Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie moje wrażenia. Nudni przeciwnicy jak idzie o design(szczególnie w porównaniu do ARC) - AI nie oceniam. I bardzo nieczytelne ikonki rzeczy do zbierania, gdzie rysunek nie oznacza niczego, po prostu musisz się nauczyć tony ikonografii. Nie żeby w ARC się nie trzeba było też nauczyć, bo tam też jest to na śmiecia, ale mimo wszystko było to naturalniejsze i jak się najechało na przedmio to opis nie przytłaczał i to co najważniejsze było od razu widoczne(ok tam były inne problemy typu brak informacji na co się rozkłada, ale może właśnie na pierwsze wrażenie tak było nawet lepiej), tu jakbym miał w trakcie gry cały ten opis czytać to bym się zajechał, ikonki są mega małe, co też nie pomaga. Jasne, jak sie będzie więcej grało to się człowiek tego wszystkiego nauczy, ale pierwsze wrażenie robi się tylko raz.

Edytowane przez Kangus

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 18,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kolejny profesor producentem xd

• Przeczytałem gdzieś, że styl Marathonu przypomina teletext. No kurde, coś w tym jest

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Dobra, a czy ktoś oprócz mnie czeka? Kurcze, no trzymam kciuki za nowego gracza na rynku sieciówek + legendarny gunplay od Bungo.

Opublikowano

Design tej gry mnie odrzuca, te kolorki pstrokate to jednak nie dla mnie.

Opublikowano

Chyba najgorsze UI jakie widziałem w "dużym" tytule ever. Design przeciwników nuda, design broni wzorowany na zabawkach NERF, klimat ma menu ale tylko jeśli zignorujemy okienka. No i nie zauważyłem, nic co ta gra wnosi nowego do gatunku extraction shooterów ale może zbyt mało widziałem i ktoś inny się wypowie.

Jeszcze ten klaustrofobiczny FOV. Myślałem, że ograniczanie FOVa żeby utrzymać framerate na konsolach skończyło się gdzieś na PS4 ale tu Bungie dalej to rozwiązanie stosuje przenosząc to też do wersji PC. Po przejściu tutaj z innych shooterów czuje się jakbym grał w kasku xd

Może się mylę ale to przejdzie na model free to play po roku.

Opublikowano

Poszedłem sobie solo, żeby na spokojnie czytać te opisy i ogarniać grę, skoro pierwsza mapa jest celowo zaprojektowana tak żeby było mało graczy to tym łatwiej sobie tak na spokojnie ogarnąć. Zginę to zginę, przynajmniej nie ma presji na parcie do przodu itp. Wziąlem sobie klasę medyka żeby sobie rzucać tego drona który leczy, więc jak zrobię głupotę typu wejdę w toksynę, albo jakiś granat, to nie musze kończyć runa ;).

Opublikowano

Przeczytałem gdzieś, że styl Marathonu przypomina teletext. No kurde, coś w tym jest D

tg-index.png

Edytowane przez wrog

Opublikowano

ciekawi mnie czy tworcy arc riders dadzą jakąś zniżke na premierę marathonu :)