Opublikowano 2 września2 wrz A to nie wiem - mam pierdolca na punkcie fizycznych wydań, więc tylko Evercade mnie obchodzi
Opublikowano 2 września2 wrz @RafaU się ześmiał, a wyczytałem, że jest wersja na Amigę. Co więcej, działa na emu.Roguecraft DX to wydanie na Evercade.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Chyba wejde w temat evercade ale strasznie malo dzieje sie tu na forumku? Uznaliscie, ze konsolka nie jest warta zachodu? W lutym wydaja Turricana, Neo Geo 1- 3 tez wydaje sie zajebiste. Konsola ma niograniczony potencjal myslac o ilosci jeszcze neiwydanych gier z Amigi i faktu,ze ciagnie gierki z Psa. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez okens
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Mam, gram - ale preferuję super hiper mega itd Turrican brzmi ciekawie. Ale na ich stronie nie znalazłem - z jakiej są platformy?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 2 godziny temu, okens napisał(a):Uznaliscie, ze konsolka nie jest warta zachodu?No w dobie tych chińskich retroidow ambernicow gdzie masz to co chcesz niż składanka na której jest coś dobrego a reszta crapy… dałem se spokój. No i miałem chyba z 50 kartridży i nie miałem już miejsca na to. Ale czasem mam myśli by kupić wersję automat mini arcade i zbierać tylko fioletowe carty…
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja sobie kupiłem miesiąc temu HyperMegaTech! Super Pocket NEOGEO, który chodził za mną długo. Bardziej na zasadzie ciekawostki i kolejnego elektrozłomu do kolekcji. Nie zamierzam na to zbierać jakiejś kolekcji gier, ale jako sprzęcik właśnie do Neogeo sprawdza się bardzo fajnie i po konsolkę sięgam częściej, niż po Anbernica. Kupiłem pakiet Arcade 1 i dla mnie to taki dedykowany sprzęcik dla konkretnych tytułów z automatów.Chciałem kupić jeszcze Neogeo Arcade 2, ale szybko zniknął ze sprzedaży we wszystkich sklepach. Pytanie dla bardziej obeznanych - jest szansa na kolejne rzuty w przyszłości, czy to właśnie ten element kolekcjonerski i ograniczona liczba egzemplarzy?Rozważałem jeszcze te kartridże z kolekcją gier Duke Nukem, ale nie wiem, czy jest sens w to grać na przenośnym sprzęcie bez dual analogów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 1 godzinę temu, Suavek napisał(a):jest szansa na kolejne rzuty w przyszłości,Pewnie, nie jest to wycofany kart.Szukaj na allegro, jakiś Czech może mieć. EvercadeCartridges and GamesEvercade Cartridges offer hundreds of retro classics and curated collections to enjoy. Insert, press start and play! Tu masz listę, Legacy nie są dostępne