Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W kwestii cen to moim zdaniem obniżka o 5 czy nawet 10 zł niczego by nie zmieniła. Ostatnio miałem dyskusję z jakimś typem na youtube, który napisał, że 30 zł za PE to za dużo, on kupował gdy było 7 zł. Odpisałem, że ostatni raz PE kosztował 7 zł na początku 2004 roku, dziś kosztuje 25 zł i biorąc pod uwagę najniższą krajową wtedy a dziś to dzisiaj za wypłatę mógłby kupić dwa razy więcej numerów. Ale ludzie tego nie rozumieją, zwłaszcza jak te 7 zł to płaciła mama a nie on sam.I podejrzewam, że nawet gdyby PE był po 3 zł jak Tele Tydzień to takich ludzi i tak by to nie skłoniło do zakupu. Dużo też widzę takich komentarzy w stylu "za starej ekipy to się czytało hehe a dzisiaj ich nie ma" i nie wiem czy zdjęcie Ściery na okładce trzymającego verbatimy coś by tu zmieniło. Kiedyś to były czasy, dziś ni ma czasów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 godzin temu, Perez napisał(a):Zainteresowani ludzie info o prenumeracie mają do bólu - sociale, newsletter, forum. Zupełnie nie rozumiem, o czym piszesz... Prenumerata na 6 miechów jest grzana co 2 miesiące - newsletter, sociale itd. Czemu uważasz, że nagle prenumerata, która jest 50 subskrypcją w dobie Netfliksów, ma być atrakcją dla ludzi, którzy pisma nie znają? Co mamy kierować promo do randomów, którzy nie mają pojęcia, co to PSX Extreme?Nie nie nie, kompletnie nie zrozumiałeś xd Promka na 3 miesiące była by kierowana do osób które pismo znają ale nie kupują (tak jak pisałem mogli się sparzyć przebojami za czasów Łapusza czy czymkolwiek innym) dla których prenumerata na 6 miesięcy to z jakiegoś powodu to za dużo zobowiązanie i nie chcą wtopić z kasą. Wyrzucenie jednorazowo 60 zł na próbę to mniej niż 120. I tak jak pisałem to że pismo jest w empiku nie znaczy że ktoś specjalnie do niego wstąpi, a tak komuś może rzucić się w oczy baner/reklama/post "PE 3 numery za 60zł" i pomyśli "Dobra za tyle mogę sprawdzić czy coś się zmieniło". No już prościej nie mogę wytłumaczyć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a): No ale z atari bym tego nie robił, na to dobrym miejscem będą przychodnie, senatoria czy gdzie tam starzy ludzie się spotykają.No, poczekałbym na innego specjala i książkę o residencie, zgrać to z promką na prenumerate i wjechać na łowców. Nie wiem czy oni biorą kasę za wpis, czy % z reflinków, ale może @Chadovsky by Perezowi doradził na privie jak ta współpraca wyglada.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Takie classicauto kosztowało w 2018 14zł. Do grudnia 2022 stopniowo podnosili ceny i doszli do 22zł. Od kolejnego numeru kosztowało 30zł i ta cena póki co się utrzymuje. Wtedy, kiedy zrobili sporą podwyżkę, o 30% też było na ich fb pełno głosów "już nie kupuję, za drogo". A pismo jakoś dalej trwa. Polecam się cofnąć w temacie o innych pismach do 2022 kiedy ekszyn został kwartalnikiem. Ile było postów że długo nie pociągną? Sporo. A jednak też tak trwają 4 rok.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A ja tylko dodam, bo jakoś umknęło - ktoś napisał, że nie wie czemu, ale info o Atari nie ma na żadnym forum/peju o Atari. Myślę że tu możnaby popracować. Książki fajnie zagrały i nawet to tłumaczenie na włoski się pojawiło, bo Komodo m.in. pchał to na każdy polski i zagraniczny pej, jaki istnial.Nie doradzam, bo jak bym był kumaty w hajsy to bym w fabryce nie robił, ale tu można się przyjrzeć bardziej punktowej promocji/wrzuceniu informacji tam, gdzie siedzi korowy odbiorca
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 hours ago, Perez said:Zainteresowani ludzie info o prenumeracie mają do bólu - sociale, newsletter, forum. Zupełnie nie rozumiem, o czym piszesz... Prenumerata na 6 miechów jest grzana co 2 miesiące - newsletter, sociale itd. Czemu uważasz, że nagle prenumerata, która jest 50 subskrypcją w dobie Netfliksów, ma być atrakcją dla ludzi, którzy pisma nie znają? Co mamy kierować promo do randomów, którzy nie mają pojęcia, co to PSX Extreme?A jak było że sprzedażą ze świątecznych promocji? Pakiety były spoko, do tego pdf po 5 zł.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Grześ napisał(a):.I podejrzewam, że nawet gdyby PE był po 3 zł jak Tele Tydzień TT kosztuje już 4,59zł
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Nonname napisał(a):TT kosztuje już 4,59złTen papier ulega samozniszczeniu po dwóch dniach otwarciu z pudełka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @oFi a papier w Piłce Nożnej za 9zł widziałeś? Można 2 strony przeczytać na tej samej kartce bez jej odwracania.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Mkze warto założyć temat o PS1 Extreme? Moze to juz czas kiedy czytelnicy z forum mogą podrzucić jakieś propozycje co miałoby się znaleźć w takim wydaniu specjalnym? Chodzi o oczekiwania. Bo chyba wszyscy wychowaliśmy się na PS1.
Opublikowano 23 minuty temu23 min 11 minut temu, Axelio napisał(a):Mkze warto założyć temat o PS1 Extreme? Moze to juz czas kiedy czytelnicy z forum mogą podrzucić jakieś propozycje co miałoby się znaleźć w takim wydaniu specjalnym? Chodzi o oczekiwania. Bo chyba wszyscy wychowaliśmy się na PS1.Dodam też prośbę od siebie - rąbek tajemnicy o książce nt. Resident Evil został już uchylony, kiedy oficjalna zapowiedź?