Opublikowano 19 października 202519 paź Autor Nie no nie mam wiele :P 4 szt. HH :) Ale głównie gram na RP5 ulubiony HH . Właśnie ukończyłem Bombermana World na PSXa ;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jaki jest teraz najlepszy sprzęt do retro emulacji? Coś wielkościowo jak ten Anbernic SP klon GBA SP. Nic większego ani z dwoma ekranami xdPisząc najlepszy nie mam na myśli najdroższego. Coś żeby nie było szkoda trzymać luzem bez etui w plecaku czy kieszeni. Super jakby miał OLEDa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, Ukukuki napisał(a):Jaki jest teraz najlepszy sprzęt do retro emulacji? Coś wielkościowo jak ten Anbernic SP klon GBA SP. Nic większego ani z dwoma ekranami xdPisząc najlepszy nie mam na myśli najdroższego. Coś żeby nie było szkoda trzymać luzem bez etui w plecaku czy kieszeni. Super jakby miał OLEDa.Gdybym miał coś z dolnej półki brać teraz to pewnie bym wziął klasyka w wersji pro, bo jednak tych analogów mi czasem brakuje w sp.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, Shen napisał(a):Gdybym miał coś z dolnej półki brać teraz to pewnie bym wziął klasyka w wersji pro, bo jednak tych analogów mi czasem brakuje w sp.Wygląda, że jest za duże żeby to nosić w kieszeni. Teraz mam właśnie RG35XXSP i chciałbym coś podobnego jeśli chodzi o wielkość. Tak 250 gram to chyba maks na kieszeń, idealnie jakby było do 200 xd No i składane albo rozsuwane. Chciałbym coś co nie szkoda zabrać ze sobą nawet jak się nie zagra. Na tyle małe żeby nie zabierało miejsca w plecaku, nie ciążyło w kieszeni. Teraz mam RG35XXSP i właśnie brakuje mi analogów, trochę mocy no i Oleda ale z tym ostatnim to w takich małych sprzetach widzę, że będzie ciężko. Dla mnie idealnie jakby sprzęt ogarnął PSP i PS2 więcej mi nie trzeba. Jak to jest poza zasięgiem w tak małych sprzętach to trudno.Teraz patrzę na stronę producenta to jest jeszcze RG 34XXSP z analogami dwoma. Tylko nie wiem czy to będzie wygodne jeśli wielkość jest zachowana. I widzę coś takiego jak ANBERNIC RG Slide ale wielkościowo już spore, pod 400 gram prawie. Konkurencja ma coś może małego i kompaktowego? Idealnie jakby było składane jak SP.Teraz widzę te klony DSa są na topie ale drugi ekran jest mi totalnie zbędny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie gamechanger to był właśnie clamshell w RG35XXSP. Z tego co widzę wydali też jakiś RG34XXSP, który ma dwa analogi. Nie wiem, na ile to wygodne w 34, ale ogólnie własnie na takie luźne wypady bez obaw, że coś się z ekranem stanie bez etui, to RG35XXSP się sprawdza Do kieszeni też spokojnie wejdzie a sprzęt dobrze leży w dłoniach oraz jest bardzo lekki. Na tym etapie nie widzę absolutnie potrzeby zmiany. Bo jeśli bym chciał coś bardziej wydajnego, to bym już w Thora zainwestował.Anbernic RG34XXSP Review: Nearly Perfect GBA - YouTube