Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars: Outlaws

Featured Replies

Opublikowano
19 minutes ago, Schranz1985 said:

Jednak znów kloc którego będą 2 lata paczować .

To sa kurwa mistrzowie marketingu, jak gra bedzie grywalna po patchach to bedzie kosztowac juz grosze

• Odpowiedzi 863
  • Wyświetleń 69,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie wyjechałem po raz pierwszy speederem z ładowni naszego statku i... jestem zachwycony tym, co do tej pory dostałem. Początek spokojny, klimatyczny, mieścinka świetna, wszystko kapitalnie wygl

• To takie farmazony na zasadzie wszystko jest (pipi)owe ale mi się podoba 8/10. Zero konkretów. Czyli dokładnie to co mówi Kiszczak. I też tak to wygląda na forumku. Wysłane z pixela przez taptalk bo

• scena niczym z PS3

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

Wszystko fajnie, gierka pewnie będzie fajna, ale czemu nikt nie zauważył, jak idiotycznie wyglądają te jej takedowny?
Mogli dać jakiś paralizator czy coś, bo to walenie gołą piąchą stormtroopera w pancerzu to straszny debilizm.
No chyba, że miało to podkreślić, jak bardzo strong jest nasza female protagonist :reggie:

Takedowny to chuj, zobacz jak debilnie wygląda animacja spadania z motorka, gdy w cokolwiek uderzy, a podobno zahacza o byle gówno. Postać leci w górę jak jakiś klaun w cyrku... 

Opublikowano

Niby człowiek wiedział, ale jednak się łudził. @Wredny uniwersum ma te "strzały" paralizujące i to by wystarczyło. Walenie z piąchy mogli sobie darować. 

Opublikowano

Niczym ciekawym ten projekt się nie wyróżnia od wielu gier, które ostatnio wychodziły. Jak ktoś ogrywa z lekkością assassin mirage i popycha to avatarkiem to będzie się świetnie bawić. Jedynie klimat gwiezdnych wojen, o którym wspominają w preview's  jest warte uwagi, no i na plus lokacje, ale te wewnątrz budynków, bo puste połacie takie średnie póki co. Nie oceniam bo gra nie wyszła.

Z drugiej strony cieszyć się bo to singielek, a nie jakiś głupi korpo pomysł na gaasa. 

Może fabuła będzie fajna i system decyzji nie będzie na odwal się tylko faktycznie wpłynie na rozgrywkę. 

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Yup. + pewnie niższe ceny u handlarza, który akurat sympatyzuje z daną frakcją. Nic odkrywczego

Opublikowano

Obstawiam że na PC mody na Hana Solo będą w 0,054s po premierze. Szkoda ze to ubi gra bo by człowiek zagrał dla klimatu SW ale gameplayowo patrzac to już w to grałem z 27 razy. 

Opublikowano

Czekam na recki tych sprzedajnych (pipi)iuf 10/10 9/10 goty itd
Niczym w lordsach xD.
Rakowa ta branżą giereczkowa.
No ale co się dziwić jak mld $$$ płyną z giereczek, tu nie ma sentymentów.

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

Opublikowano

Widać nawet po polskim jutubie że większość budżetu poszła na marketing :pawel: 

Opublikowano

typiara wali szturmowca z plaskacza w łeb i go ogłusza, jak ktoś zauważył to wygląda jak animacja wyciągnięta z Watch Dogs 2

Opublikowano

Może bohaterka ma wysokiego teścia? "Dziennikarstwo" growe w ostatnich latach to jest dobra komedia, ma się wrażenie że tam nikt tak naprawdę nie gra w gry xD

Opublikowano

Co się dziwicie. Mając Młot Totalnego Rozpierd.lu musicie szukać klucza do zgniłych drzwi do kopalni, a tutaj baba wali z piąchy w hełm szturmowca i go ogłusza.

Taka logika gierek. 

Opublikowano

Czy wy właśnie narzekacie na....durnoty które są w grach od dekad? :kekyayaya:

Opublikowano

no ale z backhendu w hełm? no nawet w takich gierkach ten hełm u przeciwnika to są dwa strzały w głowę albo np. duszenie od tyłu przy graniu stealth

Opublikowano

Ja się śmieje z dziennikarzyny i jego durnego tekstu :niki: akurat w star warsach take głupotki sa na porządku dziennym

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

no ale z backhendu w hełm? no nawet w takich gierkach ten hełm u przeciwnika to są dwa strzały w głowę albo np. duszenie od tyłu przy graniu stealth

Dla mnie to są typowe dla gierek durnoty które widziałem w setkach gier i o takich rzeczach zapominam po 5 minutach podczas rozgrywki albo w ogóle nie zwracam na to uwagi. To nie jest realistyczny symulator rebelianta więc to czepianie dla samego czepiania się.

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał(a):

Dla mnie to są typowe dla gierek durnoty które widziałem w setkach gier i o takich rzeczach zapominam po 5 minutach podczas rozgrywki albo w ogóle nie zwracam na to uwagi. To nie jest realistyczny symulator rebelianta więc to czepianie dla samego czepiania się.

Racja, wiem o co Ci chodzi, ale wciąż wygląda to komicznie i chyba mogli bardziej się przyłożyć do takich detali.

Opublikowano

Racja, mogłaby szturmowca na przykład dusić aby było to bardziej sensowne ale pewnie trwałoby za długo i byłoby zbyt irytujące na dłuższą metę (mnie osobiście wkurza jak są długie animacje obezwładniania wrogów). 

Opublikowano
7 godzin temu, suteq napisał(a):

Czy wy właśnie narzekacie na....durnoty które są w grach od dekad? :kekyayaya:

No tak a co w tym złego? Gdyby nie to, to dzisiaj w grach byś miał otwierające się drzwi w ścianie i wyskakującego potwora jak w Doom 2.

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

No tak a co w tym złego?

Nic tylko fajnie jakby gracze byli konsekwentni bo jakoś nie było takiego oburzenia przy wielu innych grach jak przy SW: Outlaws.

2 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Gdyby nie to, to dzisiaj w grach byś miał otwierające się drzwi w ścianie i wyskakującego potwora jak w Doom 2.

Nerd Raising Hand

Pierwsze to błąd a drugie to ograniczenie sprzętowe więc no słabe przykłady kolego. :lapka: 

Zresztą, zrobili by to realistycznie i potem byłoby jak z przeszukiwaniem ciał w RDR2 że się odechciewa po 3 razach bo za długo trwa.