Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Na moim który miałem ten przyciski może nie klikały ale latały strasznie, jak grzechotka xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Sprawdziłem teraz i moje nie latają. L1 i R1 klika reszta ok.Edit, wrażenia tym razem ze słabszej wersji.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta gra się rusza mega chujowo. Ruchy są spowolnione, nie wiem co jest nie tak.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):@easye co jest? xD@Ukukuki Wczoraj to Home wrzucał.Testuje, na pewno jeszcze dzisiaj coś skrobnę.Możesz mi na szybko napisać co masz przypisane pod przycisk obok loga Xboxa-ten dolny pod armore creat. Ja mam Widok, który nic nie robi, chciałbym by uruchamiał okna jak przy ruchu palcem do góry po ekranie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie mam nic. W grach to select- klasycznie. Górny jak piszesz- bar z ustawieniami.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak zawsze pełna profeska jeśli chodzi o testy bez głupich tekstów czy komentarzy pod youtubową publikę. PurePC.plTest ASUS ROG Xbox Ally X - Premierowy test handheldu ASU...ASUS ROG Xbox Ally X to najnowsza, przenośna konsola (handheld), przygotowana wspólnie z Microsoftem. Na PurePC.pl znajdziecie pełny test modelu z AMD Ryzen AI Z2 Extreme
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wszyscy się czepiają ceny. Na Xbox Polska wszyscy prawie o cenie. Jest tańsze od poprzednika o 200zl :) Ale PR dobry chyba, bo wszyscy myślą że to przenośny Xbox xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, ASX napisał(a):o to chodzi w gierkachA ja myślałem że w gierkach chodzi o troszczenie się o swoją ulubioną korporacje i analizowanie wszystkich jej decyzji o każdej porze dnia i nocy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie, oczywiście chodzi o baitowanie w internecie, trolling i branie pod skórkę. Chyba twórca Ponga powiedział kiedyś takie zdanie: "jak już się nagrasz to idź wkurwiać ludzi w internecie lol, dopiero wtedy wygrasz w grę zwaną życiem".
Opublikowano 11 minut temu11 min 2 minutes ago, messer33 said:Na tym się zagra we wszystkie gry co mam kupione na XSX?Nie. Tylko w te co mają Play Anywhere
Opublikowano 5 minut temu5 min 8 minut temu, messer33 napisał(a):Na tym się zagra we wszystkie gry co mam kupione na XSX?Nie. Może w 10% cyfrowej biblioteki z konsoli.