Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Tak tylko przypominam, że limitka PSOne Extreme ma być z Verbatimem na okładce.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 7 minut temu, Danny85 napisał(a):Perez czy będzie PSone Extreme?Będzie, znaczy planujemy, nawet wstępnie na grudzień, ale to jeszcze sporo czasu, więc na razie tylko w planach.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Komodo napisał w nowym PE, że Prezes dał już zielone światło na kolejnego albumowego specjala. Podobno nawet już wybrali tematykę. Oby Residenty, Fajnale albo MGSy @Perez celujecie z nim jeszcze na końcówkę tego roku, czy raczej 2026?
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Jak to nie będzie re gdzie w przyszłym roku jest 30lecie marki to są NIESPEŁNA ROZUMU
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi To niech to będzie jako trzeci album. Drugi w tym roku, o ile "moce przerobowe" pozwolą.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi 49 minut temu, Pix napisał(a):Komodo napisał w nowym PE, że Prezes dał już zielone światło na kolejnego albumowego specjala. Podobno nawet już wybrali tematykę. Oby Residenty, Fajnale albo MGSy @Perez celujecie z nim jeszcze na końcówkę tego roku, czy raczej 2026?Jak mocy starczy to ten rok jesień, a kolejny wiosna 2026. Ale to tez poczekajmy na Silenta, ocenicie, dacie znać czy taka forma OK i pomyśli się dalej.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi czyli potencjalny rozkład na przyszłość wygląda tak:marzec - specjalmaj - albumczerwiec - specjalwrzesień - specjalpaździernik - albumgrudzień - specjal+ oczywiście 12 numerów szmatławca. Ambitnie
Opublikowano piątek o 20:352 dni Jak wydawca zadowolony to ok.Mnie osobiscie N64 średnio interesuje, mało exów. Jakaś przenośna konsola może tym razem. Game Boy/Game Boy Color, niektórzy pisali, że łączony z Advance, ale przy tak bogatych bibliotekach to nie wiem czy jest sens, albo Nintendo DS.
Opublikowano piątek o 21:002 dni 12 minut temu, PiotrekP napisał(a):Handheldy do PSP. Już nie raz o tym wspominano.Tylko nie to.
Opublikowano sobota o 04:262 dni Nie no, nie widzę tutaj mieszania wszystkich handheldow od gameboya po PSP w jednym numerze. Raczej:GB gbc gba jako jeden numer tzw GameBoy extreme.
Opublikowano sobota o 10:452 dni 14 godzin temu, Shen napisał(a):Mnie osobiscie N64 średnio interesuje, mało exów.Przykład tego, jak można wykazać się niewiedzą.
Opublikowano wczoraj o 08:25 1 dzień Kolejne Nintendo jak dla mnie albo łączony GameBoy albo łączony DS/3DS. W przyszłości, jeśli chodzi o łączenia, to może ewentualnie PSP i Vita, bo nie wiem czy jest tyle materiału, żeby robić osobny specjal o Vicie.
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Też uważam, że po Xbox Extreme najwyższa pora na jakiegoś handhelda. Wiem, że prezes patrzy mocno na excela przy takich decyzjach, więc najwięcej sensu miałby pewnie PSP Extreme albo łączony Game Boy/Color/Advance Extreme
Opublikowano wczoraj o 09:16 1 dzień Wszystkie handheldy nintendo. Materiału by było na 3 takie wydania.Sam Gameboy Color to kopalnia świetnych gier + zwariowanych akcesoriów do niego. Do tego pewnie ukrytych historii i nieznanych smaczków jest cała encyklopedia.
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień Po Xbox Extreme powinien być Fap Fap Extreme, z opisem wszystkich gierek dla dużych dzieci.A naczelnym wydania powinien być ten, który jako pierwszy w redakcji miał okulary.Dodatkowo powinien być dział: co warto obadać z współczesnych na oledzie pod kołderką.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 godzin temu, oFi napisał(a):Wszystkie handheldy nintendo. Materiału by było na 3 takie wydania.Trzy wydania psułby moje wewnętrzne feng shui: jeden numer na sprzęt, a nie później nr 2, nr 3. Natomiast weź zapełnij 116 stron o gbc. Albo 116 stron o gb, o gba może jeszcze ale to wychodzi 350 stron o konsolach Nintendo. Sam robiłem kolekcje gier życia i tych z gb czy gbc jest malutko. Nie widzę osobnych numerów na konsolę.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Za biedny byłem na gejboje w latach 90, żeby teraz to docenić. Dawać Xboxa.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Myślę że lepszy pomysł to Sega Mega Drive Extreme. To jest najpopularniejsza konsola po pegasusie w latach 90 w Polsce.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 9 minut temu, Danny85 napisał(a):Myślę że lepszy pomysł to Sega Mega Drive Extreme. To jest najpopularniejsza konsola po pegasusie w latach 90 w Polsce.A to już któryś raz się przewija w pomysłach. Póki co Xbox wrzesień, na grudzień bardzo wstępnie PSone, tak że wtedy coś na marzec przyszłego roku. Czyli teraz ten rok: PC, Nintendo, Xbox i wstępnie PlayStation. Z tych, o których najczęściej wspominacie to właśnie Sega Mega Drive, GameBoy w jakimś jednym wydaniu, no i PSP. W odwodzie jeszcze X360, ale no to jak teraz Xbox, to 360 nie wcześniej pewnie niż z rok później.PS Przeniosłem posty o kolejnych potencjalnych wydaniach z tematu snesowego do tego zbiorczego o specjalach.