Wredny 9204 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Jeden z tytułów, których nie dokończyłem specjalnie, ostentacyjnie porzucając tuż przed końcem. Kloaczny humor i bohater ćwierć-debil skutecznie mi obrzydziły zabawę. Quote Link to comment
Suavek 4515 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Może faktycznie niepotrzebnie zawracałem sobie głowę nadrabianiem EXów siódmej generacji, skoro teraz wszystko remasterują. Najpierw Lollipop Chainsaw, teraz SotD. Może następne Asura's Wrath? Quote Link to comment
Czoperrr 4836 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Fajna gierka ale czy zasługuje na remaster? Chyba nie. Ogrywałem na X360 i po latach na XSX jak było w Gamepass. Chyba już wiadomo dlaczego zniknął z oferty mimo, że gry z EA Play miały pozostawać na zawsze - remaster Quote Link to comment
Josh 3770 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Skoro już odgrzebują takie zapomniane gry jak Shadowman czy Croc, to wcale mnie nie dziwi że SotD też się załapało na remaster. Mi to wisi, bo kilka lat temu odświeżałem sobie tę grę na PS3, wbijając nawet platynę, ale jak ktoś nigdy nie miał okazji się zapoznać z tą porytą przygodą to będzie miał dobrą okazję. Quote Link to comment
Sep 1585 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 O jedna z gier którą chciałem ograć swego czasu, ale tak długo zwlekałem z zakupem że cena używek na ps3 osiągnęła za wysoki poziom. Może teraz się wreszcie uda. Quote Link to comment
Schranz1985 640 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ograne.Nie wiem po co to remasterowac.Niszowa gierka, nie wróżę sukcesu.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment
kiseki 725 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Zajarałem się na 3 sekundy dopóki nie ogarnąłem, że to remaster, a nie remake. Jedyny plus jest taki, że w końcu będzie tańsze niż oryginał i osoby, które nie ograły tytułu za czasów siódmej generacji będą to mogły zrobić teraz bo warto. Quote Link to comment
messer88 6288 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Ja bym to widział w dwupaku z remasterem Lollipop Chainsaw. Quote Link to comment
drozdu7 2535 Posted July 26 Share Posted July 26 Grałem kiedyś na PS3, gierka jak najbardziej spoko. Jeśli ktos nie grał to można atakować, ja sobie poczekam aż stanieje i dorzucę do biblioteki Quote Link to comment
Frantik 2526 Posted July 26 Share Posted July 26 Oj, Suda-san już chyba wyprztykał się z weny, skoro odkopuje takiego średniaka i nawet plotek o niczym nowym nie ma Quote Link to comment
Beelzeboss 291 Posted July 26 Share Posted July 26 46 minut temu, Frantik napisał(a): Oj, Suda-san już chyba wyprztykał się z weny, skoro odkopuje takiego średniaka i nawet plotek o niczym nowym nie ma 1 Quote Link to comment
Recommended Posts