Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Just now, easye said:

Przecież Legion to też Windows, problemy będziesz miał takie same, no chyba że też powyłączasz rzeczy o których słuchasz w tych recenzjach że są denerwujące, albo sam będziesz umiał je przeklinać by Cię nie denerwowały jak właśnie odblokowywanie po uśpieniu, szyfrowanie dysku itp.

Dojdą tylko jeszcze problemy z ergonomia bo qrwa 1KG Handheld to tylko dla kulturystów.

W obecnym stanie Windowsa nie kupię na pewno, dlatego jestem ciekawy jak to się rozwija. O ile w ogóle

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 113,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet jakby ta nakładka działała, to byś i tak nie kupił tego Asusa :) Dziadowałeś przy dopłacie do OLEDA, a gdzie tu tysiak dolarów + nie masz tutaj tych dotykowych paneli które chwalisz. No nie m

• Dobra, po tygodniu użytkowania chyba czas na małe podsumowanie. Jeśli chodzi o sam hardware to mało co tu można zarzucić. Rzeczywiście dzięki tym uchwytom prosto z pada od xboxa gra się na tym bardzo

• A ja myślałem że w gierkach chodzi o troszczenie się o swoją ulubioną korporacje i analizowanie wszystkich jej decyzji o każdej porze dnia i nocy

Opublikowano

Lata przed nimi — a patrząc, jak tam ludzie pracują i jak łatają nawet krytyczne podatności w bezpieczeństwie — to albo bierzesz Windowsa z dobrodziejstwem inwentarza, bo umiesz się w nim poruszać, albo zapomnij w ogóle o tego typu sprzęcie.

Opublikowano

@easye nawet nie wiedziałem co to, spróbuję wyłączyć przy następnym odpaleniu

@Homelander Przecież możesz wgrać sobie bazzite albo steam OS i masz steam decka na sterydach z dobrą wydajnością i usypianiem

Kiedyś jak będzie mi się nudziło to zrobię taki debloat, gość zyskał 10 fps:

Edytowane przez Chewie