Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Kiszczak ma rację.Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3 ?A mi się podoba, dobrze się bawię 8/10 .Badziewie żerujące na fanach i licencji, typowe ubi.* Ograłem z Kiszakiem na YT, nie wiem czy gorsze te skradanie czy te strzelanie i przyjmowanie na klatę.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 9 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Kiszczak ma rację. Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3 ? A mi się podoba, dobrze się bawię 8/10 . Badziewie żerujące na fanach i licencji, typowe ubi. * Ograłem z Kiszakiem na YT, nie wiem czy gorsze te skradanie czy te strzelanie i przyjmowanie na klatę. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Chuja się znacie, jakbyś odpalił grę i poobserwował jak wolumetryczne chmury rzucają cień na twoją niunię to dopiero doceniłbyś ten kunszt i sznyt technologiczny
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Kiszczak ma rację.Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3Jednak Kiszak to debil i jak widać jego widzowie również bo łykają wszystko co Pan powie [emoji16]Gra w zaprzyjaźnionym Perfect Blue kosztuje poniżej 280 zeta.
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Właśnie oglądam, te jego wycinki z gry i co 1h 16 minut same bugi i sprawdzanie miejsca, zero podniety. Nie wiem jemu się tak buguje czy tylko tak pierdoli?
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Sprawdziłem kto to jest w końcu. Przecież @Schranz1985 ma 39 lat zapewne i byle kogo nie ogląda. A na pewno w tym wieku już ma gust dawno wyrobiony. No kekłem.
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 5 minut temu, Rozi napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość @Donatello1991 patrz jak dobrze być PCMR i Xbox xD.
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 3 godziny temu, mozi napisał(a): Zachowana wierność z materiałem źródłowym.
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Cieszy że zachowali poziom ai z przedpremierowego gameplayu bo już się bałem że to naprawią mimo wszystko to dalej wygląda jak coś w co chce zagrać za 15 lat jak już kupie to na promce za 15 ziko. Popcornu do oglądania beki z tej gry nie otwieram bo czekam z tym na listopadową premiere asasyna
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r No przy premierze nowego AC to dopiero forumek przeżyje kryzys wieku średniego. Popcorn to będzie za mało.
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Mi ta gierka się podoba i ląduje na wishliście Ogra się kiedyś na spokojnie Spoiler Jak stanieje
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Ten temat to świetna zabawa Utwierdza mnie w przekonaniu że gry będą tylko drożeć i wcale nie będą lepiej dopracowane Edit. Rocznik 89 więc elita Edytowane 28 sierpnia 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 57 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Mi ta gierka się podoba i ląduje na wishliście Ogra się kiedyś na spokojnie Pokaż ukrytą zawartość Jak stanieje Tak się robi z ubigrami
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r Jestem prostym człowiekiem, widzę że gnoja ubi to klikam.Ign polska 4/10 Kiszczak poleca .Coś czuję że userzy ładnie zbombuja ta srake na metacritic.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Tak się robi z ubigrami Jako fan ubigier potwierdzam
Opublikowano 28 sierpnia 20241 r 49 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Jestem prostym człowiekiem, widzę że gnoja ubi to klikam. Ign polska 4/10 Kiszczak poleca . Coś czuję że userzy ładnie zbombuja ta srake na metacritic. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Oni nie byli w Disneylandzie? https://sirusgaming.com/star-wars-outlaws-review/ wreszcie obiektywna recenzja 10/10 wpadła na Opencritic.
Opublikowano 29 sierpnia 20241 r Wczoraj nie grałem, dzisiaj odpalam sobie rano gierkę, a tam paczyk na Denuvo, a już było dobrze, to czekam na crashe
Opublikowano 29 sierpnia 20241 r 44 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Czyli na PC trzeba było skończyć w 2 dni, no zobaczymy, ale z Denuvo zawsze są kwiaty xD. -- Chyba śmiga, od godziny nie wywaliło, działa też jak przed paczykiem, ale anticheatengine w grze single player zawsze jebał pies, komu to potrzebne.