Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor Jak naczelnego nie ma, to nawet nie ma komu napisac zapowiedzi numeru. Premiera juz w czwartek, a tu cisza.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Jutro wieczorem ma być niby PDF do pobrania z tajemniczą okładką której nie mogą ujawnić za wcześnie. Liczę na bombę w stylu Loud 2, najlepiej o nazwie 2 Loud tak żeby po wpisaniu "2 Loud game switch" znowu wyszukiwało jak wyczyścić chłodzenie w konsoli.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor 11 minut temu, łom napisał: Jutro wieczorem ma być niby PDF do pobrania z tajemniczą okładką której nie mogą ujawnić za wcześnie. Liczę na bombę w stylu Loud 2, najlepiej o nazwie 2 Loud tak żeby po wpisaniu "2 Loud game switch" znowu wyszukiwało jak wyczyścić chłodzenie w konsoli. Jak nie bedzie premiery roku Baldurs Gate 3, to mi rece opadną.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Shen napisał: Jak nie bedzie premiery roku Baldurs Gate 3, to mi rece opadną. Embargo na okładkę gry która już wyszła? Nie bardzo mi to pasuje. Raczej to powinna być okładka z jeszcze niezapowiedzianą grą albo z jakimś materiałem o grze o której mało wiadomo (jakiś Alan Wake 2 czy coś).
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Autor Teraz, łom napisał: albo z jakimś materiałem o grze o której mało wiadomo (jakiś Alan Wake 2 czy coś). Silent Hill 2 od blubera
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Okładka jest w Extreme Leaksach dla patronów jakby co. A przynajmniej jej projekt, bo w sumie nie wiadomo czy to finalna, część napisów jest tam chyba że starego numeru.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Mam nadzieję, że wersja z Okami nie ulegnie zmianie bo się pogniewamy...
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor 6 minut temu, Pupcio napisał: Wiadomo coś czy będzie jeszcze możliwość zamówić z okładką OKEMI? Cytat I, uwaga, jedną, dziewiątą dodatkową, limitowaną tylko do 199 sztuk (bez opcji dodruku i podniesienie jej nakładu) z przepięknym motywem Okami i innym logotypem publikacji. Tutaj należy się więc pospieszyć!
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Moze jak zaczna sie zwroty tych, ktorzy nie chca ramki to cos sie pojawi
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor Ciekawe czy już prenumerata wysłana, skoro premiera w kioskach za 2 dni. Przydałby się nowy naczelny na forum.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 4 godziny temu, Shen napisał: Ciekawe czy już prenumerata wysłana, skoro premiera w kioskach za 2 dni. Przydałby się nowy naczelny na forum. Ja tam wierzę, że Roger był na wakacjach i dlatego zaniedbał zapowiedź nowego numeru. Ale z drugiej strony teraz wszędzie jest internet, albo można było komuś to przekazać żeby wrzucił.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Na FB było, że Cytat Prenumeratorzy otrzymają swojego PDFa 22 sierpnia wieczorem. Jeszcze max 4 godziny
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor O ile Łapusz wrzuci. Ciekaw jestem tej okładki co nie mogli zdradzic i czy Roger napisał swój pozegnalny wstępniak.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Jak to pożegnalny? Odchodzi z PE? a widzisz go gdzieś na forum, albo zapowiedz PlayStation 2 Extreme czy nowego numeru?
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r No w sumie niby z urlopu już wrócił (obczailem fejsa, wszedłem z profilu Moniki, a tam jakiś spermiarz jej słodzi:
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 20 minut temu, grzybiarz napisał: No w sumie niby z urlopu już wrócił (obczailem fejsa, wszedłem z profilu Moniki, a tam jakiś spermiarz jej słodzi: Pewnie sobie wyobraża, że to on jest tym motorem.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Autor 3 godziny temu, Benson napisał: Na FB było, że Jeszcze max 4 godziny Jest pdf dla prenumeratorów i tajemnicza okładka, tego się nie spodziewałem. Jednak szanują wiernych czytelników. Spoiler Nie no oczywiście, że nie ma, to pismo bez Rogera zaraz jebnie
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Jeżeli kapitan Roger opuści pokład, to za sterami pewnie stanie jakiś spadochroniarz z Pixela. Wyjdą jeszcze ze trzy numery, może dociągną do końca roku, i finito. Powtórzyłby się, częściowo, scenariusz z Neo, gdy Gulash, banan i spółka założyli Neo plus, a Neo (bez plusa) przejęła ekipa z Secret Service. Jak wiadomo Neo bez plusa szybko padło. Oczywiście wtedy dostaliśmy nowy/stary projekt. A teraz nie ma co na to liczyć. Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez bobo84