 2h jest przyjemny.