Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legion Go - kolejny handheld PC

Featured Replies

Opublikowano

Rogal ma realnie najgorszą baterię, z tych 40Wh to pewnie już zostało ze 30, no i najgorsze chłodzenie. Co ciekawe rog ally x ma delikatnie poprawione chłodzenie, a jest o wiele cichszy. U mnie w legionie mogę nawet odpalić na 30W i wentyle będą szumiały, nie jest to wycie, które było w poprzednim rogalu. Ogólnie dla mnie legion to przy rogalu premium, lepszej jakości plastiki, wykonanie, chłodzenie, bebechy.

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 25,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie przyszło pudełeczko  Pierwsze wrażenie.....jakie to jest bydle  Szczerze to chyba aż za duże. Windows się aktualizuje i będę się bawić.   

• NemoKOF
    NemoKOF

No ja się udzielam a prawie nie gram xD LeGo leży nieużywane drugi miesiąc. Ja 3DS i Switch Lite w drodze do roboty, dwoje dzieci mam. A i tak pewnie kupię GPD Win Mini 2025. Czemu? Bo jestem pyerdoln

• Wakacje spędzone z Legion Go, bardzo fajna sprawa, został wybrany bo chciałem tez miec dostęp do Win żeby można było sobie edytować zdjęcia albo przeglądać spokojnie internet i słuchać spofity Akurat

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

na tym sprzęcie tak

Opublikowano

A to nie miało być tak, że miał być po prostu dostępny dla wszystkich urządzeń po premierze?

Opublikowano
  • Autor

nie, od początku było mówione.: Na początku Xbox Rog Ally a w przyszłym roku inne urządzenia.

Opublikowano
9 godzin temu, DarkStar napisał(a):

To jakaś przeróbka?

Zagrałem teraz chwilkę w Mafię II i Kingdom Come i widziałem jak bateria znika w oczach, a wentylatory wyją. To nie są sprzęty mobilne :( Startując z pułapu lekko poniżej 80% baterii mi pokazywało, że mogę grać godzinę na TDP 18W.

Ostatecznie zawsze się bierze Switcha...

Tak. Taki Udon wypuścił taki ekranik.

20250905_180648.jpg

P. S. Mam Win Mini i jest fajny. Natomiast na szybkie rundki sprzęt na arm najlepszy - najdłuższa praca, najlepsza kultura pracy. Ale Legion w pociągu z gniazdkiem mega. Każdy musi dobrać urządzenie pod swój scenariusz. Jeszcze zależy w co zamierzacie grać. Na mini jak w takiego POPa bym grał to TDP do 12W I parę godzin grania jest.

P. S. 2 ja też, jak uki przerobiłem dużo tych sprzętów i też bym określił SD OLED jako najfajniejszy ze względu na kulturę pracy.

Opublikowano

Ale fajny. Sam przerabiałeś? Ja się boję, że coś spieprzę. Raz wymieniłem analogi w AYN Odin Pro, z czego jestem bardo dumny. D

Opublikowano

Trochę roboty jest. Tu jest chip, ekran i analogi halla. Niestety nie załapałem się na większą baterię jak była dostępna. Jest teraz też hdmi mod do lite. Ekran idealny nie jest bo to jest ekran 1080p więc sprzęt to musi obrobić. Nie ma tragedii ale jak jesteś purystą i będzie z lupą patrzył na ikonki to zobaczysz. Wpisz w YT Taki Udon Lite Oled i sobie poogladaj.

P. S. @DarkStar Jak oceniasz sprzęt AYN? Jak jakość? Szykuję się na Thora.

Opublikowano
5 godzin temu, NemoKOF napisał(a):

P. S. @DarkStar Jak oceniasz sprzęt AYN? Jak jakość? Szykuję się na Thora

Długo go nie używałem. Był ok po prostu. Kupiłem, żeby grać na emu, pograłem w Personę 3 FES, ale przerwałem. Jeden z analogów mi padł po kilku miesiącach, max 50h użycia. Wymieniłem go na halle z Retroid Pocket. Potem sprzedałem Odina i kupiłem pierwszego Steam Decka. Generalnie to nie jestem fanem handheldów na Androidzie.

Btw zabrałem ostatecznie Rogala. 😱🔋

Kilka razy zmieniałem, ale w końcu stwierdziłem, że taki był plan od początku, specjalnie konfigurowałem usługi, a poza tym to będzie dobry test. Jak się rozładuje, to i tak mam ze 100 książek 😉

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano

Było zainstalować silksonga, chodzi pięknie poniżej 10W. :) Rozważ zmianę baterii, ok. 150 zł a pojemność praktycznie taka jak w rog x. Operacja banalna i na pół godziny roboty.