Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na moim który miałem ten przyciski może nie klikały ale latały strasznie, jak grzechotka xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Sprawdziłem teraz i moje nie latają. L1 i R1 klika reszta ok.Edit, wrażenia tym razem ze słabszej wersji.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta gra się rusza mega chujowo. Ruchy są spowolnione, nie wiem co jest nie tak.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):@easye co jest? xD@Ukukuki Wczoraj to Home wrzucał.Testuje, na pewno jeszcze dzisiaj coś skrobnę.Możesz mi na szybko napisać co masz przypisane pod przycisk obok loga Xboxa-ten dolny pod armore creat. Ja mam Widok, który nic nie robi, chciałbym by uruchamiał okna jak przy ruchu palcem do góry po ekranie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie mam nic. W grach to select- klasycznie. Górny jak piszesz- bar z ustawieniami.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak zawsze pełna profeska jeśli chodzi o testy bez głupich tekstów czy komentarzy pod youtubową publikę. PurePC.plTest ASUS ROG Xbox Ally X - Premierowy test handheldu ASU...ASUS ROG Xbox Ally X to najnowsza, przenośna konsola (handheld), przygotowana wspólnie z Microsoftem. Na PurePC.pl znajdziecie pełny test modelu z AMD Ryzen AI Z2 Extreme
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wszyscy się czepiają ceny. Na Xbox Polska wszyscy prawie o cenie. Jest tańsze od poprzednika o 200zl :) Ale PR dobry chyba, bo wszyscy myślą że to przenośny Xbox xD