Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Just now, easye said:Przecież Legion to też Windows, problemy będziesz miał takie same, no chyba że też powyłączasz rzeczy o których słuchasz w tych recenzjach że są denerwujące, albo sam będziesz umiał je przeklinać by Cię nie denerwowały jak właśnie odblokowywanie po uśpieniu, szyfrowanie dysku itp.Dojdą tylko jeszcze problemy z ergonomia bo qrwa 1KG Handheld to tylko dla kulturystów.W obecnym stanie Windowsa nie kupię na pewno, dlatego jestem ciekawy jak to się rozwija. O ile w ogóle
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Lata przed nimi — a patrząc, jak tam ludzie pracują i jak łatają nawet krytyczne podatności w bezpieczeństwie — to albo bierzesz Windowsa z dobrodziejstwem inwentarza, bo umiesz się w nim poruszać, albo zapomnij w ogóle o tego typu sprzęcie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. @easye nawet nie wiedziałem co to, spróbuję wyłączyć przy następnym odpaleniu@Homelander Przecież możesz wgrać sobie bazzite albo steam OS i masz steam decka na sterydach z dobrą wydajnością i usypianiemKiedyś jak będzie mi się nudziło to zrobię taki debloat, gość zyskał 10 fps: Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Chewie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. @Chewie w stosunku do tego typu sprzętów jestem leniem i poczekam na rozwiązanie prosto z pudełka
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To poczekaj, nie ma sensu wrzucać 282647 wideo recenzji jakiś randomów.